Jak sie dowiedziałem ze Monnari wchodzi na Zalando to mój orgazm osiągnął wyżyny Zakopanego.... To było tak szybko ze do tej pory mam ślad na czole .....Czy jeszcze ktoś dostał ?
Rok temu wyniki w 2 Q były bardzo dobre skoro teraz wyniki za 1 Q są tak dobre to wyniki z 2 Q powinny być również bardzo dobre .A jak wpłynie Zalando zobaczymy w wynikach już w tym kwartale i kolejnych jeszcze bardziej bo teraz weszli dopiero w połowie ale 3 Q będzie już w całości więc będzie jednoznaczna odpowiedź o ile poprawią się wyniki i sprzedaż online. .
Powiedz swojemu Preziowi żeby nauczył cię korzystać z IP troluuu po zakładanie nowych nicków na zagranicznym IP nic ci nie daje IP twoje i bełkot i wypociny zdradza cię za każdym razem IP [185...............*] - viking/andi/ghost_men/azatem/matti/f-b/obs-ranie/anka/matoł i setka nicków hahaa
Dnia 2023-06-05 o godz. 16:22 ~LukW napisał(a): > Rok temu wyniki w 2 Q były bardzo dobre skoro teraz wyniki za 1 Q są tak dobre to wyniki z 2 Q powinny być również bardzo dobre .A jak wpłynie Zalando zobaczymy w wynikach już w tym kwartale i kolejnych jeszcze bardziej bo teraz weszli dopiero w połowie ale 3 Q będzie już w całości więc będzie jednoznaczna odpowiedź o ile poprawią się wyniki i sprzedaż online. .
Będą bardzo dobre z tego co już wiem jest dobrze .......a zapowiada się jeszcze lepiej ale poczekajmy na dane szacunki .
Dnia 2023-06-05 o godz. 16:42 ~TFI napisał(a): > Dnia 2023-06-05 o godz. 16:22 ~LukW napisał(a): > > Rok temu wyniki w 2 Q były bardzo dobre skoro teraz wyniki za 1 Q są tak dobre to wyniki z 2 Q powinny być również bardzo dobre .A jak wpłynie Zalando zobaczymy w wynikach już w tym kwartale i kolejnych jeszcze bardziej bo teraz weszli dopiero w połowie ale 3 Q będzie już w całości więc będzie jednoznaczna odpowiedź o ile poprawią się wyniki i sprzedaż online. . > > Będą bardzo dobre z tego co już wiem jest dobrze .......a zapowiada się jeszcze lepiej ale poczekajmy na dane szacunki .
Jak poprawią wyniki to mamy petardę ............jak rynek ruszy kurs wybije się mocno powyżej 10 zł ...............
Dnia 2023-06-05 o godz. 16:49 ~Mariusz napisał(a): > Dnia 2023-06-05 o godz. 16:42 ~TFI napisał(a): > > Dnia 2023-06-05 o godz. 16:22 ~LukW napisał(a): > > > Rok temu wyniki w 2 Q były bardzo dobre skoro teraz wyniki za 1 Q są tak dobre to wyniki z 2 Q powinny być również bardzo dobre .A jak wpłynie Zalando zobaczymy w wynikach już w tym kwartale i kolejnych jeszcze bardziej bo teraz weszli dopiero w połowie ale 3 Q będzie już w całości więc będzie jednoznaczna odpowiedź o ile poprawią się wyniki i sprzedaż online. . > > > > Będą bardzo dobre z tego co już wiem jest dobrze .......a zapowiada się jeszcze lepiej ale poczekajmy na dane szacunki . > > Jak poprawią wyniki to mamy petardę ............jak rynek ruszy kurs wybije się mocno powyżej 10 zł ...............
Zgadza się tym bardziej że jesteśmy po mocnej już korekcie i wyprzedaniu akcji AT kłania się RSI już na bardzo niskim poziomie i tylko patrzeć jak machina ruszy .
Dzisiaj czekało moje zlecenie na kupnie ale nic nie wpadło . Rzutem na taśmę wybronili strefe . Teraz popyt powinien już ładnie bronić strefy 5.10 i 5.20 . A co dalej to rozważam 2 opcje 1 po walnym spadek poniżej 5 zł do strefy 4.80 bo tutaj znowu mogą zagrać na emocjach bo walne nic nie przyniesie . 2 opcja wybicie przed walnym 5.40 i jazda w kierunku 5.80 . Najtrudniejsze 3 miesiące zostały przed nami później już będzie jazda bez trzymanki . A za 5 lat jedną akcję będzie kosztować tyle że nie chce pisać bo mnie wysmiejecie ale pamiętajcie że tak jak bessa lubi przeginać że spadekiem tak hossa robi to samo ale w przeciwną stronę .
Dnia 2023-06-06 o godz. 15:51 ~Darek napisał(a): > Nic nie chcą dać poniżej 4 zł ileż można czekać ale poczekam na nich ........wcześniej czy później sypną akcjami jeszcze przed decydującym ruchem .
wieśniaku 185.77.217.* Viking/ghost_men/azatem/matti/andi itd zapomniałeś zmienić IP hahaha chcesz sie podszyć pod kogoś a wieśniaku nie wiesz co to jest IP !
Dnia 2023-06-06 o godz. 14:50 ~LukW napisał(a): > Nic nie chcą dać poniżej 5 zł ileż można czekać ale poczekam na nich ........wcześniej czy później sypną akcjami jeszcze przed decydującym ruchem .
Jak dadzą to będą to małe ilości kolego nie sypnie nikt większego pakietu wiedząc co tutaj będzie za chwilę .
Uwaga na trola ~Jw [46.134.121.*] przykry trol spółdzielni wyje od 2 PLN jak tam okrężnica ? jeszcze cała ? zmiana nicka nic nie zmienia, nadal jesteś krisodarkiem