Witam dziś kolejna sesja pod tytułem " kto wyrwie tanie akcje "-" kto zostanie na peronie " nie tylko na Milenium ale całej giełdy dziś powinny być piękne wzrosty !Zamknięcie być może w okolicach 4,9
Widocznie rynek zdecydował że musi zrobić większa korektę ,tylko zastanawiam się z czego jak oddają pare akcji i zaniżają ssztucznie kurs .Myslę że do 15 w tej sytuacji moze by ć w okolicach 3,2 -3,5 zł a nawet 3 zł
Dawno papier bym wywalił trochę mnie zbajerowałeś o Środzie że coś tam USA podpisanie większy ruch itp miałem dużo pracy nie było czasu zaglądać wywaliłem dziada mam go w 4 literach jest wiele innych ciekawych tematów które są grubo przecenione energetyka , nie ma franków i TSUE,Grupa Azoty dostała ładny łomot na spokojnie meczcie się tu po wakacjach się coś zapakuję i ma karpia zarobi żygam na to co tu się dzieje. Jak będzie po 3 zł to kupię.
dziś miała być środa ale na wig 20 domkli luke a jutro bardzo możliwa kontynuacja choc w stnach na biurko podpisanie bedzie w sobote byc moze do poniedziału lub wtorku wzrosty ja to tak widze
Na początku mojego postu pisałem że pisze to dla siebie to nie są rekomendacje i nie nalezy sie sugerowac tym co pisze .Wyniki podają okolo lipca i wtedy bedzie ostry skup. Było kilka momentów na to by sprzedać z zyskiem ,sam nie sprzedałem bo też nie miałem w ten dzień czasu .To wykresy i giełda pisze scenariusz ,moim zdaniem na całej giełdzie jest sraczka i nie da się czymać akcji dłużej bo tracą ,popatrz na orlen w tydzień stracił 5 zł ! dziś możiwe wzrosty bo wczoraj poszurowąło troszke po dnie ale to moje zdanie
Odnośnie wczorajszego dnia kto przewidział ze visa bedzie miała włam do sieci i straci dane klijentów milenium banku to raczej nie mogło rosnąć ? i to są te rzeczy o których indeksy nie powiedzą ani żadne wykresy
Marku tak jak pisałem ,zagrali jak chcieli ja 90 proc kapitału mam w pkn orlen i w sierpniu dywidenda spora sprzedałem to gówno i powiem że pierwszy raz straciłem na bankach ale orlen kupiłem po 61.2 więc kapitał już się zwaraca
Zawsze jak sprzedam i zamienię na inny towar to rośnie ubierają bo tyle krzywdy narobili ludziom złodzieje że nikt im już tu nie chcę kupować grają między sobą znowu naiwnych nałapią wyrok TSUE i wakacje kredytowe już tuż tuż giełda się nie kończy pożyjemy zobaczymy jeszcze się tu wróci.