NIE kupuj NIE kupuj NIE kupuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POCZEKAJ teraz panika panika panika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pasc moga oibydwie.Bioton mnie nie interresuje choć ten rok przy tych kursach walutowych moze być niezły
Kolego ty wiesz że nawet jak Vistula nie padnie to kredytu nie spłąci w 10 lat- bo z czego.
Jest 200 lepszych spólek od Vistuli wiec to kupowac moze tylko chory człowiek lub ,,, fundusz inwestycyjny lub Ofe lub Kruk - cała trójka nie musi szanowac cu\dzych pieniędzy.
Do tego Vistula zasłużyła uczvciwie na upadłość,,Jako jedyna wrogo przejęła wbrww woli spółke Kruk i zasłużyła tym chamskim dziłąniem na upadłosć.
Po prostu zasłużyła i mam nadzieję ze tak będzie -[ kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada.Ta spółka to smieć nawet alma jej nie uratuje
Niszczac Kruka zniszczyła siebie.Tylko upadłosć ,ysków nie wykaże przez dekadębo z czego , same odsetki to kilka bankek dla Fortisu miesięcznie.mma nadzieje ze fortis wymówi kredyt i chamski śmieć upadnie.
Szkoda tylko akcjoanriuszy kruka- bo to dobra firma była.
Zalecam wynosić się z Vistuli. Firmy szkoda, ale sytuacja jest tam już jak Niemców pod Stalingradem. Zaraz się zacznie wyrzucanie z centrów handlowych. Już nie wchodzą do niczego nowego. Nie płacą. Idzie armagedon. Powywalali partnerów handlowych, którym wciąż zalegają kasę za prowadzenie salonów. Kto nie chce umoczyć , niech się out'ooje.
ostzregam darmo głupców przedłużenie kredytu to tylko powolna śmierć tego śmiecia
jaK NIE MA ZYSKÓW Z DZIAŁALNOSCI PODTAWOWEJ TO BRAK podstaw do trwałej zwyżki kursu , braliście po 5-8 zł to sobie trzymajcie i 10 lat
ani kruk nioe odzyska STRACONEJ DOBREJ FIRMY kRUK ANI WY KASY BO GRUPA vISTULA NIE MA PRZYSZŁOSCI.....
synku prędzej gpw zniknie niz ty doczekasz na śmieciu 6 zł
głupcze nie odpowiedziałeś na wezwanie na Kruka straciłewś 90% kap[itału i jeszcze liczysz na odzyskanie części.
Chłopaczku kup sobie lizaka na pocieszenia i znikaj ,,,Vistuli nie da sie obronic.
to ze fundusz wywala nie jest zadnym argumentem. na krosnie tez wywalali a inni kupowali i tak jak ja 400 % zrabiali. Immo jest najlepszym przykladem ze "bankruty" daja najwiecej zarobic. Nawet jak fortis zrobi psikusa to zjawi sie ktos z duza sakwa i kupi takie znane marki jak vistula i wolczanka bo to najlepszy okres na przejecia. Mowie ci za rok vistula za 5 zl
odświeże ci ten post za rok to zobaczysz cenę.
Fortios tez jak każdy bank ma kłopoty i nie zamerza wykazywać rezerw w postacci niespłąconego krredytu wiec go zroluje, ale moim zdaniem nic to nie da i to akcjonariusze znów bedą musiekli dokapitalizować firme nową emisja akcji i z vistuli niedługo 200 mln akcji będzie chodziło co przy cenie 5 zeta daloby 1 mld kapitalizacji a zysk 0 zł.Taka wycena jest niemożliwa do osiagnięcia nawet w hossie.Zarobisz pewno 20-30% aktualnie fundy wyrzucaja akupuj aKruk i leszczyna indywidulana .
Dnia 2009-03-16 o godz. 20:42 ~larek napisał(a):
> gdzie te wasze wzrosty leszcze na Vistuli?
trochę cierpliwości... zdaję sobie sprawę że dużo wtopiłeś
ale to były Twoje pieniądze i mam to gdzieś...
ja chcę wtopić swoje
załadowałem dzisiaj trochę tej szmaty po 1 zeta
smieszny ten larek bo jako jedyny tak napierdala ze bankrut, ze smiec, ze wtopimy caly majątek zycia, ze to ze tamto, koleś chyba ma wielki żal do giełdy ze mu tak dużo kasy się wtopiło do początku bessy, ze podejmował cały czas złe decyzje i tylko patrzył jak mu kasa topnieje, obstawiam ze jest już cały siwy, ba śmiem stwierdzić ze jest łysy bo sobie wszystkie włosy z nerwów wyrwał :D
wara ci koleś od mojej kasy, to ja decyduje w co zainwestować i to ja biore za to odpowiedzialność a takiego głąba jak ty to spalic trzeba :P
jesteście załosni.Vistula ma upasć bo tak jest sprawiedlliwie(ZA KRuka ) i Ja tego chcę.
Mój portfel ( spora jego cześc)
PEKAO SA PO 75 ZŁ
tRAKCJA PO 3.40
Kghm PO 25 ZŁ
KOPEX PO 9 ZŁ
pko BP PO 20 ZL
LOTOS PO 9 ZŁ
Millennium po 1,50
wystarczy wam Durne leszcze.Jsak będę miłą depresję i schizofrenie paranoidalna to kupie i będę trzymał jak wy Vistule przez 10 lat i modlił się by ten smieć miał
jakiekolwiek zyski netto.Gdyby Ja larek posiadał Vitulę to przy cenie 3 zł jak napisałem ten watek że to bankrut sprzedałbym to ścierow a tak chroniłem innych i ostzregałem
wasze główne leszcze Pioneer Kruk Mazgaj nabywali śmiecie po 5 zł wy pewno po 3 zł i macie 70% strat - głupcy z forum się podnicaj aśmieciem oi rosnbącymi obrotami.
Skoro to taki dobry papier czemu fundy wyrzucaja a leszcze kupuja.Wy idioci piszecie ze Kruk kupił, by nie stracić (on juz starcił cała firmę Kruk- ma kasę i nic nie warte udziały w Visatuli) po co Blacjkk rock kupował Kruka po 29 zł adziś ma 2,40 czy po to by zyskać?
Vistula musi być wyrzucona z midwig 40 bo nie generuje zysków.
TY waldinio spal swoich bliskich bode mnie się ucz i odpierdol się bo jestem twiom mentorem i pryncypałem- mów do mnie mistrzu.
A tomek b i jest tak skompromitowanyb ze aż dziw bierze ze stać go na piwo nabywca kruka po 30 zł dziś ma 90%v strat i jeszcze głos zaBIERA.
gDZIE WASZE WZROSTY I WIDŁY NA vISTULI , PYTAM GDZIE?!!!!!!!!!!!
Everlast nie mam 250 mln zł by uratrowac tego śmiecia.bank zroluje kredyt bo Fortis tez ma kłopoty i nie mzoę wykazać tak dużych rezerw na niespłacony kredyt ale to nic nie zmieni.zadłuzenie pernamnetnie jest olbrzymie i niespłacane. Nie doczekasz spłaty tego kredytu - bo z czego z emisji akcji vide Bioton ?
brawo nie trzymasz jak leszczyna która juz marcu chciała 2 zeta a tu juz 1 zł nie ma?
BRAk ci wiary?
czemu , czy przekonałem cię ze to śmieć.?
Gratuluje zarobku widzę ze kupujesz na absolutnych dołkach.
rzadko kupuje na dołkach, fuks, poza tym nie brak mi wiary, a powiem a może znów kupie taniej i znów zarobie :D wcale mnie nie przekonałeś ze to smiec i w ogole tak nie uwazam...
Sam siebie synu okłamujesz.Pamiętasz takie czasy kiedy na forum superpakiet akcji to było
trio Kruk Idm mci
40zł +25zł+38zł=103 zł i wtedy ty kupowałeś
dziś tylko 0,86gr + 2,44+ 2,50= 5,80
spadek o 95% WARTOSACI PORTFELA do tego co najmniej 2 firmy z tego tria maja poważne kłopoty.
Vistula największe.
Ja sie nie martwię wiem swoje spekułA WCHODZI SZYBKO I JESZCZE SZYBCIEJ
WYCHODZI O POWAZNEJ ZWYŻCE KURSU ZAPOMNIJ.gARNITURY MAJA DOBRE co nie zmienia faktu że firma tragiczna.
biegunkę to maja posiadacze nie ja
a Tp sa to super firma od 7 lat kupuję po 19-20 a sprzedaję po 21-22 zł + dywidenda
porównaj stope zwrotu roczna tp sa i Vistuli .No comment.
synku 1000 to ja dziennie na prowizję liniową wydaję
Podaj konto to ja ci wpłacę )(jak zbankrutujesz)( to chociaz po upadku Vistuli miesiac przeżyjesz,MCi pewno tez nie miiałeś Kruka nie miałeś i innych śmieci tez nie/
brawo Tomku wiesz że ja nie jestem cienkim graczem.Inne leszcze z tego watku nie wiedza z kim rozmawiaja i niech tak zostanie,Gratuluję ze mnie rozpoznałeś,