• Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~waber [77.113.162.*]
    dupa blada i szczena opada................. kocham kasę i młotków co na mnie pracują....
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~Logi [77.65.62.*]
    Dnia 2008-10-22 o godz. 09:35 rafu75 napisał(a):
    > Czy ktoś zna ww. firmę, czy uczestniczyl w ich seminariach?
    > Zastanawiam się nad podjęciem współpracy z nimi ale
    > dotychczas nie słyszałem o takiej firmie. Jak ktoś miał
    > jakieś doświadczenia z nimi to proszę o opinię.

Witaj rafu75. Tak spotkałem się z tą firmą i byłem nawet na pierwszym etapie szkolenia..

• Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: rafu75 [77.45.48.*]
    Witam,
    ja już też spotkalem się z tą firmą i nawet skusilem się na ich 2-dniowe sbi - ale mnie nie zachwycili i dalem sobie spokój. Rozumiem, że Twoja przygoda zakończyla się na pierwszym szkoleniu. Napisz czemu nie podjąleś się wspólpracy z Aktio.

pozdro
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~Leo 13 [79.190.25.*]
    Witam Wszystkich!Co do aktio to jak już tu ktoś wspomniał typowa firma MLM nieukrywam że byłem na ich seminarium w sumie nie żałuję bo jakas tam niby dodatkowa wiedza zawsze wpłyneła ...ale co do współpracy to po 1nienormalne jest to że karzą pierwszy wniosek spisać w pierwszy tydzien bo to oznacza że musisz go spisać na siebie bo nie sprzedaż komuś czegoś czego sie nie zna.Po 2 zaczynasz działalność czyli wciskanie fumduszu generali od znajomych rodziny....hm...jak ktoś dopiero zaczyna tą działalność to w tydzień czy dwa nie przekona się do tego czy ten produkt jest dobry a w taki sposób łatwo można nawinąć się najbliższym....którzy ci zaufają.Po 3 system prowizji ciekawy ...ale jak się rozczytałem to w innych firmach nie mają wcale gorsze! po 4 cała otoczka zrobiona w stylu luzackim że niby to takie fajne ale niestety przypomina mi atmosferę jaką miałem niestety okazje spotkać w firmach typowo zajmujących się akwizycją netia itp...............No to by było na tyle moich spostrzeżeń... oczywiście można zarobić co nie da sie ukryć ale jak kto woli!!!pozdro!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.21.17.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.21.42.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.184.217.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.21.14.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.14.82.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.221.193.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.221.208.*]
  • Re: faceci to dupy Autor: ~aktiomen [77.115.160.*]
    szkoda Marku że zrezygnowałeś...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.23.93.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.115.52.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.14.82.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.199.222.*]
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~Pan B. [213.156.111.*]
    Witam,

nie wiem, czy zdajecie sobie sprawe z tego, ze jest to forum finansowe. Chcialem dowiedziec sie czegos wiecej na temat firmy AKTIO, niestety poziom opini na jej temat mowi sam za siebie, a 'osoba' wypowiadajaca sie po stronie ww. firmy przechodzi wszelkie granice zachowania, ktore z biznesem nigdy nie mialy nic wspolnego.

Moze kryzys troche nastraszyl wszystkich i podniosl temperature, ale to nie powod, zeby pisac tu takie niepotrzebne bzdury.

Jedyna racja jest to, ze dopiero przy pierwszym kontakcie z firma mozna sie przekonac o jej wiarygodnosci. Dobry biznesmen, a nawet dobry agent od razu pozna sie na firmie.

Powodzenia

PS Wszelkie odpowiedzi pozostawie bez komentarza.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.189.81.*]
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~klient Invest Kapita [79.173.15.*]
    Szanowna Pani ,

Jestem klientem ( komandytariuszem) spółki Invest Kapital oraz klientem Aktio , z tego co wiem i jest zapisane w Akcie notarialnym zysk jest na poziomie 36% w skali roku, a zaliczki w wysokości 3 % są wypłacone, w momencie gdy będzie zysk , Większość pieniędzy idzie na nieruchomość, a jak Pani wie nie jest jeszcze ona skończona, będzie oddana w czerwcu i nie wiem czy Orientuje się Pani w temacie nieruchomości czy raczej nie , a z tego co widać raczej nie , to przy dzisiejszej sytuacji kredytowej , klienci na zakup już nie kupują " przysłowiowej dziury w ziemi " tak jak to było w czasie "Bumu" 2006. Dzisiaj aby deweloper chciał sprzedać mieszkania muszą być gotowe! i na czerwiec będą. Otrzymuję co miesiąc sprawozdania z sytuacji finansowej Spółki Invest Kapital oraz z postępów z prac z budowy oraz wyciągi z kont . i jest OK:) Jeżeli nie wiesz że inwestycje w biznes wymagają nakładów , to jak widać nigdy z biznesem nie miałaś doczynienia. Invest Kapital to nie lokata jak w banku . A jak chcesz mieć gwarantowane 6% to właśnie tam się udaj
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~Oszukana to oszust [77.114.199.*]
    Ta Pani to w rzeczywistości konkurencyjna firma . (podpis brzmi oszukana a opisuje osoby trzecie) z której odchodzą kolejne osoby i przechodzą do AKTIO. Nie mając pomysłu jak zatrzymac ludzi po prostu chcą rzucic cien na firmę dystrybującą rozwiązania firmy GENERALI czyli firmy mającej 175 lat i działającej na całym świecie. To nie programy AKTIO nabywa klient a programy własnie tejże Generali. Za działanie mogące wpłynąc na niekorzyść firmy(publiczne oszczerstwo ,które może spowodować odejście klientów i w rezultacie stratę ) można zgłosic sprawę do prokuratury i sądzę że zostanie to zrobione prxzez AKTIO i INVEST KAPITAL i kiedy przyjdzie zapłacic za wyrządzoną szkodę ciekawe co wtedy za wpisy będą na forum.
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~goldmansach [89.78.227.*]
    Byłem na forum finansowym, mówią całkiem ładnie,ale to o czym mówią to nic nowego i wygląda mi to na piramidę finansową. Tak na marginesie fundusze mozna nabyć wkażdym banku wiec po cokolejny pośrednik.... no chyba musza miec kase na paliwo do mercedesa. Czytajcie dokładnie wszystkie umowy nie ma nic za darmo!!!
    A jeśli chodzi akty notarialne to niezgwarantuja ze firmanie upadnie!!!! a wtedy to pozostaje -100%
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [62.21.22.*]
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~inwestor [79.173.15.*]
    Jeżeli dzisiaj ktoś mówi że w finansach lub innej branży nie zajmuje się sprzedażą usług lub produktów to najwyraźniej w świecie kłamie. Aktio od samego początku mówi , że zajmują się dystrybucją finansów , lecz to co ich wyróżnia na rynku to to że dają możliwość dodatkowego rozwoju po przez szkolenia. Jest również możliwość pracy, a gdzie indziej np w open finans tego niema. Uważam że każdy niech idzie w swoją stronę a ci negaci to i tak w życiu nic nie osiągną.
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~były dyr novision [79.173.15.*]
    Słyszałem że ostatnio jest gorąco na froncie pomiędzy Aktio a novision, Z tego co wiem to wielu dyrektorów z różnych regionów polki przechodzi do aktio i podobno te wszystkie brednie pisze ich dyrektor generalny z novisionu ,( hahah to on jest ta oszukaną , tylko nie wiem po co w internecie się w kiecke ubiera) Zenada chlop juz nie ma za grosz klasy.
    Ja tez kiedys z nim pracowałem na terenie małopolski i na początku był ok, ale potem mu odbilo! hahah ach ta sława!

• Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~Były współpracownik [213.158.196.*]
    Witam

Jestem byłym współpracownikiem Aktio.
    Proponuję nie mieszajcie w to Novision bo to jest tylko wstawianie zastępczego tematu i odciąganie ludzi od poważnych problemów w jakie wciąga ludzi Aktio.

Od poczatku istnienia tej firmy odeszli prawie wszyscy (95% osób), którzy podjęli współpracę na poczatku gdyż objetnice Pana S. nie pokryły się z rzeczywistością.

Wielu wraca do macierzystej firmy lub wogóle zrezygnowała z branży nie chcąc nadwyrężać swojego autorytetu w nieczyste zagrania Aktio.

Powodzenia

• Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~kasia [79.190.175.*]
    super ze już cię nie ma w Aktio bo to właśnie takie osoby jak ty należą do ale z tych którzy już odeszli . Chwalmy ich za to bo jak nie to bym ich sama wygnała!

Ludzie! zastanówcie się! jak można wrócić do firmy która w nazwie już mówie że nie ma wizji (NOWISION) hahahah, ale nie karajmy za to innych, za to że zarząd nie ma wizji, no cóż będziecie musieli się wstydzić dalej.

papa
    Kasia
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.254.151.*]
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~Annan [89.73.79.*]
    Trudno nie mieszać w to Novisionu, skoro wiadomo, że Aktio załozyli byli dyrektorzy stamtąd. W sposób niezbyt czysty, bo całą konstrukcję, system, nawet nierzadko takie szczegóły jak nazewnictwo itd wykorzystując przy tworzeniu firmy.

Było to działanie mocno krótkowzroczne, bo obecnie pomiędzy Novision i Aktio toczy się sprawa w sądzie.

Co ciekawe, założyciele Aktio w swojej firmie od razu postawili się na najwyższych stanowiskach, co zaprzecza systemowi zaczerpniętemu w tym wypadku z Novision (ale przecież przejętemu przez Aktio), że do wyższych pozycji nie da się dojść w inny sposób, niż przez własną pracę.

Zobaczymy jak daleko uda się zajść na tak niepewnych nogach :)

PS. Ciekawe, czy moderator usunie mój post
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.112.248.*]
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~kaniol [62.21.14.*]
    Oferta bankowa dla małych i średnich firm jest bardzo zróżnicowana. Rocznie za korzystanie z konta i wydanej do niego karty można zapłacić od 0 zł aż do 468 zł – wynika z analizy Expandera. Tak duża różnica w wysokości opłat nie zawsze jest jednak rekompensowana tańszymi przelewami czy wyższym oprocentowaniem konta.

Podstawowym kosztem związanych z prowadzeniem rachunku jest miesięczna opłata za korzystanie z konta oraz opłata za kartę. Ta pierwsza standardowo wynosi kilka lub kilkanaście złotych. Cztery banki – Alior Bank, ING BŚ, mBank oraz Volkswagen Bank Direct – nie naliczają jednak tej opłaty. Ponadto klient mBanku i Alior Banku nie zapłaci również za kartę. W ING Banku Śląskim karta może być bezpłatna pod warunkiem aktywnego z niej korzystania. Natomiast Volkswagen Bank Direct nalicza opłatę za kartę w wysokości 50 zł za okres 2 lat. Banki klasyfikują klientów do grupy małych i średnich przedsiębiorstw na podstawie różnych kryteriów: wielkości przychodów i rodzaju prowadzonej księgowości oraz formy prawnej.

Nawet 35 zł za prowadzenie rachunku

Funkcjonują jednak również oferty rachunków, za prowadzenie których trzeba płacić kilkadziesiąt złotych miesięcznie. Pod względem kosztów najgorzej wypadła oferta Kredyt Banku (Ekstrabiznes) i BOŚ (Rachunek Bieżący). W ich przypadku opłata za korzystanie wynosi 35 zł. Ponadto posiadacz musi jeszcze zapłacić za korzystanie z karty. W Kredyt Banku opłata wynosi 4 zł miesięcznie, czyli 48 zł w ciągu roku, a w BOŚ – 30 zł rocznie. W rezultacie suma opłat w ciągu roku wynosi w Kredyt Banku 468 zł, a w BOŚ - 450 zł. Wysoką opłatę za korzystanie muszą ponieść także posiadacze kont w Deutsche Banku (od 30 zł). W ich przypadku niższa jest jednak opłata za korzystanie z karty - jednorazowa opłata wynosi bowiem 20 zł.
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~Prawnik007 [77.253.152.*]
    Trzymajmy się faktów. Aktio to firma legalnie działająca na naszym rynku, posiadająca licencję KNF.Ma siedzibę w Poznaniu przy ulicy Janickiego (a nie w piwnicy). Pracują tam ludzie, jest infolinia. Można przyjść zadzwonić i to wszystko sprawdzić. Aktio się nie kryję. To dlaczego jeżeli całe Aktio to "kryminaliści" i "złodzieje" to policja i prokuratura ich nie zamknie. Dziwne co? Może to co czytamy złego o Aktio to bzdury. Dlaczego ich współpracownicy są zadowoleni, nieźle zarabiają, jeżdżą prawdziwymi Mercedesami a nie virtualnymi.Dlaczego grupą 30 osobową polecieli do Egiptu na wakacje - prawdziwe wakacje tam nie byli podstawieni aktorzy).
    W przeciwieństwie do innych ja pisze o faktach. Może ktoś poda mi chociaż jeden fakt, dowodzący, że Aktio jest takie złe. Tylko proszę nie wpisywać zarzutów, iż takie zarabianie pieniędzy jest niemożliwe, albo na pewnie toczy się jakieś postępowanie sądowe. Myślę, że wszyscy myślący z daleka widzą, że coś tu jest nie tak. Wnioski proszę sami wyciągnijcie.
    Jeżeli ktoś jest świadkiem przestępstwa to ma obowiązek to zgłosić. Na co czekacie. A wiem. po prostu. Nie ma czego zgłaszać. Proste.
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~mak [79.173.16.*]
    a jaką to panie "Bond" licencję KNF posiada firma Aktio ?
    Ty chociaż wiesz co to jest KNF i czym się zajmuje ?
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-PoznaĹ�???? Autor: ~prawda [150.254.175.*]
    kazda firma która chce dystrybować produkty finansowe musi mieć zgodę KNF i Aktio taką zgodę ( licencję musi posiadac aby działać legalenie)
    KNF - komisja nadzoru finansowego www.knf.gov.pl
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~Marek [89.79.188.*]
    Jestem zainteresowany tym tematem ,prosze o kontakt na marekika@interia.pl
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~RKM [62.21.65.*]
    Witam
    Dziś miałem okazje się zpotkac z przedstawicielami tej fimry. Dla mnie to zwykła piramida i tyle. A płacenie za szkolenia to jest już bzdura. Jak jesteś młody to w Poznaniu można znaleść coś takiego jak ECDF i oni mają szkolenia konkretne a w dodatku wszystkie sa bezpłatne.
    Nie dajcie sobie wcisnąć tego kitu jaki wam wsiskają metodami NLP.

Pozdro
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~danio [83.145.183.*]
    ja byłem na takim spotkaniu w Koszalinie jak dla mnie żadna rewelacja zajmuję się finansami już 10 lat ale to co tam mówili to jak napisałem żadna rewelacja no chyba że ktoś jest młody i nie ma zielonego pojęcie o finansach techniki NLP które były tam zastosowane ja się na to nie nabiorę. Tak naprawdę to w dzisiejszych czasach żadne inwestowanie ni jest bezpieczne a klienci patrzą na to czy firma działa długo i czy ma jakieś doświadczenie !!!!! a w Koszalinie był jakiś dyrektor AKTIO i mówił o tym że był bogaty ale majątek rodzina straciła po za tym całą swoją prezentację oparł na książce : "bogaty ojciec biedny ojciec" zresztą polecam bo pasywa i aktywa są bardzo ważne. Najbardziej odepchnęło mnie to że trzeba podpisać umowę i inwestować kasę lub przyprowadzić 3 którzy zainwestują, a już żenadą było to że dyrektor proponuje na przerwie 30% z każdej podpisanej umowy swojej i z rekrutowanych ludzi gadanie o dużych inwestycjach rzędu 100 000 i więcej a średnia wieku na sali to 30 tacy młodzi ludzie nie mają takich pieniędzy do inwestycji pokazywanie wielkich zysków śmieszne szczególnie w kryzysie jak większość firm nie dostaje kredytów na inwestycje.
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~denis [77.114.203.*]
    ja procuje w też można powiedzieć konkurencyjnej firmie do AKTIO w Szczecinie i również byłem na spotkaniu, uważam że przecież po takim 2 godzinnym spotkaniu raczej nie chcą kogoś nauczyć inwestowania tylko , pokazać nawyki posiadania pieniędzy, które kyosaki opisuje w swoich książkach. Uważam że taką podstwową wiedzę powinien każdy przynajmniej raz w życiu usłyszeć , a co z tym zrobi to jego sprawa,

Ps. Krytykować to każdy potrafi, ale zdziałać już nie ,

Pozdrawiam AKTIO
    Denis ING
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~ja [83.23.11.*]
    i ty sie finasami od 10 lat zajmujesz ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.253.146.*]
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~umiem i mam [94.75.93.*]
    a ja chciałem kupić honde civic z 1999 roku za 6800 zł gotówką i tez wszystkie wyprzedane. ALE SIE LUDZIOM POWODZI !! dobrze że było aktio wrzuciłem to tam i za 30 lat bede mial super emeryture...
    powiem Ci ze skoro masz 400.000 zł to Ci gratuluje pomysłu .. aby wrzucac to w omni profit i płacić tyle kasy za zarządzanie, za portfele modelowe itd.. skoro firma Generali płaci 100 % składki firmie AKTIO to musi zarabiać tyle na naszych pieniądzach.. nic nie ma za darmo.
    ..
    wg mnie jest duzo innych produktów, które dają np 10 % w pierwszym roku. które mają lepsze fundusze, wiekszą ich ilośc...
    ..
    cały biznes oparty jest na MERCEDESACH które mówia ze mozna zarobic. nie lepiej jednak zamiast mercedesa dostać za to pieniądze i zrobic z nich lepszy uzytek?? niz finansowac samochod niekoniecznie potrzebny i jeszcze z takim wielkim napisem ??
    powiem szczerze ja bym sie wstydzil jezdzic z takimi napisami...
    i nie mam tu nic do firmy AKTIO wiec prosze o OBRONCÓW UCISNIONYCH DYREKTORÓW ACTIO o nie wyzywanie - a o merytoryczną dyskusję. Przecież jesteście osobami na POZIOMIE...
    ..
    wg mnie do ACTIO nadają sie osoby z mniejszych miejscowości którym sodówa uderzy do głowy i nie znają podstaw inwestowania i funduszy inwestycyjnych.
    bo jak ktos sie zna to sam sobie je kupi np na mbanku, i nawet jak zaplaci podatek 19 % to wyjdzie na plus. Ja zaczałem skupować Legg Masona Akcji w lutym 2009 po cenie 240 zł, pozniej spadl do 190 a ja dalej regularnie raz w tygodniu go kupowałem. pozniej jak doszedl do 300 zł to przestałem. tygodniowo 1000 zł. nie podosiłem opłat za produkt i jestem grubo do przodu.. kazdy przeciez umie to policzyc i wyciagnac wlasne wnioski...
    ..
    AKTIO to grupa ktora "uczy" inwestowac, ale w ich produkcie. Mozna to zrobic albo taniej samemu albo w lepszym produkach w konkurencyjnych firmach. Ja wybrałem własną inwestycję. Jak ktos nie zna sie na finansach to smialo polecam firme AKTIO - bo ten kto umie czytac OWU - umie to robic ze zrozumieniem i analizowac konkurencyjne produkty - łatwo znajdzie coś lepszego.

nie służe pomocą prosze do mnie nie pisac.

pozdrawiam

• Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~Mariusz [78.131.178.*]
    Kolego Pani od polskiego miała z Tobą masę pracy, ale widzę że i tak nie dała rady...
    Stylistyka i merytoryczna wartość Twojej wypowiedzi to absolutne dno..
    Takich jak Ty można poczytać w komentarzach na onecie... Nic nie wie,ale musi zaistnieć...
    Żałosne
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań???? Autor: ~eli [83.24.105.*]
    Dnia 2009-04-17 o godz. 22:41 ~RKM napisał(a):
    > Witam
    Dziś miałem okazje się zpotkac z przedstawicielami
    > tej fimry. Dla mnie to zwykła piramida i tyle. A płacenie
    > za szkolenia to jest już bzdura. Jak jesteś młody to w
    > Poznaniu można znaleść coś takiego jak ECDF i oni mają
    > szkolenia konkretne a w dodatku wszystkie sa bezpłatne.
    > Nie dajcie sobie wcisnąć tego kitu jaki wam wsiskają
    > metodami NLP.

Nie używaj słów, których znaczenia nie znasz. Aktio nie ma nic wspólnego z piramidą finansową. Sprawdz sobie dokładnie na czym polega piramida finansowa, bo znaczna większość osób wypowiadających się na forum ma niezwykłą łatwość słowa. Szkoda tylko, że w większości są to opinię a nie fakty. Wypowiedzi bez żadnych argumentów.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.9.38.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.53.1.*]
  • Re: AKTIO Business & Invest GROUP Autor: ~Moni [87.205.52.*]
    Dobra piramina piraminą, ale przecież Aktio jest tylko pośrednikiem firmy Generali. I nie podpisuje się żadnej umowy z Aktio. Tylko bezpośrednio z Generali. Więc kto tu dostaje pieniądze i w jaki sposób. I to my decydujemy jak nasze pieniądze będą zarabiać nikt inny.
    A koszty "wejścia do piramidy" (współpracy) wynoszą tylko tyle co nasze dobre chęci i czas z zaangażowaniem. Więc nie trzeba nic zupełnie inwestować ze swoich pieniędzy.

I trzeba być kompletnie odmóżdżonym żeby w to nie uwierzyć. Sorka ale takie jest moje zdanie.

• Re: AKTIO Business & Invest GROUP Autor: ~Rozsądny [77.253.146.*]
    Czytam Cię Zorientowana i oczy przecieram. Mamy XXI wiek. Era niewolnictwa minęła. Czy ktoś kogoś zmusza do współpracy z Aktio? Z tego co obserwuję, to ludzie sami przychodzą do Aktio, przychodzą po wiedzę finansową. Jak im się podoba to zostają, a jak nie to odchodzą. Proste.Jeżeli ktoś lubi zarabiać uczciwie niemałe pieniądze lubi Mercedesy, podoba mu się budowanie struktur, to co w tym dziwnego że pracuje z Aktio. Jeżeli ktoś woli być taksówkarzem lub suwnicowym w Cegielskim (z całym szacunkiem do tych zawodów) to ma wolną wolę. I to jest piękne w dzisiejszych czasach. Sam decydujesz kim chcesz być i co chcesz robić. Nie nazywałbym bym tutaj nikogo "frajerem' kretynem" tak jak ty to czynisz. Piszesz że, Trzeba być kompletnie odmóżdżonym żeby uwierzyć w te brednie-
    "Rozdają" mercedesy dla swoich reprezentantów". No tak bo oni rozdają. Może Ci przyszło do głowy, że ktoś po prostu zarobił na tego Mercedesa i kupił go uczciwie. Przecież to proste.