Pisz sobie pisz, mnie to nie przeszkadza ale sugeruję Ci zainteresować się co dzieje w spółce, której masz akcje bo możesz zostać najgłupszym tego forum.
Bin, ciekawe jak merytorycznie odniosą się do budowy fabryki.
Pionek w czerwcu 2022 r. tak pisał:
""Przechodzimy do etapu pierwszego (...), czyli w terminie do roku od zakupu nieruchomości musimy zgromadzić niezbędne pozwolenia (...) do rozpoczęcia budowy” – powiedział specjalista ds. komunikacji grupy Maciej Gracz."
Na jakim są etapie? Daleko w lesie, co najmniej 6 miesięcy opóźnienia. Postawią fabrykę bez pozwolenia zapewne.
Bin i Artur niepotrzenie już teraz polujecie tu na tanie akcje przyjdźcie za rok jak fabryka będzie w budowie wtedy sobie kupicie teraz to szkoda waszego czasu a jesli przypadkiem cos tam jeszcze macie.. to jak najszybciej sprzedajcie moje zlecenia zakupu nadal czekaja na wasze akcje po cenie zdecydowanie wyższej ponad 20% od spadku kursu do 2 zl który obstawiacie obaj.... zapraszam do sprzedaży !!
Artur trzeba przyznać, że Marek nie ma za wiele do powiedzenia. Wygląda jakby miał zlecenie na kwestionowanie pytań. Na pytania nie odpowiada, chyba nie wie co odpowiedzieć.
Och następny niedoczytał espi że ze względu na badania archeologiczne kontrakt został przedłużony o pół roku i zakończy się na przełomie II i III kw. 2024 ??
Naprawdę nie potraficie samodzielnie czytać było espi odszukaj sobie.
~Zakar odpowiada ~Cooper2024-05-07 21:40IP 141.0.12.*
~Roberto odpowiada ~Zakar 2024-05-07 05:04 IP 5.173.18.*
I znowu uniki. Jak zwykle brak konkretów i odsyłanie do linków nie na temat. Wysil się i pokaż ile przychodów będzie w 2024 z wymienionych przez ciebie kontraktów. Ja twierdzę, że przychody w tym roku nie przekroczą 100 mln PLN. Pokaż, że nie mam racji. I nie pracuj po nocach. To szkodzi twojemu zdrowiu
Ty się dobrze czujesz ? Pokaż mi spółkę która Ci poda ile przychodu/Zysku netto będzie miała w którymś z kolejny CH kwartałów z danego kontraktu. Haha
Kup sobie Budimex lub Mirbud napiszesz do nich i podadzą Ci na pół roku do przodu jakie przychody/zyski netto będą realizować z konkretnych kontraktów. Hahaha
Re: Płynność ~Zakar odpowiada ~Zakar 2024-05-07 08:23 IP 141.0.12.*
Napisz do tych spółek nie podały jakie będą miały przychody kwartalne/zyski netto w następnych kwartałach na swoich kontraktach:
Mnie pytałeś o przychody, Kr pytasz o zysk netto to teraz grzecznie zmień nick i zapytaj np: Qbq ile przychodów operacyjnych będzie w każdym kwartale na każdym kontrakcie a potem kogoś następnego o przepływy pieniężne itd itp...moze posiadasz sobie cały bilans !!
I koniecznie zmieniaj Nicki !! Hahaha