No to geniuszu inwestycyjny powinieneś zobaczyc ze przed podbitka ściągają swoje zlecenia S idzie podbitka kilka % malym kosztem. A jak sie pojawi popyt to ładowanie na maxa. Przeanalizuj dokladnie a nie farmazony tu piszesz. Nie sledzisz transakcji,wolumenow?
MYŚLEĆ!!!
Na koniec robia znany patent żebyś mial tak właśnie myśleć jak napisałeś. Buhahhaha
Ładne podsumowanie. Ja spółką interesuje się od listopada 2022. Wtedy kupiłem akcje i zakopałem. Tez tu widzę duże perspektywy. Jesli wszystko będzie dobrze, to akcje będę trzymał kilka lat. W piątek troche dokupiłem bo trolle zaczynają ujadać a to najlepszy barometr giełdowy haha
Dziękuje Wszystkim za docenienie podsumowania. Cieszę się że świadomość potencjału MDG wśród inwestorów wzrasta i większość już wie, że to spółka, w którą warto zainwestować i trzymać akcje na dłużej, a to jest najważniejsze. Pozdrawiam akcjonariuszy. Jak przyjdzie czas to postaram się napisać kolejny merytoryczny post.
ciekawe tezy padały ze słów Piwońskiego z Inside Solution One w kwestii spółek technologicznych w tym roku. Wszelkie spółki, w których szeroko rozumiana automatyka będzie wyręczała człowieka będą mocno grane w przyszłości. A Waszym domysłom zostawiam fakt, gdzie w tej całej układance będzie MDG :)
Do niedawna byli caly czas pod kreską, wszedł kapital, technologia, zdobywają patenty, umowy. Może się okazac 27.04, że wiążą koniec z końcem, wtedy tylko poczekaj na potwierdzenie przez kurs, okolice 24 mozna wchodzić
Dnia 2023-04-17 o godz. 23:05 ~TezNaHaku napisał(a): > Polecam się przyglądać, bo spółka ma wielki potencjał.
na tej spółce nikt długo nie zarobi, trochę teraz kiszenia na 15xx i lecimy na 13xx śmieć nic więcej i nie naganiaj bo żadnych wzrostów tutaj nie będzie w najbliższym czasie - po prostu podstaw. wzrostu trzeba szukać na spółkach które dobrze zarabiają.
Bardzo ciekawa ta spółka. Poczytałem forum i widzę spore zainteresowanie. Dużo espi tu ostatnio wpadło a kurs trochę jak zamurowany był. A teraz ładnie ruszyło. Do przemyślenia. Trzeba sie z tym przespać. Hm…