Dnia 2023-02-07 o godz. 14:27 ~wał napisał(a): > zablokowane dane z arkusza zleceń. Mój Arkusz Już się nie wyświetla.
nie rozumiem czego czepiacie sie wniosku o wycofanie ,przeciesz najpierw trzeba ustabilizowac kurs na wyzszym pozimie chociaz 1.20 ,a zeby to zrobic to trzeba wyciagnac go sporo do gory potem korekta i dopiero zlozyc wniosek . Zaraz panika i wycofanie z gieldy .
Pamiętajcie także, że takie akcje kończą się konkretnym męczeniem akcjonariatu mniejszościowego. Jestem na to przygotowany, dlatego podałem ilość akcji.
Już wyżej podałem. Według mnie najlepiej pokazać siłę na walnym. Zawsze jest około 10 osób jak by dodatkowo zjechało z 20 akcjonariuszy to by dopiero im mina zrzedła. a tak to nic nie zrobimy jedynie możemy sami siebie trochę podbudować i nic więcej
Nigdy nie byłem na walnym zgromadzeniu. Nie wykluczam, że tym razem pojawię się.
Mam jednak do Was pytanie:
Otóż w "Tabeli Opłat i Prowizji" konta maklerskiego mam dwie pozycje:
3.Zgłoszenie udziału w Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy 30 PLN
4.Wystawienie potwierdzenia uprawnienia do udziału w Walnym Zgromadzeniu Akcjonariuszy 30 PLN
Przeczytałem treść ogłoszenia o zwołaniu WZA Hub.Tech i wiem, że muszę poprosić bank o wystawienie potwierdzenia uprawnienia do udziału w WZA (pkt 4), żebym został wpuszczony na WZA w Bydgoszczy.
Natomiast nie jestem pewien, czy mam także poprosić bank o zgłoszenie mojego udziału w WZA (pkt 3) ? Czy raczej sam to mogę zrobić kontaktując się z Hub.Tech ?
I jeszcze jedno - czy na uprawnienie do udziału w WZA mogę wejść na salę tylko ja, czy Żonę też wpuszczą ?
Zazwyczaj po opłaceniu udziału w WZA dostawałeś bezpłatnie potwierdzenie zgłoszenia. Być może Twój DM rości sobie za
każdą usługę oddzielnie (zadzwoń do DM i podpytaj). DM wystawia potwierdzenie, bank nie ma z tym nic wspólnego. Z Hubtech nie musisz się kontaktować, otrzymają Twoje dane z DM. Jeżeli chcesz iść z żoną musisz dać jej pełnomocnictwo do części Twoich akcji. W załącznikach przy ogłoszeniu walnego był załącznik do pełnomocnictwa, a w ogłoszeniu WZA była opisana procedura pełnomocnictwa.
Dnia 2023-02-07 o godz. 17:53 ~Chaguaramas napisał(a): > Zazwyczaj po opłaceniu udziału w WZA dostawałeś bezpłatnie potwierdzenie zgłoszenia. Być może Twój DM rości sobie za > > każdą usługę oddzielnie (zadzwoń do DM i podpytaj). DM wystawia potwierdzenie, bank nie ma z tym nic wspólnego. Z Hubtech nie musisz się kontaktować, otrzymają Twoje dane z DM. Jeżeli chcesz iść z żoną musisz dać jej pełnomocnictwo do części Twoich akcji. W załącznikach przy ogłoszeniu walnego był załącznik do pełnomocnictwa, a w ogłoszeniu WZA była opisana procedura pełnomocnictwa.
Super, serdeczne dzięki za informacje. Myślę, że już wszystko jest dla mnie jasne.
musimy dobić do 5 % tj około 25 mln. akcji żeby zablokować wezwanie do sprzedaży akcji.Zapraszam na walne nie dajmy się zmanipulować, Dość samowoli - transparentność działań w spółce na pierwszym miejuscu
załóZmy coś w rodzaju porozumienia akcjionariuszy mnijszościowych jak nap. PAE w Elektrimie. nWprowadżmy sojego przedstawiciela do zarząduy żebt znać posunięcia luxów i blokować te które będą szkodziły spółce. To wszystko jest możliwe - rozwój spółki bez bajdurzenia i oszustw.
Bardzo dobra inicjatywa. Brawo. Może uda się coś dobrego zorganizować. Mam niewielką liczbę (13 tys), możesz ją doliczyć. Dodatkowo jestem przeciwny zawieszeniu postępowania w przeniesieniu notowań na rynek główny. Deklaruję nie sprzedawanie akcji poniżej 50 gr i wystawie zlecenie na poziomie 2 zł, do czego zachęcam wszystkich pozostałych drobnych !