Oby jak najdłużej, czas działa na Naszą korzyść i można pozbierać akcje dużo niżej choć zegar tyka a akcji znikome ilości. Ciągle to samo, chcesz kupić spory pakiet to windujesz cenę albo pykasz po kilkaset akcji, jeśli ktoś sprzedaje to zaraz od dołu wszystko łykane. Każdy ma oczy i widzi co się dzieje nie trzeba tutaj wielkiego geniusza tylko rozeznania w bieżących informacjach co będzie się tu działo.
Nikos niech dalej przerzucają mi to pasuje bo do kupuję codziennie taniej a jak spadnie do 3,5 to wchodzę za 80 procent portfela.
To co robią było przerabiane nie raz
Promocja nabiera tempa, super, mogli by zejść poniżej 3,5, tak w okolicach 3,2, byłbym w pełni usatysfakcjonowany, dalej postraszcie bardziej leszczynę
~Nikoś 100% racji !!! Micha się cieszy jak można jeszcze wyrywać poniżej 4 zł -) wczoraj wpadło troszkę ponad 4 a dzisiaj poniżej 4. Zostało mi już tylko 1 gr do średniej 3 zł i prawdopodobnie zakończę zakup no chyba, że ktoś się wychyli i zwali kurs w okolice minimum 3,50 to biorę w ciemno dalej ile udźwignę. Jak to mówią od przybytku głowa nie boli i teraz tylko czekać na wyniki i jaką ogłoszą dywidendę. Pozdrawiam akcjonariuszy naszej perły PCX
Teraz tylko trzeba w odpowiednim momencie kupować zanim ucieknie, bo w arkuszu mało akcji na S. Miałem dać sobie spokój ale po 3,8. jeszcze parę kilo udźwignę
koszyk ustawiony !!! no ale żeby jakiś bank tyle narobił ? To nie możliwe ! ale cóż okazje nie zdażają się codziennie, a ludzie dalej wieżą mafii i łykają jak pelikany.
Dnia 2023-03-13 o godz. 14:17 ~Sss napisał(a): > koszyk ustawiony !!! no ale żeby jakiś bank tyle narobił ? To nie możliwe ! ale cóż okazje nie zdażają się codziennie, a ludzie dalej wieżą mafii i łykają jak pelikany.
oj orły ,) wierzą....zdarzają się....Tak cuda się zdarzają i a ludzie wierzą..>)
Pewnie Halina kupuje akcje ha ha ha. Dzisiaj parę akcji zasiliło mój portfel i udało się kupić w dołku aż nie możliwe. Reszta dalej niech się zastanawia może będzie niżej chętnie kupię, a póki co to chyba nie ma co liczyć na taniej