• Re: Zmiana trendu Autor: ~lass [79.175.206.*]
    A jednak schemat się powtarza. Do góry i czapa. Wykres szykuje się fatalny...
  • Re: Zmiana trendu Autor: ~Stefan [46.204.108.*]
    Chyba miałem rację. 3.60zl nie było ale 3.80zl było. Jutro kontynuacja spadków. Tu niezła mafia siedzi
  • Re: Zmiana trendu Autor: ~Marcel [31.60.85.*]
    Mafia robi Obrót 453k ? Człowieku
    czatujesz na spadki bo nie kupiłeś papiera albo nie masz pojęcia o inwestowaniu
    oj mam, mam. Widzisz co dziś było. Kupiłem pakiet 20000 akcji.Tak mafia robi obrót typ wirówka. Jeśli naprawdę inwestujesz to wiesz. I co miałem rację? Od poniedziałku mamy lekki boczniak i potem w górę. Niżej niż dziś nie będzie . 450tys do duży obrót? Ja sam robię obrót ok 80tys
  • Re: Zmiana trendu Autor: ~lass [37.47.155.*]
    Chyba ze się okaże że wyrzucają akcje żeby mieć pieniądze na objęcie nowej emisji np. w okolicy 2,5 - 3 zł. Wtedy wzrostów nie będzie. A kasy na bieżącą działalność nie ma, bo pożyczka od akcjonariusza nie będzie dawana w nieskończoność.
    Może tak być. Nowa emisja przeważnie generuje spadki nawet do ok 1.2 ceny emisyjnej. Dobrze, usrednie. Średnia 3.3 powinna być bezpieczna. Obecnie mam 3.78zl
  • Free Float: 91.01% - poczytajcie posty powyżej, włos się jeży na łbie Autor: ~hakMEnt [140.228.45.*]
    Witam naiwnych co się tu wcześniej wypowiadali. Wasze wypowiedzi są porażające.

Przeczytajcie wszystkie posty od początku, jakich to tu speców od giełdy i inwestowania nie ma. jak stękają wisząc na hakach z min 60%+ już stratami.
    Pełno ich:

Stefan
    Marcel
    Riko
    lass
    Gustaw
    And
    ZAz
    Okon

no sami spece, miało być 10zl a jest 1.43 a było 1.15zl. tak się ubiera ulice w nowe emisje przy braku gotówki w kasie i non stop spadającym kursie.

[x]
HILANDER 0,00% 1,89 2026-02-17 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.