Do tego okazji bedziesz mial wiele. Okazalo sie ze listopada nie jest miesiacem marsofta. Wszystko sie zawalilo i skonczylo. Mialo byc pieknie jest tragicznie. Miala byc nowa jakosc na nc jest bagno. Mialy byc perspektywy i wielkie pieniadze jest nicosc.
Chyba ze to zanizanie przed odpalem.
Z drugiej strony jezeli dostana ta dotacje to bedzie cos niezrozumialego jezeli cena nie bedzie przynajmniej 5-6 zl.
Ja slyszalem ze w jedna sesje ma byc 7 zl, w dwie 11, w trzy 15, a dalej zabraklo cyferek w kalkulatorze. Chociaz swoja droga jak magna wydal swoje wycyckane 4 mln na spoleczke i rosnie 50% a tu ma byc 20 mln prezentu to moze w pierwsza sesje bedzie 9 zl.
No to mamy niezly rozjazd ty 7 zl ja 90 gr. Bedzie na moje.
Zoabcz jak swedza raczki sprzedajacych tu od 2 miesiecy nikt nie kupuje tu tylko sprzedaja.
Nadal myslisz ze zarobisz? Kupowales po jakies 3-4 zl pewnie ( czyli i tak nie najgozej sa tacy od 6-7zl). Odbije z 90 gr na 98 gr. Pienbiadze juz rozdane. Sa informacje. A spolka zalicza kolej ne minima.
Niniejszym informujemy, że nabór wniosków do Działania 8.2 Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka 2007-2013 został zamknięty z dniem 15 października br. W ramach działania wpłynęły 284 wnioski o dofinansowanie na łączną kwotę dofinansowania 122 185 589,44 PLN
a na czym polega ta Twoja "cała odpowiedzialność"????
nie rozumiem Twoich wpisów, jeśli masz akcje marsoftu to powinieneś ich się już dawno pozbyć dysponując taką wiedzą, jeżli zaś nie masz tych akcji to po co tracisz czas pisząc na tym forum?
Przygotowywany jest nowy spot reklamowy odnosnie funduszy europejskich.
Nie dostaja nie zonaci, nie dostaja brodaci, nie dostaja cymbalisci, nie dostaja ci co nazywaja sie marsoft.
Kiedy planujecie rozebrac 2.58 chyba cos wielkanoc, choc zwiekszyly sie paczki. Czy i 6-7 bedzie jakos 2020 chyba nie zdazycie przed koncem swaita i inflacja.