• Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~qwerty [77.112.0.*]
    Przeskanuj kompa programem antywirusowym, bo chyba masz wirysa i komputer Ci sie zawiesil!!!
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~mały23 [204.13.236.*]
    Przeskanowałem i wirusa nie mam,chroni go Kaspersky,jak już na pisałem MT4 od innych brokerów się nie zawiesił, tyko demo Admirałów i jest zawieszony do tej pory.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Jure543 [66.230.230.*]
    Czemu zniknęła ropa z Admirałów?.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~uuu [83.22.69.*]
    gdzie znikneła przeciaz po 89,50 jest QMX8
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Jurej543 [80.63.56.*]
    Chodzi mi o #QMV8 ,zatrzymała się na cenie 104 coś tam,a potem zniknęła,grałem na niej.
    Chodzi mi o ropę ze spread 10 pips.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~gracz [77.114.17.*]
    złoża im się wyczerpały....to zniknęła :)
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Bolek 4321 [212.112.226.*]
    Coraz mniej mi się podoba ten Admiral.
    Wielce prawdopodobne ,że Admirał zniknie całkiem wraz z kasą grających.
    A co z kasą tych co grali #QMVB ?
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~kosiarz4 [81.168.239.*]
    Szukają ropy w Kazachstanie.
    Jak znajdą do ci pozycje zamkną.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~grb [83.24.218.*]
    ja slyszalem ze juz akcje w rosji sprzedali, rope ruskich wykupili i tam kryzys kreca, wiec uwazajcie, wy mozecie byc nastepni !!!
    strzez sie masoneri maluczki inwestorze!!!
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Fred321 [64.27.17.*]
    W XTB ta ropa co zniknęła z Admirałów jest,więc nie piszcie głupot jak nie wiecie.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~ula 66 [83.22.69.*]
    dokładnie , w przyrodzie nic nie ginie tylko od biednego do bogatego sie przemieszcza :)
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Darek 21 [89.248.169.*]
    Co klikne to na minus,tym musi sterować jakiś program,który dyma graczy.
    Admirały odpuściły tę ropę bo chyba miały na niej stratę.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Heniek J [85.25.151.*]
    Na stronie http://www.forex-rating.com ,napisałem po angielsku,że Admiralmarkets oszukuje,i mój wpis został usunięty,to jakiś niewiarygodny ranking i strona.
    Easyforex zajmuje jedno z lepszych miejsc,a wiadomo ,że to jeden z najbardziej oszukańczych maker makerów z Izraela.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Bronek K [83.218.36.*]
    Uwaga ze skalpowaniem na Admiral.
    Gracz chce skalpować,a tym czasem on jest skalpowany przez Admirał.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~gracz [77.114.126.*]
    ja ich regularnie czyszczę z kasy.....ale tradycyjnie....stopp-loss....TP1....hehe.....jeszcze miesiąc i mi podziękują za uwagę
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~max wkurwiony [83.30.25.*]
    Ja wam powiem numer od 8 godzin jestem zablokowany na admirale. Nie wierzyłem w to co pisane tu było bo nic AZ tak strasznego mi sie nie działo ale dzis zostałem zablokowany o 15 40 i jest 0 00 i daalej jestem zablokowany. Inne konto chodzi normalnie , u innych znajomych tez normalnie a ja zablokowany , wystaarczy ze dodam ze ostatnio ładnie zarobilem. TRZEBA SPIERNICZAC OD NICH CZYM PDZEJ a dodam ze jestem u nich od 6 miesiecy wiec po takim czasie cos juz mozna o nich powiedziec
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Heniek J [216.224.124.*]
    Jak się zaczyna wygrywać,to Admirały robią różne triki, aby się przestało wygrywać.
    Tak jak w kasynie,jak wygrywasz to cię wrobią,nie pozwalają dalej wygrywać.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Gienek J [65.61.124.*]
    Radze uważać ze swapem,u innych brokerów go nie było w tym czasie,a u Admirałów był,
    chodzi o parę gbp/usd,u mnie było -40 zł,w tym samym czasie na XTP był dodatni swap.
    Jak to rozumieć,czy to szwindel ,przekręt,oszustwo ?
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~max wkurwiony [83.30.25.*]
    teraz ruszyło !!!!!!!! po 10 godzinach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za skur ......
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Kamil L [92.241.169.*]
    Admirały mają napisane,ze stop loss i take profit można ustawiać na 2 pipsy od ceny rynkowej,u mnie nie można,można dopiero od 8-10 pipsów,a jest tak dlatego aby mogli skalpować gracza,gracz myśli,że ich skalpuje a to oni jego ,poprzez liczne rekwotowania.
    Jeśli strata jest po ich stronie to rekwotowań nie ma i zlecenie wchodzi natychmiast,i nie ma wtedy czegoś takiego jak "kolejka do serwer".Przy rach demo nie ma tak licznych rekwotowań i "kolejki do serwera" a przecież rachunek demo jest bardziej obciążony,
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Jarek M [212.21.151.*]
    Przy parze gbp/usd inne są wartości ,np. jak jest moja przy sprzedaży strata ,to 2 pipsy są po - 0.80gr,a jak jest mój zysk to 2 pipsy są po 0.50 gr.Czy to jest oszustwo ???.
    Ludzie zgłaszajcie na tym forum nieprawidłowości Admirałów.
    Coraz więcej ludzie piszą ,ze Admirały to takie złodziejaszki.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Zdegustowany [85.25.152.*]
    Ja u siebie to sprawdziłem,u mnie też na parze gbp/usd prz sprzedaży,jest tak, na 2 pipsach ,przy najniższym locie,przy mojej stracie mam minus - 0.80 zł,a prz moim zysku 2 pipsy mam plus 0.50 zł.Czy ktoś mi wyłumaczy w czym żecz?to chyba jawne dymanie klijenta. Tylko bez głupawych uwag.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~doux [83.4.13.*]
    Dnia 2008-10-19 o godz. 11:19 ~Zdegustowany napisał(a):
    > Ja u siebie to sprawdziłem,u mnie też na parze gbp/usd prz
    > sprzedaży,jest tak, na 2 pipsach ,przy najniższym
    > locie,przy mojej stracie mam minus - 0.80 zł,a prz moim
    > zysku 2 pipsy mam plus 0.50 zł.Czy ktoś mi wyłumaczy w czym
    > żecz?to chyba jawne dymanie klijenta. Tylko bez głupawych
    > uwag.

TYLKO ze tu sie nie idzie powstrzymaćod głupawych uwag przy takim analfabetyźmie. Twoja RZ Żecz i kliJent idealnie pokazuje kogo robią w balona
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.165.94.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [10.7.112.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.214.73.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.174.33.*]
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~hehe [83.24.238.*]
    konkurencja nie spi :)
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Gracz23 [192.251.226.*]
    UWAGA !!!
    Konto realne jest o wiele gorsze od konta demo w Admiralmarkets.
    Na koncie demo jest możliwość ustawiania i zamykania zlecenia oczekującego na 2 pipsy od ceny rynkowej,natoniast na koncie real 10 pipsów !!!!!!!!!.Oczywiście po to aby być zdanym na ich rekwotowania,na których oszukują.Nie radzę nowym zakładać tam konta real.
    Nie można spokojnie grać,brokerzy Admiralmarkets utrudniają grę jak tylko mogą.
    Likwiduję u nich konto i szukam uczciwego brokera.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~gracz [77.115.167.*]
    ja tam mam real i miałem oczekujące na 2 pipsy...chyba,że od niedawna jest 10.....hmmm.....na crownforex bywa nawet 31 pipsów....ale za to małe spready....to mi nie robi różnicy
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~antyxtb [193.200.232.*]
    Obawiam się że znalezienie uczciwego brokera w Polsce jest niemożliwe . Xtb ( złodzieje z krwi i kości , największy minus realizacja zleceń, mały i chyba jedyny plus to określenie max spreadu), idm i tms ( oboje wykorzystują tą samą platformę saxobanku, największy minus spread i dziwne swapy, plus za zlecenia śmigają jak burza ) reklamują się że spread na usd/pln to 35 pipsów tymczasem nawet w wielu warszawskich kantorach można czasami znaleźć lepszy ( dochodzi do 400 pips !!! ), admiral opisany w poprzednich wątkach. Chyba stosunkowo najlepsze jest gft choć jest to jedyny broker u którego mam stratę i może dlatego tak dobrze u mnie funkcjonuje.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~r4ph [195.34.211.*]
    ludzie jak ktos kto chce zarabiac moze pisac takie kosmiczne prawdy

podaje przyklad spreadu na egzotykach
    "Biorąc pod uwagę małą płynność rynku aktualnie spread dla walut notowanych w stosunku do złotego w godz. 17:00-19:00 wynosi 80pkt/100 pkt/120pkt, pomiędzy 19:00 a 09:00 120pkt/150pkt/ 200pkt. W trakcie sesji dziennej pomiędzy 09:00-17:00 jest to tylko 25pkt/35pkt/55pkt. "

moje zdanie, szkoda czasu na egzotyki, lepiej grac na podstawowych parach, bardziej przewidywalne wieksza plynnosc

zale ze kumus skacze kurs o 23 :), o tej godzinie sie spi a nie gra

w celu jakiegos wiekszego profesionalizmu na forum dobrze byloby wprowadzic zasade , ze na poczatku wypowiedzie kazdy pisze jaki ma staz (np. od miesiaca interesuje sie rynkiem forex .......), jedynie 1% wypowiedzi jest rzeczowych i swiadczacych o jakims pojeciu o forex i o brokerach (wiadomo ze rzna frajerow grunt to nie byc frajerem)
    przewaznie jako taka wiedze ma sie po 6-18 miesiacach gry, nie kazdy dotrwa taki okres, a jezeli po tym okresie dalej ktos wysuwa jakies zale to znaczy ze moze pomylil zainteresowania
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: siren77 [86.150.184.*]
    Problem w tym, że tu nikt nie gra 6-12 m-cy. Większośc osób grających na AM dysponuje kapitałem nie większym niz kilkaset dolarów a póżniej grają za 10- 30% stawki zerując konto po kilku tygodniach. Po nich przychodzą następni itd. Też się dziwię, ze ludzie grają na parach złotówkowych. Przecież ze względu na koszty nadają sę one wyłącznie do inwestycji długoterminowych wymagających większego kapitału a nie takiego jakim dysponują gracze na AM.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~r4ph [195.34.211.*]
    kapital swoja droga, w sumie jak sie zaczyna to i tak kasa stracona z podejsciem co niektorych do gry

wracajac do egzotykow to i tak one sie ruszaja w rytm glownych walut, i bez obserwacji eurusd eurgbp gbpusd i paru dziesieciu innych egzotykow z rejonu europy srodkowej i innych krajow wschodzacych a takze olbrzymiej wiedzy AT i fundamentalnej regionu jak i globalnej nie ma co sie nawet wychylac, a niektorzy w dodatku graja poza godzinami handlu na olbrzymim spreadzie, nie znaja znaczenia luk.... i mozna tak ksiazke napisac a niektorzy chca w to grac :)

uczmy sie kochac traderow tak szybko odchodza :)
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~tez tak macie? [83.7.22.*]
    czemu nie mozna grac na eur,usd/ pln ???
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: siren77 [86.150.184.*]
    Spróbuj kolego zagrac powiedzmy na 1H, 4H lub 20M na USD/PLN i EUR/USD. Porównaj sobie stosunek kosztu transakcji (spreadu) do zakładanego TK na obu parach. Jest różnica, prawda?
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Autor - Lary [79.187.226.*]
    Dnia 2008-11-08 o godz. 22:18 ~antyxtb napisał(a):
    > Obawiam się że znalezienie uczciwego brokera w Polsce jest
    > niemożliwe . Xtb ( złodzieje z krwi i kości , największy
    > minus realizacja zleceń, mały i chyba jedyny plus to
    > określenie max spreadu), idm i tms ( oboje wykorzystują tą
    > samą platformę saxobanku, największy minus spread i dziwne
    > swapy, plus za zlecenia śmigają jak burza ) reklamują się
    > że spread na usd/pln to 35 pipsów tymczasem nawet w wielu
    > warszawskich kantorach można czasami znaleźć lepszy (
    > dochodzi do 400 pips !!! ), admiral opisany w poprzednich
    > wątkach. Chyba stosunkowo najlepsze jest gft choć jest to
    > jedyny broker u którego mam stratę i może dlatego tak
    > dobrze u mnie funkcjonuje.

Admiral na mikrolotach jest OK. Demo się tnie. Co do TMS spróbujcie na realu. Życzę wysokich przegranych. Tu to dopiero jest wałek. spredy jak im pasuje, wieszajace sie wykresy, świeczki jakieś niedopalone. Fakt realizacja zleceń błyskawiczna ale tylko między ogłaszaniem wyników. Blokada na kilka minut. Chcecie wygrywać ? matematyka daje wspaniałe rozwiązania. No i mamy jedną przewagę nad kasynem - to my decydujemy kiedy otworzyć i zamknąć pozycję,
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~goscie [89.78.137.*]
    No to AM pokazalo w końcu swoja prawdziwa twarz, jak człowiek regularne zyski odnosi AM zaczyna grac przeciwko klientowi, podnosząc spread z 2 na 5 pips eur/gbp , zawieranie transakcji tez juz nie jest z reki tylko trzeba czekac kilkanascie sekund do tego przynajmniej 2-3 rekwoty, przynajmniej raz dziennie platforma wisi, porażka
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~r4ph [192.168.2.*]
    powiem szczerze ze eurgbp to jedna z gorszych par do spekulacji, jedynie do obserwacji jezeli ktos gra na spread albo jakies inne powiazania, a spread 5 pipsow...., jak sie skalpuje to moze byc problem, w sumie typowa para do skalpu (malo sie dzieje duzo ruchow w kanalach), i chyba troche to chca ukrocic, ja wole smigac na gbpusd trasy po 100-300 pipsow wiec rekwoty i spread malo znacza, grunt to aby znalezc sie po wlasciwej stronie w pore

AM zawsze gra przeciwko chyba ze jestes vipem i masz 30k+ USD to wtedy moga kojarzyc twoje tranzakcje na rynku miedzynardowym, jezeli stwierdza ze szkoda kasy zeby grac przeciwko tobie, lepiej brac kilka pipsow na rekwotach (pewny zysk)
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Marek M [66.230.230.*]
    Chciałem zamknąć zyskowną pozycję,ale platforma się zawiesiła,gdy się odwiesiła miałem stratę na rachunku real.Rekwotowania są zawsze na niekorzyść grającego.Zwleka się z przyjęciem i zamknięciem pozycji jeśli jest strata grającego a zysk brokera.Strach skalpować,bo to nie ich się skalpuje ale oni ciebie.Coraz mniej mi się podoba ten Admirał.
    Likwiduję u nich konto real,i szukam coś uczciwszego.
    Czy jest gdzieś forex czynny w sobotę i niedzielę,podobno takie są,ja się nie spotkałem z takim,jeśli ktoś wie,to niech da znać.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~luzak [83.30.22.*]
    Platforma MT4 nigdzie u zadnego brokera sie nie zawiesza. Jak ci sie zawiesiła ( nie mówie o braku połaczenia ) to masz cos nie tak z systemem , albo za mało pamieci albo procek nie wyrabia , poobserwój to. A co do skalpa to skal jest na 5-10 max 15 pipsach wiec ustawiasz TP i sie z automatu zamyka wiec nie wiem w czym problem. Na skalpa wchodzi sie jak widzi sie okazje na wybicie wiec raczej po weksciu max 5 minut ( bo na takim najlepiej sie skalpuje ) i wszystko jasne , albo zysk albo w pysk. Jak chcesz wiecej miec profitu niz 15 pipsów stawasz TS i grasz na ochrone kapitału czyli po 16 pipsie masz SL na + 1 pipsie i albo robisz skalpa i zamykasz z palca to co jest lub tyle ile idzie złapac albo czekasz gdzie kurs pujdzie i moze uda sie wiecej złapac a w najgorszym przypadku bedziesz miał jakis profit złapany bo TS nie cofnie sie. Trzymac sie prostych zasad i idzie wszedzie zarobic. Nie robic akrualizacji do wersji 220 bo zawsze co aktualizacje to cos wymyslą dziwnego na niekorzysc. Jak sie właczy aktualizacja to poprastu ja wyłaczyc. Wszędzie jest trudno zarobic zwłaszcza u MM ale idzie napewno zarobic jak sie umie grac. Tez mam u admirala i jest ok

pozdro
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Marek M [66.35.0.*]
    Co to jest TS ?
    Czy ustawiać "Włącz maxmalne odchylenie do kwotowanej ceny" ,jeśli tak to na jaką wrtość.
    U mnie platfrma się zacięła,wyłączyłem ją,nie komputer,i włączyłem zadziałałą.
    Jest jescze coś takie go u mnie ,jak napis zajęty po angielsku,i wtedy nie moge nić zrobić,muszę wyjś z platformy i ją znów włączyć,a w tym czasie mogę stracić.
    Pisało tutaj kilka osób,że im platformy też sie wieszają.
    Czy jest jakiś broker forex który który działa w sobotę i niedzielę,podobno jest,tylko który?
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~luzak [83.30.31.*]
    TS to trailnig stop czyli chodzący stop loss ale uruchamia sie na plusie po ustawionym odchyleniu które od 15 pipsów mozna ustawiac.
    Odchylenia od kwoty nie włączam bo nie mam po co a jak włączysz to zawsze bedzie po najgorszej cenie zamykac.
    Jak masz platforme kilka miesiecy w uzywaniu to moze folder history jest zapchany. Jest w głownym katalogu i po wejsciu do niego szukasz Admiral Live. Jak cały folder bedzie miał około 5-10 Mb to ok ale jak np 40 Mb wielkosci to zaczyna mulic MT4. Sam to czyszcze co kilka tygodni bo tez kiedyem mi muliło jak był gwałtowny ruch to po kilku sekundach dowiadywałem sie gdziej jest kurs aktualny .
    W weekend cos chodzi nie wiem czy onanda przypadkiem to nie jest. Tylko ze duzy speard jest w weekend bo napewno rozszezają a handlujących prawie wogóle wiec ogólnie srednio sie to opłaca.

A ten napis po angielsku co ci sie pojawia to nie jest to przypadkiem Tax .... i jeszcze jakis jeden wyraz ? Bo cos kiedyes sobie przypominam ze chyba raz takie cos miałem i nie mogłe nic kupic sprzedac , zamknąc a dopiero przeładowanie Mt4 pomogło. Jak to masz to mnie sie raz czy dwa takie cos przytrafiło w ciągu kilkunastu miesiecy ale nie zwracam na to uwagi natomiast przestałem akrualizowac MT4 bo co aktualizacja to mi sie nowe kłody pod nogami pojawiały ze strony brokera. Np kiedys nie pojawiały mi sie niektóre napisy przy zamykaniu pozycji jak zła cena i jeszcze tym podobne wiec postanowiłem ograniczyc aktualizacje bo 218 wersja chodzi mi dobrze i juz nie mam zamiaru aktualizowac.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Marek M [206.57.47.*]
    A jeśli da się zero w okienku, Włącz maksymalne odchylenie od kwotowanej ceny ,to znaczy,ze broker musi dać cenę którą się kliknęło,co może dać?A jak się da 1 jeden to może plus minus 1 od klikniętej ceny?Miałem klika razy coś takiego kwotowałem i było pytanie czy się zgadzam,anulowałem a mimo to cena weszła po jakimś czasie ,a wtedy platforma była zawieszona i nie mogłem reagować,po kilku sekundch się owiesiła ale ze stratą dla mnie.Myślę ,ze to celowe działanie brokara.Platformę miałem zainstalowaną od nowa 1 godzinę.Pokazują mi się często różne napisy np.Trade context is busy.Mi łatwiej i skuteczniej jest skalpować z myszki (palca) i poprzez stoplossy,ale nie będę tego robił bo broker oszukuje na rekwotach.Poszukam brokera bez rekwotowań,takiego gdzie klikam i cena jest moja.
    O nie mój drogi , broker nie musi dac ceny która sie klikneło tylko taką jak jest kwotowana w danej chwili. Prosto tłumaczac jest tak. Jest serwer i w momencie klikniecia twoje zlecenie leci na serwer i szuka przeciwstawnego ale takich jak ty którzy klikneli w tej chwili moze byc kilku , kilkunastu czy nawet i wiecej wiec kazde zlecenie staje w kolejce a cena jak to cena ma swoje ruchy i jak sie nie załapiesz na cene po której chiałes wywalic pozycje to masz pytanie czy sie zgadzasz na jakąs tam nową kwote która jest w danym momencie kwotowana. Pozatym z tymi tak naprawde z tymi kolejkami do serwera to tez jest wałek bo brokerzy MM jak włesnie admiral czy xtb są drugą stroną transakcji tak naprawde i nasze zlecenia tak naprawde nie wychodzą tak często poza brokera. Broker tak naprawde gra naszą kasą po swojemu a transakcje które my robimy to równowazy swoimi zleceniami na rynku zewnętrznym a jak ktos jest dobry i go skubie to próbóje włesnie utrudniac np poprzez zamykanie pozycji czy rozłączanie z serwerem.

Trade context is busy własnie o to mi chyba chodziło i jak to mi sie pojawiło to blokowało mi mozliwosc wysyłania zlecen.

brokera bez rekwotowan to znajdziesz tylko tak zwanego ECN czyli gdzie masz dostep do prawdziwego rynku ale to musisz miec na dzien dobry ze 50 tys dolców
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Marek M [192.251.226.*]
    U mnie w historii rachunku są zapisywane czasy transakcji różne o kilka godzin 12 godzin i więcej, a nawet 1 dzień, od rzeczywistych,zegar mam ustawiony dobrze,co o tym myśleć?
    Ja wolę skalpować z palca (myszki) jest to dla mnie skuteczniejsze i lepsze niż poprzez take profit i stop loss,ale nie będę tego robił ,bo broker oszukuje narekwotowaniach.
    Ten broker ,http://www.sfxm.com.pl nie ma rekwotowań,wpłata 300 $,i tam chyba czytałem ,że rekwotowania to zguba dla gracza,a świetne nażędzie dla brokera w oszukiwaniu.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Marek M [192.251.226.*]
    U mnie w historii rachunku są zapisywane czasy transakcji różne o kilka godzin 12 godzin i więcej, a nawet 1 dzień, od rzeczywistych,zegar mam ustawiony dobrze,co o tym myśleć?
    Ja wolę skalpować z palca (myszki) jest to dla mnie skuteczniejsze i lepsze niż poprzez take profit i stop loss,ale nie będę tego robił ,bo broker oszukuje narekwotowaniach.
    Ten broker ,http://www.sfxm.com.pl nie ma rekwotowań,wpłata 300 $,i tam chyba czytałem ,że rekwotowania to zguba dla gracza,a świetne narzędzie dla brokera w oszukiwaniu.
  • Re: admiral markets oszukuje uwaga!!!! Autor: ~Marek M [208.75.88.*]
    Znalazłem brokera bez rekwotowań ,wpłata 5000 $,i tam jest napisane,że rekwotowania to broń brokera przeciw graczowi.
    http://www.ac-markets.com/pl/
    inaczej ACMO
    kazdy ma jakąs swoją platrorme a niestety najbardziej mi lezy MT4 bo róznie indyki mozna dodac bez których nie szło by handlowac a skakanie po platformach to tez nie interes.
    sfmx musisz wiecej niz 300 dolców wpłacic bo tam majainny sposób na dojenie klienta. Stawki zaczynajasie od 0,10 ale przy lewarze 200 :) Przy wejsciu 0,10 i depo 300 usd to bys miał jakies 250% zabezpieczenia ale lewar 200:1 nie 100 ale w admirale wiec na długo by to mogło nie wystarczyc

ACM chce odrazu 5000 usd. nie wiem czy bym zaryzykował nowemu brokerowi taka kase wysłac z własnej kieszeni. Co innego zarobic u brokera i trzymac takie depo a co innego wplacic

pozatym pisza ze

*Wielkość spreadów jest stała i może wzrosnąć jedynie w następujących, rzadkich okolicznościach:
    Decyzje banków centralnych ( ECB, FED, BOE; BOJ itd.).
    Decyzje dotyczące polityki pieniężnej (np. spotkania FOMC).
    Nieoczekiwane wydarzenia powodujące wyjątkowo niestabilne warunki na rynku
    Wyjątkowy brak płynności na rynku (np. podczas świąt)

Czego nie ma u admirala bo poprostu gwarantuja stały speard bez zadnych udziwnien a jak ACM tak pisze to mozna niekiedy sie zdziwic przypadkiem. Speard 3 pipsy na głównych parach gdzie admiral ma 2 co przy skalpach jest w pewnym stopnu wazne jak wchodzisz np 10 razy na dzien i grasz na 3 parach to z 1 pipsa wiecej speardu robi sie zamiast 60 to 90 pipsów prowizji wiec tez nie widze potrzeby przepłacania. Onanda ma 0,9 speard na edku. Pozatym np co tez jest wazne admiral ma gwarantowanego SL w luce na otwarciu czyli jak zostajesz przypadkiem z pozycją na weekend to ustawiasz sie z 5- 10 pipsów przed zamknieciem od ceny i liczysz na luke w twoim kierunku a w najgorszym przypadku nie wiele sie traci
    ACM i SFMX nie mają konta w PLN co w sumie nie jest AZ tak wazne ale praktycznie.

aa mała poprawka bo niby w tabeli pisza 3 pipsy a na nagłowku ze 2 wiec moze nie tak zle