Dnia 2023-01-09 o godz. 14:43 ~Daroo napisał(a): > Dnia 2023-01-09 o godz. 14:39 ~Piter napisał(a): > > Dnia 2023-01-09 o godz. 14:33 ~Daroo napisał(a): > > > Sam dobrałem spore ilości poniżej 2 zł dzięki temu troowi z spółdzielni i odebrałem im akcje hahaha :)) a teraz niech wyją nam tutaj ładnie :))) > > > > Gratulacje Daro ! ja dobrałem trochę wyżej dzięki Panu Kontraktowemu i jego analizie . > > :) Powiem tak widząc tego trolaaa wielonika od spółdzielni który wyło 2 zł to był już mocny sygnał aby kupować na maxa :) i jak widać się potwierdziło wszystko :) zawsze tak jest jak taki trolll się pojawia płatny to znaczy że trzeba brać wszystko na maxa :) co zresztą dziś wszyscy widzą kim jest ten trolll i dla kogo pracuje i jak waruje 24 ha na dobę :)
Gratulacje Daro ! świetny zakup akcji po świetnej cenie ! zarobisz tutaj krocie !
Dnia 2023-01-09 o godz. 23:27 ~JJ napisał(a): > Dnia 2023-01-09 o godz. 14:43 ~Daroo napisał(a): > > Dnia 2023-01-09 o godz. 14:39 ~Piter napisał(a): > > > Dnia 2023-01-09 o godz. 14:33 ~Daroo napisał(a): > > > > Sam dobrałem spore ilości poniżej 2 zł dzięki temu troowi z spółdzielni i odebrałem im akcje hahaha :)) a teraz niech wyją nam tutaj ładnie :))) > > > > > > Gratulacje Daro ! ja dobrałem trochę wyżej dzięki Panu Kontraktowemu i jego analizie . > > > > :) Powiem tak widząc tego trolaaa wielonika od spółdzielni który wyło 2 zł to był już mocny sygnał aby kupować na maxa :) i jak widać się potwierdziło wszystko :) zawsze tak jest jak taki trolll się pojawia płatny to znaczy że trzeba brać wszystko na maxa :) co zresztą dziś wszyscy widzą kim jest ten trolll i dla kogo pracuje i jak waruje 24 ha na dobę :) > > Gratulacje Daro ! świetny zakup akcji po świetnej cenie ! zarobisz tutaj krocie !
Dzieki JJ :) zakup akcji poniżej 2 zł od trolaaa wielonika z spółdzielni było strzałem w 10 :) wiedziałem co będzie a widząc wycie tego trolaaa z spółdzielni to był znak że trzeba ładowac na maxa :) i do kosza poszło kilka setek ładnych :) a teraz spokojnie sobie poczekamy kilka lat i sowite wypłaty dywidendy :) no i wtedy przypomnimy wpisy trolaaa wielonika od 2 zł z spółdzielni :)))
JJ twoje głębokie analizy na temat Monnari i wiedza oparta na przedszkolnym wykształceniu porażają mnie.... nie wiem czy ty też nie zasługujesz na moją dozgonną przyjaźń....co tam przyjaźń , dozgonną miłość ....
> Dnia 2022-07-15 o godz. 10:30 ~PrawdaJestBolesna napisał(a): > > A teraz spójrzcie na tego wielonika piszący sam do siebie spod wielu niców - ghost_men i co pisał w kilka miesięcy temu i naganiał na spadki pisząc zjazd na 2 zł itd dziąłając dla pewnej grupki spółdzielni która chciała nakupować akcji po taniości sobie kiedy Pan Kontraktowy pisał w lutym o końcu pandemii i wzrostach na monnari co się wszystko potwierdziło a ten wielonik ujadal o 2 zł pisząc same farmazony niczym nie poparte i to wszystko w tym jednym wątku poniżej wklejam wam jego wpisy i nicki z jakich ujada i jak został rozjechany dziś widząc kurs 4 zł 100 % wyżej od wpisu Kontraktowego :) wnioski sami wyciagnijcie sami kim jest ten wielonik i dla kogo pracuje :) Poniżej wpisy wielonika i jego nicki kiedy Pan Kontraktowy Przedstawił swoją Analizę że akcje Monnari będą rosnąć poparte fundamentami i dziś to wszystko zostało potwierdzone a ten wielonik ghost_men piszący z wielu nicków ujadał i naganiał na spadki pisząc że kurs runie na 2 zł itd :) zobaczcie sobie ile dziś kurs urósł macie podane wpisy tych trolii i % ile wzrósł kurs akcji :) czyli dowody kim sa te troleee i co robia na forum Monnari ujadając non stop :) poniżej wklejam dowody :) : > > > > Zobacz wątki dotyczące Monnari > > Zobacz profil Monnari > > Autor tego wątku ograniczył dyskusję tylko do zarejestrowanych użytkowników forum Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2021-10-05 18:44Opublikowano przy kursie: 2,80 zł , zmiana od tamtej pory: 36,43% > > MON interwał tygodniowyZgłoś do moderatora > > tak jak w tytule - interwał tygodniowy > > mamy klasycznego Pana Eliota zielone kółka 1 - 2 - 3 - 4 - 5 w górę taki książkowy ruch bo nawet fala nr 3 podzieliła się na 5 fal dwójka zaś idealne ABC opadające na wsparcie 4 poszarpana strasznie i piątka "ostatkiem sił" w mocny opór .. który w poprzednich analizach zaznaczałem .. > > w dół mamy A ( czerwone kwadraty) które możemy oznaczyć jako a-b-c odbicie do góry czyli B (ta bardzo brzydka świeca - na dziennym jeszcze bardziej brzydka) i obecnie jedzie w dół C ... i teraz : > > gdyby nie ta parszywa świeca z dnia 08.09.2021 ( szczególnie mam na myśli wolumen) te 38,2 % korekty które juz zaliczyliśmy uznałbym za zakończone i JAZDA na mój typ 4,20 ... ale .. właśnie ale ... nawet na interwale tygodniowym ( zaznaczyłem to niebieską strzałką) edawidentnie widać drastyczny wzrost wolumenu i ponad 10 % spadek ..brzydko ... bardzo brzydko to jest dystrybucja i tego nie da się podważyć ... > > jeśli cofniemy się mocno wstecz to podobna sytuacje zobaczymy 30.04.2020 później była kolejna próba wybicia i powolny zjazd aż na minima 1,40 zł - kto wie czy i tym razem nie będzie podobnie i nie ujrzymy podbicia do 3,00 - 3,10 ale moim zdaniem .. zaznaczam moim zdaniem jeśli cos takiego sie wydarzy będzie to służyło kolejnej dystrybucji > > podsumowując zakładam że obecna korekta zakończy się na poziomie 2,40 - 2,30 tworząc ABCD przy czym AB=CD lub tak jak oznaczyłem MÓJ TYP poziom czyli 2,20 - 2,15 tworząc AB=127,2%CD opierając się na 61,8 % zniesieniu całego ruchu wzrostowego .. > > uuuffffffff ... i to by było na tyle .. a jak będzie to ..... pożyjemy zobaczymy .. :) :) :) > > > > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > > Autor: ghost_man [46.171.121.*] 2022-02-24 21:40 > > Opublikowano przy kursie: 2,70 zł , zmiana od tamtej pory: 44,63% > > > > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > > Autor: ghost-man [95.160.158.*] 2022-02-04 09:48 > > Opublikowano przy kursie: 2,91 zł , zmiana od tamtej pory: 34,19% > > Zobacz wątki dotyczące Monnari Zobacz profil Monnari Autor: ~Daroo [31.0.63.*] 2023-01-10 07:02Ostatni dostępny kurs: 5,05 z
> > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > > Autor: ~Azatem [178.217.140.*] 2022-02-04 06:31 > > Opublikowano przy kursie: 2,99 zł , zmiana od tamtej pory: 30,60% > > > > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > > Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2021-10-05 18:44 > > Opublikowano przy kursie: 2,80 zł , zmiana od tamtej pory: 39,46%
Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari Autor: ~kasia [46.151.19.*] 2023-01-03 14:09 Opublikowano przy kursie: 5,03 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
> > > > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > > Autor: ~matti [83.23.247.*] 2022-04-24 11:59 > > Opublikowano przy kursie: 3,16 zł , zmiana od tamtej pory: 23,58% > > > > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > > Autor: ~As [78.8.1.*] 2022-02-04 14:51 > > Opublikowano przy kursie: 2,85 zł , zmiana od tamtej pory: 37,02% > > > > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > > Autor: ~Rozczarowany [193.242.142.*] 2022-02-04 15:02 > > Opublikowano przy kursie: 2,85 zł , zmiana od tamtej pory: 37,02% > > > > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > > Autor: ghost_man [*] 2022-02-04 12:03 > > Opublikowano przy kursie: 2,87 zł , zmiana od tamtej pory: 36,06% > > > > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > > Autor: ~Azatem [178.217.140.*] 2022-02-04 10:41 > > Opublikowano przy kursie: 2,88 zł , zmiana od tamtej pory: 35,59% > > > > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > > Autor: ~Prezes [37.225.24.*] 2022-05-17 13:10 > > Opublikowano przy kursie: 3,45 zł , zmiana od tamtej pory: 13,19% > > > > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > > Autor: ghost_man [46.171.121.*] 2022-04-14 16:30 > > Opublikowano przy kursie: 3,10 zł , zmiana od tamtej pory: 25,97% > > > > Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari > > Autor: ~Ania [87.18.171.*] 2022-04-07 08:20 > > Opublikowano przy kursie: 3,01 zł , zmiana od tamtej pory: 29,73%
Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari Autor: ~obserwator2 [89.64.32.*] 2023-01-08 12:34 Opublikowano przy kursie: 5,00 zł , zmiana od tamtej pory:
> > > > Teraz widzicie wszyscy kim jest ten wielonik ghost _men/azatem/anka/matti/As /rozczarowany/prezes/er/ i wiele innych jego nicków i jak naganiał na spadki i 2 zł !! ile dziś jest każdy widzi kurs 4 zł a więc 100 % wyżej czyli to co pisał Pan Kontraktowy pisząc sowją analize popartą faktami że kurs będzie rósł i będzie co raz wyżej i wszystko się potwierdziło :) Fakty i dowody są najlepszym dowodem kto kim jest na forum i kto ma rację :) wnioski niech każdy wyciągnie teraz sam kogo słuchać :) > > Tak dla przypomnienia jak wieszczyl 2 zł w lutym tego roku - wielonik ghost_men/azatem/matti/anka/er/f-g i setka jego nicków a kurs jest już 4,60 zł :) niech każdy wyciągnie wnioski sam kim jest ten naganiacz i dla kogo pracuje :)
Czytać nowi bo troleee z spółdzielni znów atakują czyli ida infa grube :)
Jak widać troll wielonik z spółdzielni wyje co raz mocniej :))) podszywa sie jeszcze pod mój nick a IP go zdradza że to trolll wielonik od 2 zł który wyje tutaj ponad rok czasu :)
Dnia 2023-01-10 o godz. 09:05 ~Daroo napisał(a): > Jak widać troll wielonik z spółdzielni wyje co raz mocniej :))) podszywa sie jeszcze pod mój nick a IP go zdradza że to trolll wielonik od 2 zł który wyje tutaj ponad rok czasu :)
Siema Daro dokładnie tak widać że troll z spółdzielni robi w gacie ...............został na peronie 1,40 zł i wyje z bólu bo kurs odjechał .........tak się kończy gra leszcza bez wiedzy żadnej ! pozostało spółdzielni robić pod siebie widząc kurs co raz wyżej ............a przed nami wyniki i kurs znów mocno ruszy ................
Czołem Piter :) dokładnie spółdzielnia została rozpracowana i ich wypociny i bełkoty o 2 zł zostało tylko z nich dziś mega pośmiewisko :))) mamy ubaw po pachy :))) ale będzie jeszcze większy niebawem jak kurs będzie dwucyfrowy :) czekamy może coś dziś rzucą na koniec skupu akcji ostatni dzień skupu mizernego :)))) no i może w końcu kupimy coś taniej poniżej 5 zł jeszcze sobie :)
Dziś ostatnia sesja mizernego skupu akcji przez Monnari :))) w końcu skończy się ten śmieszny skup akcji :)) Miejmy nadzieje że spółdzielnia sypnie nam jeszcze na koniec akcji poniżej 5 zł :))) czekamy panowie spokojnie :)
Piter jak ty mi zaimponowałeś :) ... Również twoja wiedza na każdy temat jest przeogromna . Chyba ciebie też pokocham. A może spotkamy się na żywo i porozmawiamy o tym kto kim jest . Twoja e-odwaga mi imponuje . Kocham cię
Jak tam wieloniku od 2 zł podszywko ghost_men/azatem/matti/anka/prezes/er/wyluzowany/f-b/obserwator/obserwator2/obiektywnie i setka twoich nicków spółdzielnia twoja gotuje się w norze hahaha :))) sypnij nam cos akcji poniżej 5 zł :))) no chyba że juz jesteś golas bez akcji wyleszczony do zera hahaha :)))
No i nic nie wpadło spółdzielnia cienkie bolki są leszczyki na maxa ak widać już są bez akcji i stąd ich wycie na forum :)) ale może jeszcze coś nam sypną na koniec czekamy spokojnie panowie poniżej 5 zł :)
Widać Daro że są już wyzerowani ..............zobacz jak waruja jak pies pilnujący szynki .............powiem krótko trzymać mocno się bo niebawem będzie mocne wybicie ...............
Dnia 2023-01-10 o godz. 14:36 ~KRIS napisał(a): > Widać Daro że są już wyzerowani ..............zobacz jak waruja jak pies pilnujący szynki .............powiem krótko trzymać mocno się bo niebawem będzie mocne wybicie ...............
Dokładnie Kris haha :))) im bardziej wyją tym lepiej dla nas :))) widok bezcenny jest jak im piana leci z pys......:))) akcje które nam oddali poniżej 2 zł muszą bardzo ich boleć widząc dziś kurs :))) kurcze oby jeszcze coś wpadło poniżej 5 zł :)
KRIS to moje szczęście i najmądrzejszy pigmej na tym portalu .... on jak spojrzy mi w oczy to dostaję spazmów i nie mogę zasnąć .. ech Kasiu nie wiesz czym jest miłość z takim menem ....
> Dnia 2023-01-10 o godz. 14:36 ~KRIS napisał(a): > > Widać Daro że są już wyzerowani ..............zobacz jak waruja jak pies pilnujący szynki .............powiem krótko trzymać mocno się bo niebawem będzie mocne wybicie ............... > > Dokładnie Kris haha :))) im bardziej wyją tym lepiej dla nas :))) widok bezcenny jest jak im piana leci z pys......:))) akcje które nam oddali poniżej 2 zł muszą bardzo ich boleć widząc dziś kurs :))) kurcze oby jeszcze coś wpadło poniżej 5 zł :)
Dokładnie Kris :) zobacz jak wielonik z spółdzielni się gotuje na peronie 2 zł :))) kurs co raz wyżej a oni zostali wyleszczeni po 1,40 zł :))) teraz wyją z bólu i warują tutaj 24h na dobę hahaha :))) będziemy ich teraz tępić każdego dnia i przypominać ich wypociny o 2 zł co miało być rok temu już :))))
A więc tak panowie marny skup akcji zakończony po kilku latach :))) w końcu padaka się skończyła :))) teraz obserwujemy rynek i AT bo jak widać coś się grubego szykuje ............;) mistrze od AT już wiedzą i Pan Kontraktowy zapewne :) a więc obserwujemy ............:) no i co takie cienkie batony postawione na S wyżej :))) spółzielnia już chyba mega spłukana hahaha :))) 70 k to nawet na dzieciaku z sprzedszkola wrażenia nie zrobi hahaha :))))
Pełna zgoda Daroo ............takie numery zawsze mówia o jednym szykuje się mocne wybicie ! straszaki na S zawsze stawia się jak chce się dokupić akcje a więc najwyższy czas dobierać ! te 70 K pokazuje że ta spółdzielnia jest leszczykiem bo mój syn ma znacznie więcej akcji niż ten batonik a dopiero nie dawno gra na giełdzie ..............to taka regersja dla tego co go wystawił .
Dokładnie Wawa :) no to gratulacje dla syna widać że poszedł w ślady ojca ;) spółdzielnia tutaj która tak waruje 24h na dobę potraciła mase akcji poniżej 2 zł kiedy kupowałem od nich akcje jak wyli :)) stąd teraz tak warują tutaj z bólu bo sprzedali poniżej 2 zł a potem zaczeli wyć o 2 zł bo kursik rusł dalej a my skupowaliśmy sobie akcje :) no i teraz pozostało im wycie hehehe ale im mocniej wyją tym większy mamy ubaw z nich :) do wyników co raz bliżej a więc będziemy skupować dalej akcje sobie :) no i zobaczymy jakie wyniki będą za 4 Q 22 :) no i jaki kursik będzie wtedy jak rynek zareaguje :) w tym roku będzie sporo się działo :) a więc czekamy spokojnie sobie i obserwujemy rynek i espi ;)
A co do tego marnego batonika 70 K tam dojdziemy i zostanie szybko rozebrany ale jak wiemy zniknie wtedy szybko z strachu jak to zawsze bywa :))) albo nie zdąży i zostanie zjedzony a wtedy spółdzielnia będzie jeszcze mocniej płakać :)))
Daroo jaki ty mądry jesteś .... wszystkie zęby na tej madrości zjadłeś i dlatego ciężko cię zrozumieć ..... ale nic to .... beż zębów jesteś dla mnie atrakcyjniejszy i nasza miłość jest bardziej pełna :)
Dnia 2023-01-11 o godz. 11:38 ~KRIS napisał(a): > Dnia 2023-01-11 o godz. 11:35 ~Daroo napisał(a): > > [89.64.32.*] 2023-01-11 10:51 > > > > Ty matoł.....podszywka z spółdzielni pozdrów prezesa swojego na peronie 2 zł buhahha :))) a teraz waruj 24 h na dobę buhahaha :))) > > Siema Daro ........jak widać trolll z spółdzielni już robi pod siebie na peronie 2 zł hehe podszywa się trolll ale zapomina że IP go zdradza i każdy wie że to wielonik od 2 zł z spółdzielni wyjący od 2 zł ................Patrz na arkusz Daro robi się ciekawie .
Czołem kris :) dokładnie trolll nie wie że ma inne IP hahaha ale jak widać pusta.............z spółdzielni nawet nie wiedzą co to jest IP pewnie hahaha :)))) co się dziwić przecież to leszcze wyleszczone na peronie 1,40 - 2 zł :))) a więc jak widać pelikany giełdowe hahaha :))) a my spokojnie czekamy na akcje poniżej 5 zł jest co raz ładniej i powinno coś wpaść :) już troszkę weszło Kris :) tak jak pisałem po marnym skupie akcji w końcu coś nam wpadnie :) zauważyłem zaczyna się robić ciekawie AT ;) :)
W końcu Daro ............coś zaczyna się dziać ...........trzeba obserwować teraz mocniej bo jak ruszy będzie jazda ...................skup akcji zakończony a więc teraz Rynek będzie robił dobrą robotę ............i to on tutaj pokaże gdzie jest miejsce tej leszczyny spółdzielni ...............a my się tylko dołączymy do rynku .........
Dnia 2023-01-11 o godz. 11:45 ~KRIS napisał(a): > W końcu Daro ............coś zaczyna się dziać ...........trzeba obserwować teraz mocniej bo jak ruszy będzie jazda ...................skup akcji zakończony a więc teraz Rynek będzie robił dobrą robotę ............i to on tutaj pokaże gdzie jest miejsce tej leszczyny spółdzielni ...............a my się tylko dołączymy do rynku .........
Zgadza się :) ciekawe jakie wyniki będą jak sądzisz rozbiją bank ? :)
Dnia 2023-01-11 o godz. 11:46 ~Daroo napisał(a): > Dnia 2023-01-11 o godz. 11:45 ~KRIS napisał(a): > > W końcu Daro ............coś zaczyna się dziać ...........trzeba obserwować teraz mocniej bo jak ruszy będzie jazda ...................skup akcji zakończony a więc teraz Rynek będzie robił dobrą robotę ............i to on tutaj pokaże gdzie jest miejsce tej leszczyny spółdzielni ...............a my się tylko dołączymy do rynku ......... > > Zgadza się :) ciekawe jakie wyniki będą jak sądzisz rozbiją bank ? :)
Stawiam że tak ........sprzedaż w 4 Q była bardzo dobra a więc .............jak pobiją kolejny rekord to mamy kurs dw..................ciekawe co z OG i ile z nich będzie wpadać keszu teraz z wynajmu itd.
Dnia 2023-01-11 o godz. 11:48 ~KRIS napisał(a): > Dnia 2023-01-11 o godz. 11:46 ~Daroo napisał(a): > > Dnia 2023-01-11 o godz. 11:45 ~KRIS napisał(a): > > > W końcu Daro ............coś zaczyna się dziać ...........trzeba obserwować teraz mocniej bo jak ruszy będzie jazda ...................skup akcji zakończony a więc teraz Rynek będzie robił dobrą robotę ............i to on tutaj pokaże gdzie jest miejsce tej leszczyny spółdzielni ...............a my się tylko dołączymy do rynku ......... > > > > Zgadza się :) ciekawe jakie wyniki będą jak sądzisz rozbiją bank ? :) > > Stawiam że tak ........sprzedaż w 4 Q była bardzo dobra a więc .............jak pobiją kolejny rekord to mamy kurs dw..................ciekawe co z OG i ile z nich będzie wpadać keszu teraz z wynajmu itd.
No gdyby tak było będzie mega ciekawie po wynikach ................:) no też jestem ciekaw ile będzie kasy z najmu :) i co zrobią z innymi działkami jeszcze niezagospodarowanymi :) będzie ciekawie teraz tutaj i do wyników co raz większe ruchy będą się pojawiać :) a więc zapowiada się nam bardzo ciekawy rok :) no i czy będzie dywidenda ;)
Myślę że będą naciski co do wypłaty dywidendy teraz a więc możliwe że coś zacznie się dziać tym bardziej kiedy wyniki będą co raz lepsze .............i zyski co raz wyższe ...........dodatkowo teraz OG i wynajęte Apartamenty lokale itd . będą przynosiły spore zyski dla Monnari . A więc tym bardziej można mówić o dywidendzie .............
No więc Kris czekamy spokojnie :) kto wie może pierwsza już padnie w czerwcu podczas walnego i podsumowania roku biegłego oraz podzielnie zysku za ubiegły rok :) i zobaczymy w raporcie ile wpływa z OG :)
Dokładnie Daro ..........wszystko w swoim czasie .......rynek zrobi porządek i rozjedzie spółdzielnie kolejny raz ...........z koniem nikt kopać się nie będzie a kierunek tutaj jest tylko jeden północ .............
Dnia 2023-01-11 o godz. 13:50 ~KRIS napisał(a): > Dokładnie Daro ..........wszystko w swoim czasie .......rynek zrobi porządek i rozjedzie spółdzielnie kolejny raz ...........z koniem nikt kopać się nie będzie a kierunek tutaj jest tylko jeden północ .............
Nie inaczej :) co raz bardziej gotuje się spółdzielnia prezia tutaj :)a to oznacza że coś się szykuje .........:) psy jego warują 24h na dobę a więc chyba idzie info grube :) obserwujemy espi panowie :)
To bardzo prawdopodobne panowie sztuczne śmieszne batony na S i warowanie 24 h na dobę przez spółdzielnie od 2 zł świadczy że będzie jakieś info a jakie zobaczymy jak się pojawi ..............
No wszystko możliwe szybkie zejście może być pod wyczyszczenie stop losów .............a potem atak na nowe szczyty ...........tak więc czekamy może uda się coś kupić po 4,4-4,70 zł .............oby tylko coś weszło i spore ilości rzucili pod stopy .........
Kurcze niech wystawią na S batona tak z 5 mln akcji a nie jak leszczyk jakiś 72 k hahaha :))) bo jak nie to postraszymy ich i szybko wyskoczą wtedy hahaha :)))
Kris zobacz jak wyje spółdzielnia ile nowych nicków ma hahaha :)) ale despreacja wyleszczeni poniżej 2 zł teraz ból nie do zniesienia widać hahaha :))) poniżej nicki spółdzielni :)))
Jak się czujesz wieloniku od 2 zł z spółdzielni -[89.64.33.*]- ghost_men/azatem/matti/f-b/wyluzowany/obserwator/obserwator2/mały/PiotrII/anka/prezes/er/obiektywnie/kaska/ i setka nicków twoja :))) wyleszczony poniżej 2 zł :))) łyso ci co nawet podszywanie nic ci nie da bo każdy zna twoje troluuu IP hahaha i dzis mamy z ciebie mega pośmiewisko na całej Gpw :))) pozdrów prezia swojego i podziękuj za tanie akcje jakie nam odaliście po 1,4- 2 zł buhaha :))) a teraz do wycia aport 24 ha na dobę hahaha :)))
Dnia 2023-01-12 o godz. 09:29 ~Daroo napisał(a): > Kris zobacz jak wyje spółdzielnia ile nowych nicków ma hahaha :)) ale despreacja wyleszczeni poniżej 2 zł teraz ból nie do zniesienia widać hahaha :))) poniżej nicki spółdzielni :))) > > Jak się czujesz wieloniku od 2 zł z spółdzielni -[89.64.33.*]- ghost_men/azatem/matti/f-b/wyluzowany/obserwator/obserwator2/mały/PiotrII/anka/prezes/er/obiektywnie/kaska/ i setka nicków twoja :))) wyleszczony poniżej 2 zł :))) łyso ci co nawet podszywanie nic ci nie da bo każdy zna twoje troluuu IP hahaha i dzis mamy z ciebie mega pośmiewisko na całej Gpw :))) pozdrów prezia swojego i podziękuj za tanie akcje jakie nam odaliście po 1,4- 2 zł buhaha :))) a teraz do wycia aport 24 ha na dobę hahaha :)))
Witaj Daro .........dokładnie tak wszyscy widza co pisał ten wielonik ponad rok temu i jak ujadał i nadawał na Kontraktowego bo pisał odwrotnie do nich i stąd ten atak na niego był przez tych trolii z spółdzielni bo oni oddali akcje poniżej 2 zł a że kurs odjechał im to zaczeli wyć i naganiać na 2 zł żeby odkupić ale nie udało się im to więc atakowali wszystkich którzy pisali o wzrostach .Dziś ten wielonik jest tutaj już spalony i cała ta szemrana grupka spółdzielni która wyła cały czas o spadkach i 2 zł !
Wracają do Monnari i co dalej mamy piękną akumulację od dłuższego czasu ...........popatrz na AT Daro .................tak że powiem tylko tyle kwestia czasu tylko zegar już tyka ..................
Siema Kris :) dokładnie tak :) widac jak się dwoją i troją i ujadają warują tutaj 24 h na dobę jak naganiali na spadki krzycząc o 2 zł :)) każdy dziś widzi kim są te troleee :) są spaleni dlatego tak teraz ujadają z bólu bo kurs co raz wyżej a będzie znacznie wyżej :) i to ich boli że zostali wydym...........z akcji poniżej 2 zł i teraz widząc kurs ból mają nie do zniesienia :))) a to nas cieszy niech wyją im wyją mocniej tym lepiej :))) a my spokojnie sobie czekamy Kris na wyniki za 4 Q :) no i kolejne mocne wybicie :) no i ciekawe co z akcjami skupionymi zrobia teraz :) co z zyskiem za 22 rok :) czy będzie dywidenda ? zobaczymy :) jakie zyski z OG będą teraz :) będzie wiele się działo a więc trzymamy mocno i dokupujemy panowie na przeciw spółdzielni wyjącej 24h na dobę :) AT miodzio się robi Kris czekamy to tylko kwestia czasu aż ..................;)
No i jak widać panowie zakończył się skup zakończyło się sypanko akcjami pod skup :) czyli mieliśmy racje :) czekamy dalej spokojnie na rozwój sytuacji :)