• Re: Co o tym myślicie? Autor: ~Sum [31.0.58.*]
    Ściemniasz jak zawsze
  • Dlaczego nieustannie kłamiesz? Autor: ~XXXXXXXXXXXXXXXXXX [193.240.145.*]
    Ponieważ na blogu usuwasz niewygodne wpisy, to napisze tu. Jak się mają te 3 cytaty z twoich wypowiedzi do siebie?

1. „Czy ty naprawdę twierdzisz, że ja przez cały ten wzrost fali czwartej wynoszący 447 punktów siedziałem na krótkich pozycjach na kontrakcie na wig 20? Mając kupione papiery trzech spółek !!!!!!
    Ile jeszcze wykrzykników trzeba w tym miejscu jeszcze postawić?
    To co, na spółkach grałem do góry trzymając krótkie na kontrakcie?”

2. „Przez cały niemal spadek od poziomu 2478 z dnia 12.10.2021 zalecałem na blogu i sam się trzymałem pozycji krótkich na kontrakcie terminowym na WIG 20. Za każdym razem przypominałem maksymę starą jak świat – graj zgodnie z dominującym na rynku trendem, a ty mi tu takie brednie wstawiasz?”

3. „Facet, jesteś głupi jak but z lewej nogi.
    Dopiero co ci napisałem, że od szczytu z 10.10 2022 trzymałem się krótkiej strony rynku, czego dowodem są moje wpisy na blogu, które są dostępne dla każdego, a ty znowu te swoje smutasy tu wstawiasz.
    Ja mam cię przekonać?
    A kto ty niby dla mnie jesteś, żebym miał poświęcać dla ciebie swój cenny czas.”

Pytanie drugie. Na blogu zadałeś pytanie, cytuję "„Czy istnieje jakikolwiek mój wpis po 26 października, który mówiłby o trwaniu impulsu spadkowego?”

Oto odpowiedzi:

28 października
    Piątek, piąteczek, piątuchno – 28 października 2022
    początek weekendu.
    Jak by nie patrzeć, to wygląda na koniec odbicia korekcyjnego.
    Jeśli tak, to wracamy do trendu spadkowego.

3 listopada
    CZWARTEK 3.11.2022
    Wiecie dlaczego zaczynam ten wpis od dnia tygodnia napisanego wersalikami?
    Zaczynam, bo moje założenie z ubiegłego tygodnia mówiące o tym, że korekta wzrostowa zakończy się na szczycie fali drugiej
    impulsu, w którym do wydłużenia doszło w jego poddali pierwszej sprawdziła się w PUNK!
    odpowiedziałem na to, że powstała formacja Ostatniego Zachodu słońca.

9 listopada
    Jeśli więc moje wyraźne ostrzeżenie jakie napisałem na blogu ma się sprawdzić, to jutro czekają nas spadki, a nie kolejny wzrost.
    Ale nie o to chodziło przecież kiedy Cię zapytałem, czym się różni – chwilowy przystanek przed kolejnym wzrostem, od odwrócenia.
    Pytanie dotyczyło – co takiego pojawiło się na wykresie, że napisałem ostrzeżenie?
    No właście, powstała formacja zapowiadająca zwrot na rynku.
    Bo co?
    Bo zadziałało trzecie prawo Wyckoffa.

10 listopada
    Ale to nie było tylko jedno ostrzeżenie z mojej strony.
    Popatrzcie na to:
    „środa, 9 listopada 2022
    Czas sobie zadać pytanie, czy właśnie dobiegła do swego końca fala CZWARTA osiągając na wigu 20 poziom 1658
    Zakres tego wzrostu to liczba należąca do ciągu Fryderyka.
    Liczba dni wzrostu również.
    Słowa te napisałem wczoraj o 9.28

• Re: Dlaczego nieustannie kłamiesz? Autor: ~xx [193.240.145.*]
    "W całym tym jednoznacznym i jakże silnym trendzie spadkowym od poziomu 57 zł do obecnego minimum na 12.02 nie ma ani jednej konsolidacji, która mogłaby wskazywać na możliwość odwrócenia trendu spadkowego. Nie ma śladu akumulacji, ba nie ma nawet jednego sygnału osłabienia niedźwiedzia. Tak właśnie się sprawy mają, gdy patrzę na ten wykres w interwale tygodniowym.
    Powiem więcej w świetle ostatniej koncepcji, którą zaprezentowałem ostatnio na moich spotkaniach z kolegami, ani jeden raz nie powstał nawet cień nadziei na to, że może tam dojść do zmiany trendu. Więc niech mi ktoś odpowie jak to możliwe, że wielu z was kupowało te akcji pomimo tak jednoznacznego trendu spadkowego i dało się wpuścić w maliny?
    Ci co je mają siedzą w sambie po czubki kokardek, zakładam bowiem, że w obecnej chwili tworzy się konsolidacja z której to cena może wyjść dołem."

• Re: Dlaczego nieustannie kłamiesz? Autor: ~Antychodzik [31.61.168.*]
    Chodzik to tak kapitalny antywskaźnik na wszystkich spółkach, o których pisze, że jeśli na Celonie napisał o wyjściu dołem, trzeba natychmiast kupować. Widać to zresztą właśnie na kursie : ) Zawsze jest dokładnie odwrotnie niż pisze Chodzik - a pisze te swoje komiczne elaboraty od lat. To jest w sumie wielki talent, bo bardzo trudno jest mieć 100% błędnych wskazań - a on tego dokonuje na naszych oczach!
  • Re: Dlaczego nieustannie kłamiesz? Autor: ~Jaidi [193.240.145.*]
    Ależ on teraz twierdził że przecież namawiał do kupna! XD

Najlepsze były jego wpisy na blogu od początku października do połowy listopada o tym że koniecznie trzymać się krótkiej strony rynku XXDD

Teraz już zupełnie zakręcił się w swoich łgarstwach i raz pisze że trzeba było trzymać się krótkiej strony, zaraz potem że trzeba być głupkiem żeby się trzymać krótkiej strony. Totalny cyrk. Kompromitacja
  • Re: Co o tym myślicie? Autor: polonez_as-dur [31.178.95.*]
    Można więc powiedzieć, że stało się to co dzieje się niemal zawsze.
    Głosowali tak jak chcieli, a rynek zrobił to co zapowiedział chodzik księżycowy bo co?

Bo nie kupowałem tych akcji po 45 zeta,
    ba
    nie kupowałem ich nawet po 36 zeta
    ba
    nie kupowałem ich nawet po 29 zera
    tak samo jak nie kupowałem ich po 25 zeta
    kupiłem ja na samiuśkim minimum po testach wolumenowych.

Jeśli chodzi o analizę techniczną, to uświadomcie sobie wreszcie, że najpierw ja,
    potem moj pies - Golden Retriever,
    a potem dopiero cała ta zgraja wspaniałych inwestorów z forum bankiera.
    Z tym tylko, że mój pies - Golden Retriever już nie żyje, ale zęby zjadł na AT i wielu z was do pustka mu się sięga.
    Pozdrawiam wszystkich

chodzik księżycowy

• Re: Co o tym myślicie? Autor: ~XD [193.240.145.*]
    W.ypierdalaj śmieciu. Jak zwykle rynek wyr.uchał cię bez mydła
    Uwielbiam te emocje.
    Wbij to sobie człowieku raz na zawsze do głowy, że jeśli chodzi o AT, to dzieli nas odległość jak od Ziemi od Księżyca.
    Może wreszcie dotrze to do ciebie, a może nie dotrze nigdy.
    Tacy jak ja będą was wykorzystywali na każdym kroku i powiem więcej, wcale mi was nie żal.
    Przychodzicie na rynek i po dwóch trzech latach wam się wydaje, że rozumy pozjadaliście.
    Nic nie umiecie i nic nie potraficie i to cala prawda o tych co na forum Bankiera szukają wiedzy na temat inwestowania.
  • Re: Co o tym myślicie? Autor: ~xx [193.240.145.*]
    Jesteś chory, a rynek ciagle cię dyma. Przyjęcie tego do wiadomości musi być trudne.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.178.95.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co o tym myślicie? Autor: ~xx [31.0.88.*]
    Musisz skonsultować się ze swoim kolegą psychologiem. Ostatnio zapisał ci za słabe leki. Choć przypadek patologicznego kłamania musi być ciężki w kuracji.

Notabene pięknie zblazniles się swoimi zaleceniami na blogu od polowy października o trzymaniu się krótkiej strony. Nic dziwnego że unikasz tematu jak ognia. Kolejna cudowna wtopa do całej kolekcji pozostałych :)
  • Re: Co o tym myślicie? Autor: ~sdfsgfs [193.240.145.*]
    tak, ten wątek to pokazuje, bo mowisz w nim, ze Celon będzie spadał. ani słowa o wzrostach
  • Re: Co o tym myślicie? Autor: ~znówon [193.240.145.*]
    Ty jesteś tym geniuszem AT? TY?!

To jak się mają te 3 cytaty z twoich wypowiedzi do siebie? Przecież ty jesteś pośmiewiskiem...

1. „Czy ty naprawdę twierdzisz, że ja przez cały ten wzrost fali czwartej wynoszący 447 punktów siedziałem na krótkich pozycjach na kontrakcie na wig 20? Mając kupione papiery trzech spółek !!!!!!
    Ile jeszcze wykrzykników trzeba w tym miejscu jeszcze postawić?
    To co, na spółkach grałem do góry trzymając krótkie na kontrakcie?”

2. „Przez cały niemal spadek od poziomu 2478 z dnia 12.10.2021 zalecałem na blogu i sam się trzymałem pozycji krótkich na kontrakcie terminowym na WIG 20. Za każdym razem przypominałem maksymę starą jak świat – graj zgodnie z dominującym na rynku trendem, a ty mi tu takie brednie wstawiasz?”

3. „Facet, jesteś głupi jak but z lewej nogi.
    Dopiero co ci napisałem, że od szczytu z 10.10 2022 trzymałem się krótkiej strony rynku, czego dowodem są moje wpisy na blogu, które są dostępne dla każdego, a ty znowu te swoje smutasy tu wstawiasz.
    Ja mam cię przekonać?
    A kto ty niby dla mnie jesteś, żebym miał poświęcać dla ciebie swój cenny czas.”

Pytanie drugie. Na blogu zadałeś pytanie, cytuję "„Czy istnieje jakikolwiek mój wpis po 26 października, który mówiłby o trwaniu impulsu spadkowego?”

Oto odpowiedzi:

28 października
    początek weekendu.

3 listopada
    CZWARTEK 3.11.2022
    Zaczynam, bo moje założenie z ubiegłego tygodnia mówiące o tym, że korekta wzrostowa zakończy się na szczycie fali drugiej
    impulsu, w którym do wydłużenia doszło w jego poddali pierwszej sprawdziła się w PUNK!

9 listopada
    Jeśli więc moje wyraźne ostrzeżenie jakie napisałem na blogu ma się sprawdzić, to jutro czekają nas spadki, a nie kolejny wzrost.
    Ale nie o to chodziło przecież kiedy Cię zapytałem, czym się różni – chwilowy przystanek przed kolejnym wzrostem, od odwrócenia.
    Pytanie dotyczyło – co takiego pojawiło się na wykresie, że napisałem ostrzeżenie?
    No właście, powstała formacja zapowiadająca zwrot na rynku.
    Bo co?
    Bo zadziałało trzecie prawo Wyckoffa.

10 listopada
    Ale to nie było tylko jedno ostrzeżenie z mojej strony.
    Popatrzcie na to:
    „środa, 9 listopada 2022
    Czas sobie zadać pytanie, czy właśnie dobiegła do swego końca fala CZWARTA osiągając na wigu 20 poziom 1658
  • Re: Co o tym myślicie? Autor: ~Grzyb [94.254.184.*]
    5% do przodu jest dlatego że poszło info o współpracy z Zydus. Żadna śmieszna analiza techniczna nie ma z tym nic wspólnego i nie ośmieszaj się twierdząc że to przewidziałeś bo jedyne co pokazujesz to brak kontaktu z rzeczywistością.
  • Re: Co o tym myślicie? Autor: ~Kłamco [31.0.72.*]
    Dlaczego kłamałeś że po 26.10 jesteś na długich skoro jeszcze w listopadzie pisałeś o odwrocie?
  • Re: Co o tym myślicie? Autor: ~Pytam [31.0.94.*]
    A więc podsumujmy.

Pisałeś do 26 października że giełda spada

26 października pisałeś że nastąpiło przełamanie Objęcia Bessy

Potem pisałeś że po 26 października Nie znajdziemy wpisu w którym piszesz o spadkach

Okazuje się że tych wpisów było całkiem sporo, pisanych co najmniej do połowy listopada

W międzyczasie pisałeś że cały czas byłeś na krótkich

Potem że musiałbyś być szaleńcem żeby być na krótkich mając jednocześnie Geotrans i coś tam jeszcze

Gdzie w tym wszystkim jest prawda a gdzie patologiczna skłonność do kłamstwa?
    Zarzucasz mi kłamstwo i przytaczasz ten wpis mający podobno wskazywać, na zwrot na rynku.

"„środa, 9 listopada 2022

Ty baranie, kto kmiocie jeden, miałeś jakieś zajęcia z logiki?
    Tu sam sobie zadaje pytanie i na nie nie odpowiadam.
    Twoje OQ jest na poziomie orangutana

a tym czasem CLN do góry i nie ma tu ani na jotę sprzeczności z tym co napisałem na tym forum na temat tej spółki, bo co?
    Bo jest to wzrost w interwale godzinowym w ramach konsolidacji na interwale dziennym.
    Kumasz to? Czy dla ciebie za trudnie?
  • Re: Co o tym myślicie? Autor: ~mark [193.240.145.*]
    Znów się zdenerowałeś, bo ktoś napisał parę słów prawdy.
    Wpisów była cała masa, ot choćby te dwa, oba napisane po 26 października. Choćby jeden z nich zaprzecza twojej tezie, że po 26 października nie ma żadnego wpisu, który świadczy o tym, że przewidywałeś spadki.

28 października
    początek weekendu.

3 listopada

CZWARTEK 3.11.2022

Poza tym kłamałeś też w innych sytuacjach. Jak bowiem pogodzić te 3 wpisy?

„Czy ty naprawdę twierdzisz, że ja przez cały ten wzrost fali czwartej wynoszący 447 punktów siedziałem na krótkich pozycjach na kontrakcie na wig 20? Mając kupione papiery trzech spółek !!!!!! Ile jeszcze wykrzykników trzeba w tym miejscu jeszcze postawić? To co, na spółkach grałem do góry trzymając krótkie na kontrakcie?”

„Przez cały niemal spadek od poziomu 2478 z dnia 12.10.2021 zalecałem na blogu i sam się trzymałem pozycji krótkich na kontrakcie terminowym na WIG 20. Za każdym razem przypominałem maksymę starą jak świat – graj zgodnie z dominującym na rynku trendem, a ty mi tu takie brednie wstawiasz?”

„Facet, jesteś głupi jak but z lewej nogi. Dopiero co ci napisałem, że od szczytu z 10.10 2022 trzymałem się krótkiej strony rynku, czego dowodem są moje wpisy na blogu, które są dostępne dla każdego, a ty znowu te swoje smutasy tu wstawiasz. Ja mam cię przekonać? A kto ty niby dla mnie jesteś, żebym miał poświęcać dla ciebie swój cenny czas.”
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.73.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Co o tym myślicie? Autor: ~Pytam [193.240.145.*]
    O jakiej logice ty znow śmiesz pisać, skoro już sam wpis (i tylko ten jeden ) z 28 października stoi w jawnej sprzeczności z tym, że rzekomo po 26 października nie ma żadnego wpisu o spadkach? A bylo ich znacznie więcej...
  • Re: Założyciel tematu wiedział o co chodzi. Autor: ~Mariusz [83.27.144.*]
    I wiadome co jest grane tuta. Ja liczyłem na cenę 5 złotych za akcje ale się nie doczekałem. Ale może się jeszcze doczekam? Od dawna liczę tutaj na takich zjazd jaki był na Pure dlatego dalej obserwuję.
  • Re: Założyciel tematu wiedział o co chodzi. Autor: ~Lekarz [5.173.168.*]
    Mariuszku, w czym jeszcze możemy Ci pomóc?
  • Re: chodzik księżycowy do wszystkich Autor: ~prawiepiotrek [188.146.125.*]
    chodziku
    zobacz jaki jest FF i struktura wlascicielska tego papiera.
    toż to prawie JDG.
    jak chcesz AT na tym odpalić?
[x]
CLNPHARMA 0,48% 20,90 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.