Dejw twoje wpisy są bardzo sympatyczne:)) tak na poważnie to wczorajsze uwalenie i trzymanie kursu po 16 trochę tak wyglądało, choć teorii spiskowych nie cierpię…
Cześć 29 września zeszłego roku znalazłam Twój wpis na innym forum bodajże bumechu kłóciłeś się z jakim trollem i napisalaes że naganiasz na medicalg po 7zl. Żeby sobie zapisal i wrócił za pół roku. Pomyślałam a co tam wrzucilam w medicalg symboliczne 3tysie, kilka dni temu gdy byl wzrost byłam prawie 6tys do przodu, niestety dokupiłam na górce i zostało mi tylko 2,5 tysi, ale widzę że jest potencjał. Chciałam Ci podziękować za tamten wpis
Gratuluje decyzji. Nie martw się. Jeszcze zarobisz i to dużo więcej. Puki co, tu każda cena ciagle jest niska. Trzeba patrzeć w przyszłość nie tylko żyć chwilą.
Mam pytanie-siedzisz dalej na papierze? Kapitalizacja wygląda oki więc mi się wydaje że jest potencjał wzrostowy w dłuższej perspektywie. Ja na razie czekam co dalej.Jeszcze raz dzięki za tamten wpis:) mam nadz że za kolejne pół roku będzie również okazja do radości
Siedzę. Traktuję MDG jako inwestycję długoterminową - przynajmniej 2 lata. Jesteśmy na początku hossy i pod koniec procesu podwyższania stóp procentowych. W najbliższym czasie najbardziej powinny zyskiwać firmy biotech/medtech. No i mamy tu w końcu fundamenty! Pozdro
Dnia 2023-02-10 o godz. 16:36 ~Niki napisał(a): > Maliniak pisze ze fundy zbierają. No to macie zbieranie przez fundy… a ostrzegałem ze to teoria spiskowa. Fundy wala w leszcza ile wlezie
nie narzekaj. Od dołka ładnie wybiło. A spadek w końcu musiał nadejść, ale czasu było dużo zeby zebrac i w najgorszym wypadku przytulić nawet te kilkadziesiąt procent
No nie przeczę, zarobiony jestem niezle, ale ci to tu wieszczyli wejscie grubasa maja teraz nietęgie miny:)) mnie mega ciekawi jaki jest powód wyjscia fundu w tej chwili. To są w końcu zawodowcy
Dnia 2023-02-10 o godz. 22:11 sandman76 napisał(a): > Dnia 2023-02-10 o godz. 16:36 ~Niki napisał(a): > > Maliniak pisze ze fundy zbierają. No to macie zbieranie przez fundy… a ostrzegałem ze to teoria spiskowa. Fundy wala w leszcza ile wlezie > > nie narzekaj. Od dołka ładnie wybiło. A spadek w końcu musiał nadejść, ale czasu było dużo zeby zebrac i w najgorszym wypadku przytulić nawet te kilkadziesiąt procent
kilkadziesiąt procent to przytulimy na Relpol Sandman76 Ty chyba zbierasz ten papier bo widziałem wpisy na stronie Relpol.
Przeszkadza ci ciamajdo? Bardzo dobrze napisał i ocenił sytuację. Rzadko kiedy na bankierze da się wyczytać coś wartościowego, a ten wpis jest kwintesencją sytuacji na MDG. Twoje wpisy za to można śmiało omijać szerokim łukiem - nic nie wnoszą, są kompletnie bezwartościowe.
Jesteśmy w rejonie gdzie są 3 potężne wsparcia - ok. 17.30 fibo 61.8% i tam doszło, okolice 17.00 - 17.20 to główna linia trendu wzrostowego, a na 16.58 mamy aktuanie SMA50. To są poziomy, z których powinien rozpocząć się kolejny dynamiczny ruch w górę. pozdro
"No nie przeczę, zarobiony jestem niezle, ale ci to tu wieszczyli wejscie grubasa maja teraz nietęgie miny:)) mnie mega ciekawi jaki jest powód wyjscia fundu w tej chwili. To są w końcu zawodowcy"