Na SUNDRAGON znów PLUS ~15% póki co a na perełce STANDARD 3 akcje w obrocie po 2 godz. i 2 dyżurnych rozprawiających o COVID-zie, wielbłądziej GRYPIE , trupach itp
Dnia 2022-12-30 o godz. 11:07 ~J-23 napisał(a): > Na SUNDRAGON znów PLUS ~15% póki co a na perełce STANDARD 3 akcje w obrocie po 2 godz. i 2 dyżurnych rozprawiających o COVID-zie, wielbłądziej GRYPIE , trupach itp
I w Nowym już Roku 2023 jak na razie 12,5% ( 0,30 - 0,338 ) ZROBIONE A na trupie snw STANDARD tj. stabilnie w DÓŁ
Dnia 2023-01-04 o godz. 11:12 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2022-12-30 o godz. 11:07 ~J-23 napisał(a): > > Na SUNDRAGON znów PLUS ~15% póki co a na perełce STANDARD 3 akcje w obrocie po 2 godz. i 2 dyżurnych rozprawiających o COVID-zie, wielbłądziej GRYPIE , trupach itp > > I w Nowym już Roku 2023 jak na razie 12,5% ( 0,30 - 0,338 ) ZROBIONE > A na trupie snw STANDARD tj. stabilnie w DÓŁ
Scettuś, nie ciesz się tak. Moja podróbka wieszczyła wypuszczenie godzilli, ale na horyzoncie jest już kraken :-). Ale nie to jest problemem, tylko berbelucha w twoich żyłach. Cieszysz się mając zaciskającą się pętlę na szyi- podziwiam i współczuję :-D.
Dnia 2023-01-04 o godz. 11:48 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-01-04 o godz. 11:12 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2022-12-30 o godz. 11:07 ~J-23 napisał(a): > > > Na SUNDRAGON znów PLUS ~15% póki co a na perełce STANDARD 3 akcje w obrocie po 2 godz. i 2 dyżurnych rozprawiających o COVID-zie, wielbłądziej GRYPIE , trupach itp > > > > I w Nowym już Roku 2023 jak na razie 12,5% ( 0,30 - 0,338 ) ZROBIONE > > A na trupie snw STANDARD tj. stabilnie w DÓŁ > > Scettuś, nie ciesz się tak. Moja podróbka wieszczyła wypuszczenie godzilli, ale na horyzoncie jest już kraken :-). > Ale nie to jest problemem, tylko berbelucha w twoich żyłach. Cieszysz się mając zaciskającą się pętlę na szyi- podziwiam i współczuję :-D.
Oj wc**** , wc punk ,.... a ty ciągle swoje ..... ale mam dla ciebie REWELACYJNĄ i świetną WIADOMOŚĆ ! ! ! Rząd w tym roku 2023 przeznaczył REKORDOWE 3,000,000,000 (słownie : 3 mld *) zet na ochronę zdrowia PSYCHICZNEGO i tyle w temacie twoich pomylonych wpisów
--------------------------- ( * ) i nawet jak na obecną inflację to R E K O R D
> Dnia 2023-02-02 o godz. 11:26 ~J-23 napisał(a): > > I dziś znów ok. + 20 % ( sesji od 36 gr) > > A na snw STABILNIE w DÓŁ > A dzisiaj znów + 10% jak na razie
Dnia 2023-02-06 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2023-02-02 o godz. 11:26 ~J-23 napisał(a): > > > I dziś znów ok. + 20 % ( sesji od 36 gr) > > > A na snw STABILNIE w DÓŁ > > > A dzisiaj znów + 10% jak na razie >
Życzę Ci powrotu kursu na poziomy złotowe 4-6 :-) Oczywiście udziałowcom holdingu również :-)
Dnia 2023-02-06 o godz. 10:44 ~jj napisał(a): > Dnia 2023-02-06 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a): > > > > > Dnia 2023-02-02 o godz. 11:26 ~J-23 napisał(a): > > > > I dziś znów ok. + 20 % ( sesji od 36 gr) > > > > A na snw STABILNIE w DÓŁ > > > > > A dzisiaj znów + 10% jak na razie > > > > Życzę Ci powrotu kursu na poziomy złotowe 4-6 :-) Oczywiście udziałowcom holdingu również :-)
Dzięki za życzenia , ale czy Tobie chodzi o poziomy cenowe między 4 a 6 zł na SUNDRAGONIE , czy na tzw. holdzie snw ??? Na jednej i na drugiej spółce te poziomy już były , ale ja tylko wierzę w powrót na te poziomy SDG , a akcji snw nie mam i nie planuję na razie kupna
Dnia 2023-02-06 o godz. 14:08 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-02-06 o godz. 10:44 ~jj napisał(a): > > Dnia 2023-02-06 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a): > > > > > > > Dnia 2023-02-02 o godz. 11:26 ~J-23 napisał(a): > > > > > I dziś znów ok. + 20 % ( sesji od 36 gr) > > > > > A na snw STABILNIE w DÓŁ > > > > > > > A dzisiaj znów + 10% jak na razie > > > > > > > Życzę Ci powrotu kursu na poziomy złotowe 4-6 :-) Oczywiście udziałowcom holdingu również :-) > > Dzięki za życzenia , > ale czy Tobie chodzi o poziomy cenowe między 4 a 6 zł na SUNDRAGONIE , czy na tzw. holdzie snw ??? > Na jednej i na drugiej spółce te poziomy już były , ale ja tylko wierzę w powrót na te poziomy SDG , a akcji snw nie mam i nie planuję na razie kupna
Chodzi oczywiście o sdg, na holdzie jest dużo pychy i prorokowania o rychłej śmierci zaszczypawkowanych, to nie służy niczemu i nikomu, tylko oczyszczenie "proroka" i tych, którzy jeszcze nie zrozumieli, że nie o wirusa tutaj chodziło może coś zmienić.
Dnia 2023-02-07 o godz. 15:13 ~jj napisał(a): > Dnia 2023-02-06 o godz. 14:08 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-02-06 o godz. 10:44 ~jj napisał(a): > > > Dnia 2023-02-06 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a): > > > > > > > > > Dnia 2023-02-02 o godz. 11:26 ~J-23 napisał(a): > > > > > > I dziś znów ok. + 20 % ( sesji od 36 gr) > > > > > > A na snw STABILNIE w DÓŁ > > > > > > > > > A dzisiaj znów + 10% jak na razie > > > > > > > > > > Życzę Ci powrotu kursu na poziomy złotowe 4-6 :-) Oczywiście udziałowcom holdingu również :-) > > > > Dzięki za życzenia , > > ale czy Tobie chodzi o poziomy cenowe między 4 a 6 zł na SUNDRAGONIE , czy na tzw. holdzie snw ??? > > Na jednej i na drugiej spółce te poziomy już były , ale ja tylko wierzę w powrót na te poziomy SDG , a akcji snw nie mam i nie planuję na razie kupna > > Chodzi oczywiście o sdg, na holdzie jest dużo pychy i prorokowania o rychłej śmierci zaszczypawkowanych, to nie służy niczemu i nikomu, tylko oczyszczenie "proroka" i tych, którzy jeszcze nie zrozumieli, że nie o wirusa tutaj chodziło może coś zmienić.
Dzisiaj SANDRAGON zrobił jeszcze jeden krok do tych (4 - 6 zet) POZIOMÓW Jeżeli dadzą dziś INFO a chyba na to się zanosi , to 1 zet przeleci jak Pendolino
Dnia 2023-02-07 o godz. 15:31 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-02-07 o godz. 15:13 ~jj napisał(a): > > Dnia 2023-02-06 o godz. 14:08 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2023-02-06 o godz. 10:44 ~jj napisał(a): > > > > Dnia 2023-02-06 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a): > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-02 o godz. 11:26 ~J-23 napisał(a): > > > > > > > I dziś znów ok. + 20 % ( sesji od 36 gr) > > > > > > > A na snw STABILNIE w DÓŁ > > > > > > > > > > > A dzisiaj znów + 10% jak na razie > > > > > > > > > > > > > Życzę Ci powrotu kursu na poziomy złotowe 4-6 :-) Oczywiście udziałowcom holdingu również :-) > > > > > > Dzięki za życzenia , > > > ale czy Tobie chodzi o poziomy cenowe między 4 a 6 zł na SUNDRAGONIE , czy na tzw. holdzie snw ??? > > > Na jednej i na drugiej spółce te poziomy już były , ale ja tylko wierzę w powrót na te poziomy SDG , a akcji snw nie mam i nie planuję na razie kupna > > > > Chodzi oczywiście o sdg, na holdzie jest dużo pychy i prorokowania o rychłej śmierci zaszczypawkowanych, to nie służy niczemu i nikomu, tylko oczyszczenie "proroka" i tych, którzy jeszcze nie zrozumieli, że nie o wirusa tutaj chodziło może coś zmienić. > > Dzisiaj SANDRAGON zrobił jeszcze jeden krok do tych (4 - 6 zet) POZIOMÓW > Jeżeli dadzą dziś INFO a chyba na to się zanosi , to 1 zet przeleci jak Pendolino
Ps. I nie zwracaj uwagi na "naszego" wcpunk tego od "szczepionek i wirusów" nikt go tu poważnie nie traktuje
Dnia 2023-02-07 o godz. 15:34 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-02-07 o godz. 15:31 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-02-07 o godz. 15:13 ~jj napisał(a): > > > Dnia 2023-02-06 o godz. 14:08 ~J-23 napisał(a): > > > > Dnia 2023-02-06 o godz. 10:44 ~jj napisał(a): > > > > > Dnia 2023-02-06 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-02 o godz. 11:26 ~J-23 napisał(a): > > > > > > > > I dziś znów ok. + 20 % ( sesji od 36 gr) > > > > > > > > A na snw STABILNIE w DÓŁ > > > > > > > > > > > > > A dzisiaj znów + 10% jak na razie > > > > > > > > > > > > > > > > Życzę Ci powrotu kursu na poziomy złotowe 4-6 :-) Oczywiście udziałowcom holdingu również :-) > > > > > > > > Dzięki za życzenia , > > > > ale czy Tobie chodzi o poziomy cenowe między 4 a 6 zł na SUNDRAGONIE , czy na tzw. holdzie snw ??? > > > > Na jednej i na drugiej spółce te poziomy już były , ale ja tylko wierzę w powrót na te poziomy SDG , a akcji snw nie mam i nie planuję na razie kupna > > > > > > Chodzi oczywiście o sdg, na holdzie jest dużo pychy i prorokowania o rychłej śmierci zaszczypawkowanych, to nie służy niczemu i nikomu, tylko oczyszczenie "proroka" i tych, którzy jeszcze nie zrozumieli, że nie o wirusa tutaj chodziło może coś zmienić. > > > > Dzisiaj SANDRAGON zrobił jeszcze jeden krok do tych (4 - 6 zet) POZIOMÓW > > Jeżeli dadzą dziś INFO a chyba na to się zanosi , to 1 zet przeleci jak Pendolino > > Ps. > I nie zwracaj uwagi na "naszego" wcpunk tego od "szczepionek i wirusów" nikt go tu poważnie nie traktuje
Spokojnie scett, jest coś takiego, jak archiwum nagłej śmierci, oczywiście będącej efektem przechorowania koronowirusa :-). Jedna grupa w szczególności tworzy to archiwum :-). Bywaj zdrów :-).
Dnia 2023-02-07 o godz. 15:31 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-02-07 o godz. 15:13 ~jj napisał(a): > > Dnia 2023-02-06 o godz. 14:08 ~J-23 napisał(a): > > > Dnia 2023-02-06 o godz. 10:44 ~jj napisał(a): > > > > Dnia 2023-02-06 o godz. 09:22 ~J-23 napisał(a): > > > > > > > > > > > Dnia 2023-02-02 o godz. 11:26 ~J-23 napisał(a): > > > > > > > I dziś znów ok. + 20 % ( sesji od 36 gr) > > > > > > > A na snw STABILNIE w DÓŁ > > > > > > > > > > > A dzisiaj znów + 10% jak na razie > > > > > > > > > > > > > Życzę Ci powrotu kursu na poziomy złotowe 4-6 :-) Oczywiście udziałowcom holdingu również :-) > > > > > > Dzięki za życzenia , > > > ale czy Tobie chodzi o poziomy cenowe między 4 a 6 zł na SUNDRAGONIE , czy na tzw. holdzie snw ??? > > > Na jednej i na drugiej spółce te poziomy już były , ale ja tylko wierzę w powrót na te poziomy SDG , a akcji snw nie mam i nie planuję na razie kupna > > > > Chodzi oczywiście o sdg, na holdzie jest dużo pychy i prorokowania o rychłej śmierci zaszczypawkowanych, to nie służy niczemu i nikomu, tylko oczyszczenie "proroka" i tych, którzy jeszcze nie zrozumieli, że nie o wirusa tutaj chodziło może coś zmienić. > > Dzisiaj SANDRAGON zrobił jeszcze jeden krok do tych (4 - 6 zet) POZIOMÓW > Jeżeli dadzą dziś INFO a chyba na to się zanosi , to 1 zet przeleci jak Pendolino
Tak tak scett, już widzę, jak wchodzą w produkcję ciężkich latawców bojowych napędzanych wyobraźnią z wyrzutniami rakiet średniego i dalekiego zasięgu, hahaha!!!
Dnia 2023-02-08 o godz. 00:06 cmpunk napisał(a): > > Tak tak scett, już widzę, jak wchodzą w produkcję ciężkich latawców bojowych napędzanych wyobraźnią z wyrzutniami rakiet średniego i dalekiego zasięgu, hahaha!!! >
wcpunk, zamiast siedzieć po nocy (chyba ,że jesteś w pracy na stróżówce - nocna zmiana) i później być niewyspanym i pisać bzdury, zerknij na SUNDRAGON dziś znów +16% jak na razie A zanosi się dziś 70 gr ja już dziś tam (SDG) pojechałem z 57 do 63 gr i dniówka jest
Dnia 2023-02-08 o godz. 10:01 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-02-08 o godz. 00:06 cmpunk napisał(a): > > > > Tak tak scett, już widzę, jak wchodzą w produkcję ciężkich latawców bojowych napędzanych wyobraźnią z wyrzutniami rakiet średniego i dalekiego zasięgu, hahaha!!! > > > > wcpunk, > zamiast siedzieć po nocy (chyba ,że jesteś w pracy na stróżówce - nocna zmiana) i później być niewyspanym i pisać bzdury, > zerknij na SUNDRAGON dziś znów +16% jak na razie > A zanosi się dziś 70 gr > ja już dziś tam (SDG) pojechałem z 57 do 63 gr i dniówka jest
Wiem scettuś, pracując na etacie musisz iść spać z kurami :-). Ja mam troszkę inne możliwości. Nie przejmuję się tymi wzrostami, dniówkę sobie wypracowuję sam i wystarcza mi na czynsz x-D. A już niedługo wujek Klaus będzie ciebie karmił mąką ze świerszczy. Rano placek z robakami, po południu booster, a wieczorem dawka brainwashingu w telewizji i możliwość poruszania się 15 minut spacerem od chałupy. To nawet n Olimpię się nie doczłapiesz :-). Smacznego scett ;-).
Dnia 2023-02-08 o godz. 10:24 cmpunk napisał(a): > Dnia 2023-02-08 o godz. 10:01 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2023-02-08 o godz. 00:06 cmpunk napisał(a): > > > > > > Tak tak scett, już widzę, jak wchodzą w produkcję ciężkich latawców bojowych napędzanych wyobraźnią z wyrzutniami rakiet średniego i dalekiego zasięgu, hahaha!!! > > > > > > > wcpunk, > > zamiast siedzieć po nocy (chyba ,że jesteś w pracy na stróżówce - nocna zmiana) i później być niewyspanym i pisać bzdury, > > zerknij na SUNDRAGON dziś znów +16% jak na razie > > A zanosi się dziś 70 gr > > ja już dziś tam (SDG) pojechałem z 57 do 63 gr i dniówka jest > > Wiem scettuś, pracując na etacie musisz iść spać z kurami :-). Ja mam troszkę inne możliwości. > Nie przejmuję się tymi wzrostami, dniówkę sobie wypracowuję sam i wystarcza mi na czynsz x-D. > A już niedługo wujek Klaus będzie ciebie karmił mąką ze świerszczy. > Rano placek z robakami, po południu booster, a wieczorem dawka brainwashingu w telewizji i możliwość poruszania się 15 minut spacerem od chałupy. To nawet n Olimpię się nie doczłapiesz :-). > Smacznego scett ;-).
wc, wc , wcpunk widac gołym okiem , że się rozwijasz w swoich "teoriach" ,..... najpierw były wirusy, mikroby , szczepionki itp a teraz przerzuciłeś się na żywność ,.... A tyle razy ci już pisałem o REKORDOWYCH 3 MILIARDACH ,....dopiero mamy 8 lutego, początek roku !!! warto jeszcze skorzystać! ! !
Ps. A na SUNDRAGON widać , że ulica nie chce oddać poniżej 60 gr ,... ciekawe czy 70 gr dzisiaj jeszcze zrobią ?? i jak tak dalej pójdzie to SDG już niedługo będzie droższy niż hold snw
wc**** skontaktuj się z 'ktoś' , wolny-/+, a może z sundman76 niech zrobią kolejne wyliczenia która spółka lepsza i daje więcej zarobić ,.....
Scett, nie słuchasz mediów? Powstanie u nas fabryka mąki z robali, dofinansowywana przez rząd, także kolejna twoja teza wyparcia obalona. https://www.bankier.pl/wiadomosc/UE-dopuszcza-make-ze-swierszczy-Byly-minister-rolnictwa-To-atak-w-rolnikow-8484026.html
Coś dla ciebie: [URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/deeba82aa9d7dab8][IMG]https://images91.fotosik.pl/645/deeba82aa9d7dab8.png[/IMG][/URL]
Dnia 2023-06-27 o godz. 13:42 ~J-23 napisał(a): > I który to już raz w tym roku + 15% > ciekawe czy 2 kółko uda sie zrobić dzisiaj ? > A na snw znów na wstecznym - 7 %
Spokojnie, zjedzie za chwilę. Ktoś przekombinował myśląc, że jankesi dopuszczą taką firemkę do swoich technologii :-).
Dnia 2023-07-21 o godz. 15:43 ~Roman napisał(a): > Ile masz tych akcji, że się tak podniecasz, 100 czy 120 szt? > > Akcjonariuszy SNW nie interesuje jakiś sundragon. > > Po co się tak ośmieszasz?
wesoły romek się trafił na forum snw ,.... co to na przedmieściu ma domek , prąd i gaz itd a ja mam nie 100 czy 120 akcji, TYLKO 1 akcjke i jeszcze to spółki ze wspólnikami kubusiem i januszkiem tym z Lublina jak hold snw
J-23, poważni inwestorzy nie inwestują w spółki z Newconnect.
Nigdy nie odrobisz strat z SDG, Cdprojekt, Polimeksu i innych spółek ponieważ zawsze kupujesz na górce i sprzedajesz w dołku.
Dzięki takim dawcom kapitału jak ty dobrze zarabiam na giełdzie. Na SNW też dobrze zarobie.
Pozdr.
Dnia 2023-07-21 o godz. 20:34 ~Roman napisał(a): > J-23, poważni inwestorzy nie inwestują w spółki z Newconnect. > > Nigdy nie odrobisz strat z SDG, Cdprojekt, Polimeksu i innych spółek ponieważ zawsze kupujesz na górce i sprzedajesz w dołku. > > Dzięki takim dawcom kapitału jak ty dobrze zarabiam na giełdzie. Na SNW też dobrze zarobie. > > Pozdr.
J-23 vel Scettino zarabia tygodniowo 1000%. Jest lepszy od sztucznej inteligencji Black Rock x-D. Niedługo przejmie NBP tak, jak Rotszyldowie Bank Anglii. Glapiński będzie mu przynosił w aksamitnych, białych rękawiczkach sztabki złota do obejrzenia :-D.
Dnia 2023-07-21 o godz. 20:34 ~Roman napisał(a): > J-23, poważni inwestorzy nie inwestują w spółki z Newconnect. > > Nigdy nie odrobisz strat z SDG, Cdprojekt, Polimeksu i innych spółek ponieważ zawsze kupujesz na górce i sprzedajesz w dołku. > > Dzięki takim dawcom kapitału jak ty dobrze zarabiam na giełdzie. Na SNW też dobrze zarobie. > > Pozdr.
'wesoły' romuś wlazł w BUTY nijakiego para-analityka ,.... i wypisuje jakieś bzdety o moich rzekomych inwestycjach , nie chcem a muszem* zgłosić cię do nijakiego wcpunk, on (wc****) już będzie wiedział co dalej z tym robić ,.... A na SDG dziś znów + 10% póki co ,...
---------------------------------- ( * ) wymowa mędrca €py z Danzing
Dnia 2023-07-24 o godz. 09:33 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-07-21 o godz. 20:34 ~Roman napisał(a): > > J-23, poważni inwestorzy nie inwestują w spółki z Newconnect. > > > Nigdy nie odrobisz strat z SDG, Cdprojekt, Polimeksu i innych spółek ponieważ zawsze kupujesz na górce i sprzedajesz w dołku. > > > Dzięki takim dawcom kapitału jak ty dobrze zarabiam na giełdzie. Na SNW też dobrze zarobie. > > > Pozdr. > > 'wesoły' romuś wlazł w BUTY nijakiego para-analityka ,.... > i wypisuje jakieś bzdety o moich rzekomych inwestycjach , nie chcem a muszem* zgłosić cię do nijakiego wcpunk, on (wc****) już będzie wiedział co dalej z tym robić ,.... > A na SDG dziś znów + 10% póki co ,... > > ---------------------------------- > ( * ) wymowa mędrca €py z Danzing
Na SDG już 13% (pechowe?) ,... A wracając j.w. do "poważnych inwestorów" to NA PEWNO muszą inwestować od 18 lat na snw ,... Szybko przypomnę tylko : DODRUK 1 MILIARDA akcji . później 2 czy 3 scalenia kursu , lista ALERTÓW itd
Dnia 2023-08-08 o godz. 10:42 ~ktoś napisał(a): > Sanwilek też szaleje :-))))
ktoś-iu, szaleją to dawcy kapitału ci co ostatnio załadowali się > 2,3x na snw ,... chyba ze szczęścia , że mogli się dołączyć do grupy czekającej na 5 zet, czy jak GURU tej grupy nijaki wcpunk na 50 zet
Ps. A brednie 'naszego' biednego (18 lat na snw robi swoje) wcpunk o wirusach, bakteriach itp to SZALEŃSTWO w czystym wydaniu
Dnia 2023-08-08 o godz. 11:30 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-08-08 o godz. 10:42 ~ktoś napisał(a): > > Sanwilek też szaleje :-)))) > > ktoś-iu, > szaleją to dawcy kapitału ci co ostatnio załadowali się > 2,3x na snw ,... chyba ze szczęścia , że mogli się dołączyć do grupy czekającej na 5 zet, czy jak GURU tej grupy nijaki wcpunk na 50 zet > > Ps. > A brednie 'naszego' biednego (18 lat na snw robi swoje) wcpunk o wirusach, bakteriach itp to SZALEŃSTWO w czystym wydaniu
I jak tam gdzie większe "SZALEŃSTWO" na SUNDRAGON* czy na snw ja dziś TYLKO 2 kółka ale jakie szczególnie te 2 z 0,6x na 0,67X
------------------------------- ( * ) tam coś się cały czas dzieje m.in. produkcja dronów, naprawy silników(czołgowych) , a teraz produkcja systemów rozminowania
Dnia 2023-08-08 o godz. 16:31 ~J-23 napisał(a): > I jak tam gdzie większe "SZALEŃSTWO" na SUNDRAGON* czy na snw > ja dziś TYLKO 2 kółka ale jakie szczególnie te 2 z 0,6x na 0,67X
I dziś znów 11 % ( 0,554 - 0,614) można było na SUNDRAGON przyciąć ja tylko kółeczko 0,56 - 0,606 i ciekawe czy 2 kółeczko się dziś uda zrobić ? ? ?
Dnia 2023-08-14 o godz. 12:05 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2023-08-08 o godz. 16:31 ~J-23 napisał(a): > > I jak tam gdzie większe "SZALEŃSTWO" na SUNDRAGON* czy na snw > > ja dziś TYLKO 2 kółka ale jakie szczególnie te 2 z 0,6x na 0,67X > > I dziś znów 11 % ( 0,554 - 0,614) można było na SUNDRAGON przyciąć > ja tylko kółeczko 0,56 - 0,606 i ciekawe czy 2 kółeczko się dziś uda zrobić ? ? ? > j.w. i dziś znów 12% 0,49 ---> 0,549 ciekawe czy 2 kółeczko się dziś znów uda zrobić ? ? ?
Scettuś, nadchodzą takie czasy, że ci koparka opadnie, jak będziesz patrzeć na Sanka. Tylko miej pod ręką defibrylator (może trzymaj się jakiegoś przystanku komunikacji miejskiej, w autobusach w końcu ma być ten niezbędny sprzęt), bo jesteś w grupie wysokiego ryzyka :-).