nie wiem co tam piszecie bo nie chce mi sie czytac ale chyba juz czas coś szarpnąć tauron odbil mercator odbil a tu nie mam tylko zaksiegowanych $$$ no ile mozna czekać...kiszonka straszna :)
Żadnego odbicia kurs ma być poniżej 4 zł mamy czas na wzrosty najpierw trzeba dobrać do końca roku a prezes z spółdzielnią musi nam sypać by skupić też tanio akcje :) więc żadnych wzrostów tylko skup akcji powolny i ładowanie do wora gdzie będziemy robic to systematycznie sobie powoli i skutecznie :)
Zgadza się od nikogo innego nie skupią jak tylko od siebie przewalają sztucznie z wora do wora bo nikt inny im nie odda akcji :) ale dzięki temu będziemy mogli dobrać sobie taniej akcje jeszcze więc im dłużej będą tak robić tym lepiej dla nas :) mamy czas i nigdzie nam się nie spieszy możemy poczekać nawet rok i dwa i dokupować akcje :) im więcej uzbieramy tym lepiej dla nas będzie ...............:) zyski będą rosły cały czas i będą co raz wyższe :) mało tego działki czekają na zagospodarowanie lub sprzedaż a więc kolejne grube mln zł będą :) Biurowiec przynosi zyski i najem lokali a więc kolejne zyski :) w kasie prawie 100 mln zł inwestowana na lokatach a więc będą kolejne zyski :) mało tego przed nami wyniki za 4 Q a więc kolejne duże zyski :) czego chcieć więcej nic tylko dokupować z okazji akcje bo niebawem będą one bardzo drogie ..............nie po darmo siedzi tutaj trolll z spółdzielni i wyje od roku o spadkach ,zjazdach ,stratach ,wojnach ,ukrainie,spadkach itd :))) dziś zostało z niego tylko mega pośmiewisko i będzie co raz większe po każdym kwartale :)
To prawda Darek dlatego też dobieram bo wiem że niebawem te akcje będą powyżej grubo 20 .........40 .......50 zł ................a wtedy przypomnimy wpisy naganiaczy troliii z spółdzielni na spadki . Post zapisany i będzie przypomniany w odpowiednim czasie .............teraz czekamy na walne i wyniki za 3 Q które powinny być dobre .................potem już 4 Q czyli żniwa dla Monnari czyli solidny kolejny zysk .
Dnia 2022-10-27 o godz. 13:14 ~Kriss napisał(a): > To prawda Darek dlatego też dobieram bo wiem że niebawem te akcje będą powyżej grubo 20 .........40 .......50 zł ................a wtedy przypomnimy wpisy naganiaczy troliii z spółdzielni na spadki . Post zapisany i będzie przypomniany w odpowiednim czasie .............teraz czekamy na walne i wyniki za 3 Q które powinny być dobre .................potem już 4 Q czyli żniwa dla Monnari czyli solidny kolejny zysk .
Wszystko w swoim czasie panowie ..............kierunek jest tutaj tylko jeden jak rynek zacznie grę to będzie tutaj gorąco a to już niebawem...............
Dnia 2022-10-27 o godz. 14:33 ~KK napisał(a): > Dnia 2022-10-27 o godz. 13:14 ~Kriss napisał(a): > > To prawda Darek dlatego też dobieram bo wiem że niebawem te akcje będą powyżej grubo 20 .........40 .......50 zł ................a wtedy przypomnimy wpisy naganiaczy troliii z spółdzielni na spadki . Post zapisany i będzie przypomniany w odpowiednim czasie .............teraz czekamy na walne i wyniki za 3 Q które powinny być dobre .................potem już 4 Q czyli żniwa dla Monnari czyli solidny kolejny zysk . > > Wszystko w swoim czasie panowie ..............kierunek jest tutaj tylko jeden jak rynek zacznie grę to będzie tutaj gorąco a to już niebawem...............
To kupuj bankruta LBW ubrani tam wisza już ponad pół roku od wojny hahaha :))) no i nasz wielonik z spółdzielni ghost_men/azatem/matii/anka/er/prezes/wyluzowany itd :)))) o czym wiedza wszyscy :))
Dnia 2022-11-03 o godz. 16:41 ~Darek napisał(a): > To kupuj bankruta LBW ubrani tam wisza już ponad pół roku od wojny hahaha :))) no i nasz wielonik z spółdzielni ghost_men/azatem/matii/anka/er/prezes/wyluzowany itd :)))) o czym wiedza wszyscy :))
Bełkot weź taki duuuuży rozbieg i pier... głową w mur ..może cos ci sie poukłada .. :) ;) hahaha
wiem że musisz tu warować przy każdym wątku masz takie zadanie .. ale czasami wysil się na cos nowego :) :)
może ten zabieg pomoże ci
Ale spółdzielnia prezia została wyj...........hahaha :))) ładnie Radzio Rynek ich załatwił :) dziś miny mają nie tęgie z preziem hahaha :))) kurcze może jeszcze coś sypnie prezio z spółdzielnią nam akcjami poniżej 4 zł :))) kurcze może się jeszcze uda dobrać taniej czekamy na nich :)
Radzio myślę że jeszcze dobierzemy poniżej 4 zł od prezia i spółdzielni jego która musi nam nasypać akcjami :) jak chce prezesik skupić akcje tanio to musi sypać z spółdzielnią i naganiać dalej :))) a my spokojnie czekamy na to :) poniżej 4 zł dobieramy dalej :)
Dnia 2022-10-19 o godz. 11:47 ~Radzio napisał(a): > bo chyba idzie gruby wystrzał :) blokowany jerszcze chwile od góry zleceniami bandy z ładnych pomieszczeń
Ja dobrałem poniżej 4 zł ponad 100 K akcji :) i czekam może się jeszcze uda dobrać kolejne ........:)
Dnia 2022-11-15 o godz. 14:12 ~Darek napisał(a): > Dnia 2022-10-19 o godz. 11:47 ~Radzio napisał(a): > > bo chyba idzie gruby wystrzał :) blokowany jerszcze chwile od góry zleceniami bandy z ładnych pomieszczeń > > Ja dobrałem poniżej 4 zł ponad 100 K akcji :) i czekam może się jeszcze uda dobrać kolejne ........:)
No to gratulacje Darek ! Za rok będziesz mega zarobiony i przypomnę ci tego posta ...................tak aby podnieś ciśnienie tutejszym trolom ! Wielka brawa ja dokupię jak tylko wskoczy kapitał .
Dnia 2022-11-15 o godz. 14:39 ~Piter napisał(a): > Dnia 2022-11-15 o godz. 14:12 ~Darek napisał(a): > > Dnia 2022-10-19 o godz. 11:47 ~Radzio napisał(a): > > > bo chyba idzie gruby wystrzał :) blokowany jerszcze chwile od góry zleceniami bandy z ładnych pomieszczeń > > > > Ja dobrałem poniżej 4 zł ponad 100 K akcji :) i czekam może się jeszcze uda dobrać kolejne ........:) > > No to gratulacje Darek ! Za rok będziesz mega zarobiony i przypomnę ci tego posta ...................tak aby podnieś ciśnienie tutejszym trolom ! Wielka brawa ja dokupię jak tylko wskoczy kapitał .
Ale potrzebuje jeszcze z 200 K dokupić poniżej 4 zł bo taki był plan do końca roku skupować sobie ale kurs uciekł więc teraz trzeba poczekać :) mam nadzieje że się uda i nasypię mi wielonik z spółdzielni prezia który wył o 2 zł to chyba poniżej 4 nasypią nam śmiało skoro potem sobie odkupią po 2 zł :)))
Uwaga bo kontraktowy, kris, robert , darek, daro i dziesiątki innych to oszust i naganiacz! Cały kłopot w tym ze nie wiadomo na co on nagania, bo jest w swych działaniach dość niekonsekwentny.