• Re: Espi Autor: ~Mateusz [31.0.93.*]
    Jeżeli ktoś jeszcze pamięta, to dawno temu miedzy ww osobami zawierane były nie tylko umowy o akcje FINV, ale tez o udziały w PU. Stąd można przypuszczać, że Gra idzie tutaj nie o akcje, ale o udziały w SPOKO. Ciekawe co się stało z panami z Białorusi ? Moim zdaniem SPOKO App będzie dużym graczem, ale chyba bez nas.
  • Re: Espi Autor: ~Gas [46.204.101.*]
    Niestety brutalna prawda .. spoko dalej jest perłą tylko że śmietankę będą spijać Szwedzi a finv był tylko inkubatorem który spełnił swoją rolę tak jak Białorusini
  • Re: Espi Autor: ~Roman [178.73.40.*]
    Jeżeli bez nas, to będą ciepLO mieli.
  • Re: Espi Autor: ~Xyz [83.7.51.*]
    Co masz niby na myśli?
  • Re: Espi Autor: ~Klaus [94.42.91.*]
    Chyba że Zioberkobędzie miał dużo roboty, wróble ćwierkają że temat na obserwacji.
  • Re: Espi Autor: ~Gas [37.109.33.*]
    Ziobro na razie nic z tym nie ma nic wspólnego bo KNF mu nie podlega tylko prokuratura a zgłoszeń tam jeszcze nie było.. ja wysyłam kolejne doniesienie do KNF bo to i tak nie ma wpływu na spółkę chyba że maninipulacja kursem wychodzi bezpośrednio ze spółki w co wątpię
  • Re: Espi Autor: ~Robek [5.173.206.*]
    Moim zdaniem to słup, dostał parę złotych i akcje i cuduje,a że rynek płytki, spółka sponiewierana wizerunkowo,to i przy pomocy paru akcji można zrobić cuda z kursem.
    Zobaczymy, niby kwity ma ktoś z jego kliki więc jak drobni zostaną zrobieni w bambuko to szybko poleci domino a ile w tym prawdy to się przekonamy.
    No chyba że była mowa o innej spółce ale przeszukałem NC i chyba nie ma innej fintechowej spółki ze Szwedami na pokładzie więc tematem się zainteresowałem i czekam żeby upuścili jeszcze powietrz i można wejść spekuoacyjnie.
  • Re: Espi Autor: ~olo [185.212.169.*]
    i ktory to znow nawalił dziś tyle S po te 200 szt
  • Re: Espi Autor: ~Ania [109.233.92.*]
    ktoś zaczyna zbierać, może szykują się jakieś rozstrzygnięcia albo ktoś od zioberka poprawia sobie średnią
[x]
LUDUS 18,33% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.