Jeżeli ktoś jeszcze pamięta, to dawno temu miedzy ww osobami zawierane były nie tylko umowy o akcje FINV, ale tez o udziały w PU. Stąd można przypuszczać, że Gra idzie tutaj nie o akcje, ale o udziały w SPOKO. Ciekawe co się stało z panami z Białorusi ? Moim zdaniem SPOKO App będzie dużym graczem, ale chyba bez nas.
Niestety brutalna prawda .. spoko dalej jest perłą tylko że śmietankę będą spijać Szwedzi a finv był tylko inkubatorem który spełnił swoją rolę tak jak Białorusini
Ziobro na razie nic z tym nie ma nic wspólnego bo KNF mu nie podlega tylko prokuratura a zgłoszeń tam jeszcze nie było.. ja wysyłam kolejne doniesienie do KNF bo to i tak nie ma wpływu na spółkę chyba że maninipulacja kursem wychodzi bezpośrednio ze spółki w co wątpię
Moim zdaniem to słup, dostał parę złotych i akcje i cuduje,a że rynek płytki, spółka sponiewierana wizerunkowo,to i przy pomocy paru akcji można zrobić cuda z kursem.
No chyba że była mowa o innej spółce ale przeszukałem NC i chyba nie ma innej fintechowej spółki ze Szwedami na pokładzie więc tematem się zainteresowałem i czekam żeby upuścili jeszcze powietrz i można wejść spekuoacyjnie.