• Re: PBG wraca? na zieloną trawkę :)) Autor: ~thiago [79.191.1.*]
    Aqwert , pewnie się uśmiejesz , i nawet będzie mi miło jak to zrobisz , ale nie odkupisz ode mnie wcześniej niż to będzie kosztować 1 zł za akcję , powodów negacji spodziewam się wielu z Twojej strony , bo przecież jesteś inteligentny , tego nie podważam nigdy
  • Re: PBG wraca? na zieloną trawkę :)) Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Mała porada, kup dużo kleju do tapet :):
  • Re: PBG wraca? na zieloną trawkę :)) Autor: krosno2020 [31.0.25.*]
    "Koszą" pensyjki przez ponad 8 lat i śmieją się z nas do rozpuku !!! /dopiero po 2 latach, to do mnie doszło/.
  • Re: PBG wraca? na zieloną trawkę :)) Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Na tym to polega, jak śpiewał Rynkowski " nic nie robić, leżeć sobie, zimne piwko w cieniu pić......."
    A zwróćcie uwagę na jeszcze jedno - Mustaf znikł, na krezusie też tak maganial i jak znikł, to krezus też znikł
  • Re: PBG wraca? na zieloną trawkę :)) Autor: krosno2020 [31.0.25.*]
    Dnia 2022-09-14 o godz. 11:19 ~aqwert napisał(a):
    > Na tym to polega, jak śpiewał Rynkowski " nic nie robić, leżeć sobie, zimne piwko w cieniu pić......."
    > > A zwróćcie uwagę na jeszcze jedno - Mustaf znikł, na krezusie też tak maganial i jak znikł, to krezus też znikł

Wyciągnąłeś moją myśl, którą miałem napisać. Mustafi ciągle "kłapał" o kupowaniu i wzrostach i wydaje mi się, że obroty były wyższe, a teraz "ani kupić, ani sprzedać", bez naruszenia 0.001-0.10 !!!
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.