Dnia 2023-02-28 o godz. 17:11 paaulinka napisał(a): > Ja osobiście cześć już dzisiaj wywaliłam. Takie duże wzrosty zawsze się źle kończą. W każdym razie ja mam takie doświadczenie.Zobaczymy za parę dni czy się potwierdzi.
Wygląda na to, że to była dobra decyzja. Coś czuję, że spełni się moje przypuszczenie ze wczoraj, tylko narzucili większe tempo. :))))))
Tak się zastanawiam, jakie dziś podadzą info? Nie zdziwię się, jak np. przełożą decyzję o na przykład tydzień. :))))))
100 koła tego smiecia rusza kurs w doł o 5 procent, ja chciałem wywalić rano pkc 800 000 to by sie nie otworzył dzis na dolnych widłach. Sztuczny obrót oszustów z wladz spolki pod mejlowe info od glownego akcjonariusza. Tu nic nie ma nie ma stacji ladowarek, yolo z karami, wiec teraz dk smiec bedzie prospekt szykowal na nc z milionami akcji po 10 gr dla naiwniakow, a zalewo i setki domków po 500 000 zł gdzie są? Devo homo devo hub wszystko jedna ekipa z milionami akcji w ktore trzeba ubrac ulice. 30 tyś zysku netto i 60k pensji dla zarzadu jakie wy tu perspektywy szukacie.
Sądzę, że większość tu grających np.ja, jest powieszonych sporo wyżej,ale zawsze ma nadzieję, że odrobi po jakiś spektakularnych wzrostach które jednak aby się spełniły, muszą być pod fundamenty, pod jakąś fajną wizje. tu na razie było takie enigmatyczne info i wzrost pod nie prawie 80% to wydaje się aż nadto. Wczoraj niby wolumen spory, ale ja zbierania nie widziałam. Tylko agresywną podbitkę aby zakończyć na maksie.To tez nie służy dłuższym wzrostom. Dzisiejsza sesja na teraz to potwierdza. Jak zejdziemy poniżej 10gr, to trzeba się chyba ewakuować (realizując strate)
Ja tu nie zarabiam (ani nie tracę) Podnoszę tylko stare watki, aby coś z tego jak kurs jest tu prowadzony zrozumieć.Ale rozmówców widzę tu jak na lekarstwo. A właśnie teraz jest dużo ciekawiej z inwestycyjnego punktu widzenia, niż wtedy gdy w jedną sesję kurs rośnie o 50 czy 70 %.
Dnia 2023-04-05 o godz. 10:51 paaulinka napisał(a): > Ja tu nie zarabiam (ani nie tracę) Podnoszę tylko stare watki, aby coś z tego jak kurs jest tu prowadzony zrozumieć.Ale rozmówców widzę tu jak na lekarstwo. A właśnie teraz jest dużo ciekawiej z inwestycyjnego punktu widzenia, niż wtedy gdy w jedną sesję kurs rośnie o 50 czy 70 %.
Nie zaglądałem tu od tej podbitki parę tygodni temu, kiedy wyszedłem. Pewnie dopiero za jakiś czas pomyślę o powrocie jak cena się zacznie stabilizować, a na forum zapadnie cisza. :))))))
Pamięta ktoś jeszcze ten wątek? A podbitkę która do jego stworzenia mnie sprowokowała? Natomiast jej tłumaczenie na bazie fundamentów, czy techniki to lepiej pominąć mmilczeniem.
Tylko informacje na Espi już były, i to nie jedno a kurs wraca do bazy. Myślisz, że za każdym razem tak będzie? Spekulanci czy inwestorzy się nie uczą?
Od ostatniej podbitki minął dokładnie rok. Wygląda, na to że będzie powtórka na którejś sesji ii wzrost o kilkadziesiąt %. Nikt przez ostatnie kilka lat nie rozwiązał zagadki czemu kurs się zachowuje jak jakiś wulkan. Trudno ważne że się coś dzieje.
Cos widzę, ze ze starej braci niewielu na papierze. Sama młodzież ze średnią 6 gr, licząca na to, że Devoran zacznie siać maryśkę w ogródku i kurs poszybuje pod fundamenty.