Nie wiem co cię gryzie (choć domyślam się) panie @aaaaaaaaaa, ale życzę wam żeby INNO rosło jak najwyżej, żebyś TY , i inni w końcu zeszli z haków i przestali spamować tutaj na forum spółki TGS ... zamiast zaczepiać i uprawiać stalking, nie lepiej poczytać sobie jakąś fajną literaturę ? ...
Spamowałeś na Inno, przeniosłeś się tutaj, udając wielkiego znawcę. Powiedź mi, co w tej spółce jest takiego, co warto zainwestować? Spółka nie dotrzymująca słowa, zmiana zarządu, dema nic nie ruszają kursem, ciągnie się za spółką smród spekuły, obroty jak w sklepiku szkolnym. A, że jesteś tutaj, to dowód, że ktoś chce odgrzać starego kotleta.
Normalny inwestor, religii w to nie mieszaj panie @Janek ... między innymi dzięki pokaźnym zyskom na INNO, na złość kilku tu spadochroniarzom z INNO mogę tutaj na TGS zbierać w super cenie, o kolejnych spodziewanych tu promocjach sam uprzedzałem, dziś kolejna piękna zbiórka 5 tys. akcji ... ja nie mam powodów do narzekań, a pan panie Janie?
Pan Julek, kolejny spadochroniarz z INNO? ... sam wcześniej ostrzegałem że jeszcze tu spadnie, dopiero 18% założonego celu jeszcze zostało do zrealizowania 82% razem z PP ... twój kolega, niejaki Olaf z kieszonkowym nie posłuchał i znów mu rączki urwało ... tu trzeba dopiero konkretną kasę szykować
,, podobnie było na innych spolkach''
Z ciekawości, na jakich jeszcze spółkach było podobnie i ,,rzekomo'' naganiałem ? uprzejmie proszę o przykłady ...