Spuściłem ostatniego tysiąca w to szambo Powodzenia Masońskie dranie nie dopuszczą do SM .Może działać ale dopuszczą .Nie chodzi żeby wyleczyć -chodzi żeby leczyć i zarabiać kasę .Moim zdanie projekt przepadł. Zarobiłem kupę siana ale to końiec.
Dnia 2022-04-27 o godz. 20:56 ~mr napisał(a): > Spuściłem ostatniego tysiąca w to szambo Powodzenia Masońskie dranie nie dopuszczą do SM .Może działać ale dopuszczą .Nie chodzi żeby wyleczyć -chodzi żeby leczyć i zarabiać kasę .Moim zdanie projekt przepadł. Zarobiłem kupę siana ale to końiec.
Wczorajsze czyszczenie bykuśowej obory zaowocowało świeżyzną. Świeży wozduch, to na stara zramolałe kości jest miodem. Podobnie jak portfel z walorem Synerga. Pykłem sobie co nie co miodku, tak dla poprawienia smaku i oddechu między siekaczami pukając w kolejne denko Januarego... :) P.S. mr, koniu z wozu, to babie lżej,...
Synerga w sam raz się do takiej akcji nadaje... Były już covidy, wojna, a teraz Małpia Ospa, o czym już wkrótce zapewne i najprawdopodobniej się dowiemy, że wszystko już tam bulgoce... Zatem, Synerga będzie teraz wchdzić w Małpią Ospę, a wielu znów dostanie małpiego rozumu... Pozdrawiam Januarego z bulgocącego kotła... P.S. ... to napisałem Ja... Bykuś... Buchaaahaaauchaaaahaaa...!!!
Dnia 2022-05-20 o godz. 09:29 ~Meth napisał(a): > hehehe, niech to dunder świśnie! > obstawiałem przesunięcie terminów ze względu na suszę - brak opadów i alarmująco niski poziom wód gruntowych!
..., a najbardziej wiarygodne wyjaśnienie bulgotnika brzuchatego to to, że Putin jest nieuleczalnie chory...!!! :)
Dnia 2022-05-20 o godz. 10:44 ~Meth napisał(a): > Może trzeba zrobić eksperyment medyczny temu Putinu? > ESPI: term sheet Ongeno z Władimirem Władimirowiczem!
Dnia 2022-05-20 o godz. 17:14 ~krolkier napisał(a): > A mówiłem, żeby inwestować w styropian...że też sam siebie nie posłuchałem. > > Teraz jednak stwierdzam, że węgiel daje większąstopę zwrotu.
..., stopę..., to się ma normalną..., no chyba, że ktoś ma pięty z przodu..., to wtedy będzie większa stopa zwrotu...!!! :)
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale nasz Papa w ostatnim czasie się całkiem odbrzuchacił… ewidentnie jest tam jakaś dietka, modne marynareczki, chyba hajs Papy się zgadza! Kupione „za nasze” :)
Dnia 2022-06-01 o godz. 11:03 ~Meth napisał(a): > Nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale nasz Papa w ostatnim czasie się całkiem odbrzuchacił… ewidentnie jest tam jakaś dietka, modne marynareczki, chyba hajs Papy się zgadza! Kupione „za nasze” :)
Pewnie, że zwróciłem... :), ale kto bogatemu zabroni..., że zapytam, bo to tu jak znalezione, a nie kradzione... :)
Dnia 2022-06-02 o godz. 15:46 ~Meth napisał(a): > Papa raczej do tego nie dopuści. > Ktoś na walne się wybiera? > Punkt 12. Podjęcie uchwał w sprawie zmian w składzie Rady Nadzorczej Spółki, co tym razem?