Racja wpada info i poszła.pompa tak jak wspominałem teraz zaczęła sie korekta i zobaczymy gdzie się zatrzyma prześledź moje komentarze następnym razem jak już mi o coś zwrócisz uwagę
Rynek w tej chwili ucieka w value ...to jest typowa spekuła ..może kiedyś kasa wróci na takie zabawne tematy spekulacyjne, ale to nie jest stabilny biznes z porządnymi fundamentami . wg mnie - zabetonowane na dłuższy czas.
Bredzisz kolego. O większości firm można tak powiedzieć, które są choćby notowane na GPW.
Biorąc pod uwagę np. firmy produkcyjne, też można powiedzieć, że zainteresowanie danymi produktami zaniknie czy na usługi. które robią aktualnie. Dlatego firmy ewoluują, zmieniają się, dostosowują do rynku, by cały czas mieć produkty tzw. "dojne krowy".
Większość tematów do spekulacja, bo pewnego w życiu nic nie ma, ale jak dorośniesz, albo pójdziesz do pracy to się o tym dowiesz...
Widać, że Ekipa nie chce wypuszczać projektów niedopracowanych. Przykład: gierka, którą wypuścili jakiś czas temu, ale do tej pory ją testują i poprawiają. Nawet słowa nie pisnęli na jej temat. Promocja się zacznie, jak uznają, że jest skończona na tiptop. Podobnie z innymi produktami, np. lody, napoje, ciastka, czy kolejka w Energyland, bo to firmy przychodzą do nich i chcą robić produkty pod ich marką.
Hyhy, sprzedaż zabetonowana po kilka sztuk wystawiane .... będzie ciężko już kupić..... a jeszcze pewnie nie do wszystkich dotarło info .... Oczywiście trole zaczną o dodrukach ,ale o lockup'ach nikt nie będzie wspominał