• Re: ESPI Autor: ~czarny [5.173.154.*]
    Jak macie po 60zl to powinniście zejśc z haków a jak macie wyżej to już dzisiaj proponuje kupić słoiki póki inflacja wam nie zeżre oszczęności i zrobić weki na lata z tych akcji bo tu 250 nawet 200 to nie będzie nigdy....
  • Re: ESPI Autor: ~Bartek [178.43.114.*]
    I niestety taka jest prawda nie ma się co oszukiwać, ja mam nadzieję na 99 złotych realnie, zejdę z haka i zarobię kilka złotych. Nie ma co się oszukiwać w najlepszym wypadku 150 - 180 po wprowadzeniu cd20 na rynek i to nie jest pewne.
  • Re: ESPI Autor: ~Rujevit [77.112.128.*]
    nie no Panie to juz bzdury pleciesz. patrzyles ile moze byc wart cd20 przy produkcji z 16 bioreaktorow? ehh dobra, az mi was zal jak nie potraficie oszacowac takich rzeczy. 90-125, ja i kilka osob, bardzo trafnie szacowalismy potencjalna wartosc umowy. wszyscy Ci ludzie, szacuja 4ro cyfrowa wycene jak dojdzie do realizacji cd20. poczytajcie, poszukajcie, pomyslcie. taki lek to nielada gradka dla najwiekszych gigantow branzy. jak zrealizuje go Mabion wyceniany na 1mld a konkurencje ma warta ponad bilion, kazdy, to zastanowcie sie jaka bedzie realna jego wycena.
  • Re: ESPI Autor: ~Bartek [178.43.114.*]
    Oczywiście nie mówię, że nie. Pożyjemy zobaczymy. Tak samo jak każdy tutaj chciałbym sprzedać jak najdrożej, już samo zejście z haka i będę zadowolony. Pozdrawiam, spokojnego weekendu.
  • Re: ESPI Autor: ~wexword [91.226.196.*]
    Szanowna Pani Nowa.
    Jeśli posiada Pani akcję to za dużo to Pani nie wyjmie
  • Re: ESPI Autor: ~Nowa [91.221.89.*]
    Akcje nie akcję
    Nie zauważyłam , że wskoczyło tam ę..
    Tyle na ten temat
    Pozdrawiam
  • Re: ESPI Autor: ~wexword [91.226.196.*]
    Pani Nowa,
    To zmienia postać rzeczy...
    Również mam akcje- kilka tysięcy,
    Wiszę na haku- parę miesięcy,
    Natomiast jeśli- interes wypali,
    Będziemy tańczyć- na białej sali,
    Jeżeli będzie- 1000 za akcję,
    Zapraszam serdecznie- na mega kolację :)
  • Re: ESPI Autor: ~Nowa [91.221.89.*]
    Haha rozbawił mnie Pan do łez
  • Re: ESPI Autor: ~Marek [185.234.233.*]
    Drogi Bogusławie, na razie nic się nie sprawdza z tego co piszesz, po co zadajesz sobie tyle trudu w pisanie takich elaboratów? Gdzie to Espi?
  • Re: ESPI Autor: ~MacFr [37.47.150.*]
    Będzie ESPI jak się Kaczyński w końcu z jakąś Kobietą prześpi ;-)
    PRZEPRASZAM! druga polowa lutego a nie drugi tydzien. dobrze myslalem, zle napisalem.
  • Re: ESPI Autor: ~BoguśBrzezicki [195.181.161.*]
    Nowa - bez obaw, jak poczekasz kilka - kilkanaście dni to sprzedasz za znacznie więcej niż te 300-400zł. Tutaj kurs miał być już o kilka rzędów wielkości wyżej ale pojawiło się kilka kwestii niezależnych od Mabion S.A. Wszystko jednak zmierza w dobrym kierunku. Gwarantuje, że zobaczymy tutaj już niedługo poziomy 3 a bardziej prawdopodobne że 4 cyfrowe!

Pozdrawiam Was Kochani
    Bogusław Brzezicki
  • Re: ESPI Autor: ~Pako [185.221.80.*]
    Autor watku podszywa sie pod psychicznego BB a cała reszta bierze to na poważnie. Dobrze ze sa na giełdzie tacy co można ich wykiwać
    nie gwarantuj nic chłopie bo się pogrążasz. wiesz też dużo na temat spółki ale ewidentnie nie masz lepszego źródła niż ja. potwierdza się tylko to co ja usłysze a co zaczynam myśleć, że wiesz coś więcej to okazuje się to bzdurą. nie rozumiem po co to robisz. też liczę na takie poziomy, o których piszesz ale Mabion tego sam, realnie nie wypracuje w tym roku napewno. jedynie rajd, na końcu, którego wycena rynkowa będzie znacznie zawyżona względem tego co być powinno na dany moment. inaczej mówiąc, musiały by się stać cuda. możliwe, jasne. realnie to 200-300 wg mnie. ponadto to miła niespodzianka.
  • Re: ESPI Autor: ~SzwagierLolka [83.7.65.*]
    Kto wierzy jeszcze temu oszustowi buhahaa bb klaun kolejna marionetka forum
  • Re: ESPI Autor: ~Wxg [188.147.2.*]
    To kanalia jest i mitoman
  • Re: ESPI Autor: ~Pako [185.221.80.*]
    Przecież to nie jest prawdziwy BB
  • Re: ESPI Autor: ~Adam [5.173.29.*]
    No może nie prawdziwy ale i tak jest wesolo, mabion na zielonym hahaha, a WIG 20 w dół, BB daje nadzieję haha
  • Re: ESPI Autor: ~SzwagierLolka [83.7.202.*]
    Jakie to ma znaczenie czy prawdziwy czy niepra3dziwy to oszuści i tyle
  • Re: ESPI Autor: ~ClerK [91.192.165.*]
    Dziecko....ty na prawdę nie boisz się odpowiedzialności karnej za namawianie i podawanie fałszywych informacji dotyczących spółki giełdowej? Nie wiem jak inni ale już wysłałem maila do KNF-u. Za to grozi odpowiedzialność karna co wypisujesz, nie ważne, że dla żartów, beki, itd. Nie żebym się sugerował twoimi postami ale po prostu nie bawią mnie takie cwaniackie zabawy. Pewnie masz z 14 lat i bawi cie to ale uwierz mi jak zapukają do domu rodziców, zawiną ci kompa i będziesz miał kuratora to my się pośmiejemy w duchu. Zważaj na to co piszesz co nie jesteś anonimowy w sieci;]
  • Re: ESPI Autor: ~Inwestor [5.62.43.*]
    Jesli uwazasz, ze knf nie ma co robic tylko zajmowac sie blaznami, ktorzy pisza bzdury nie majace zadnego wplywu na kurs akcji to chyba Ty masz 14 lat! Ludzie wypisuja tu wieksze klamstwa, probuja manipulowac kursem i nie ma zadnej rekacji, wiec tym bardziej przy takim nic nieznaczacym watku nie bedzie reakcji! Jedyne co to z jednej strony mi zal, a z drugiej smiac mi sie chce, jak czytam te posty jeszcze wiekszych blaznow, ktorzy wierza w takie bajki jakie wypisuje autor tego calego watku. Pozdro!
[x]
MABION 6,06% 7,70 2026-05-27 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.