Animatorek ,powiedz gdzie tak ładnie nauczyłeś się grać ? Po Wystawieniu 2 x 50 tys sztuk na kupnie poleciałeś szybko do góry na TKO za 0,0595 PLN . I muszę powiedzieć ,że się ładnie bronisz ?..Na Remedis bankier wszystko widać .
Animatorek ,. zgadnij w którym miejscu Twoja kręcąca się korbka pieniężna nie działa ? Możesz mieć nawet pełen mieszek pieniędzy i nic to nie da .........
Nieszczęśniku , powiedz skąd się tu zjawiłeś no i oczywiście dodaj jeszcze jakie bary mleczne reprezentujesz ? .....Wiem ,że chciałbyś coś kupić,. ale jak sam widzisz to i tak za bardzo nie ma już co . ? Spróbuj a zobaczysz . Te po 5,5 i 6 grosidełek to Rysio nieudacznik łyknął , no ...powiedzmy wszystkie jakie były . Teraz coś Tobie powiem . Wkrótce będzie pewna data i myślę ,że kursik też ładnie skoczy . A potem następna itd .
A co tu się dzieje? Wchodzę na forum po chyba 6 latach nieobecności, a tu Rysiek z Ryśkiem konwersację prowadzi-tak duża strata była że, aż schizofrenia się pojawiła?
Bardzo trafnie to zauważyłeś .Rysio stracił poczucie rzeczywistości i umiejętności krytycznego myślenia . Ale zawsze ma wyjście albo rozsądne albo szalone ......Wiem ,że byłeś tu obecny cały czas i mocno się wystraszyleś. .......Przecież wiesz dlaczego dopiero dzisiaj pokazałeś swoją odwagę . Czy mógłbyś się przedstawić Nieszczęśniku ?
Terminy raportów 10 sierpnia . Rysio czekał do 24 a tu nie ma żadnych wieści i nawet przez to zapomniał nogi umyć przed snem . I teraz ramy czasowe zderzyły się z Nieszczęśnikami tymi co pisałem u góry . ...Zgadnijcie jak nowa grupa następnych Nieszczęśników się utworzyła a która nie była wymieniana na górze . Olimanek a jeśliby zawiesili to też będzie bardzo korzystna sytuacja . A dlaczego . Bo przez ten okres nikt nawet tych tanich akcji nie pogłaszcze .
Chciwulek , przeczytaj to co napisałem 2 .04. 2023 r . o godz. 11:22 oraz całą resztę .....i dlatego 10 sierpnia czas stanął w miejscu . A to oznacza pójście na haczyk Teraz pytanie , kto z czym pójdzie, bo złowić już nie ma co ? .Jak sami wiecie na NC żadne tam wykresy ani fale nie działają . Należy więc Remedis przedstawić z kimś na graficznym stosunku za pomocą dwóch osi liczbowych . No Chciwulku jak myślisz z kim i czym ? Animatorek i do Ciebie pytanie . W jakim nowym położeniu ustawisz Swoją korbkę ?
I tak jesteśmy już w pełni na haczyku . Animatorek , korbeczka Twoja stanęła w miejscu czyli po chłopsku mówiąc się zacięła . Chciwulek , nie wiem jak to ująć , ale Rysio też się z Wami załapał . Teraz można byłoby coś jaśniej napisać ?
Zwracanie uwagi na to jak się pisze ma na celu dokuczanie człowiekowi ,a więc jest mocno toksyczne. Ty już z tym pozostaniesz ale ludziom w około Ciebie należy współczuć.
Alexio oczywiście ,że z tym pozostanę , ponieważ mam z czym . Tu na tej spółce należało zastosować strategie Ogon węża . Rozumiesz ? A na Fon należało zagrać strategią Miss Polonia . No,ale to jest czarna magia . Wróćmy przez na chwilę do Fon . Tam parę dni przed zawieszeniem, gdy było wszystko jak na tacy podane , nikt nie grał ,czyli nie kupował . Dlaczego ? Bo nikt się na tym nie zna . Kurs był cały czas około minus 5%. Alex ,jeśli jesteś taki Kozak to powiedz co było na tej tacy podane .? A masz o wiele łatwiej bo to już jest po fakcie ,ponieważ spółka na haku wisi .No i najważniejsze .Jak należało na tej tacy połączyć te elementy ?
No to Alex załóżmy ,że masz rację z tą toksycznością . Więc może coś w tym temacie wyjaśnimy . Zadaj mi pytanie o giełdzie a jeśli ją na nie nie odpowiem, to znaczy, że masz rację . Pytanie może być z każdej dziedziny giełdowej .Alexio ....słucham .?
Olimanek ,Chciwulek , czy już wiecie w którym miejscu znajduje się tu Zloty Graal ? Można mówić śmiało , ponieważ tu i tak nikt już żadnych zakusów na akcje nie zrobi Na takie marzenia jak sami wiecie jest już trochę za późno ....Na pewnej spółce spółce
zrobiłem test czyli zagadkę z Panienką z tik_toka i piosenką pt Goniące kormorany .Chciałem sprawdzić czy nadają się do pieniężnego korytka Wiecie co było. ? Nikt ...nie oddgadł . Chodziło o wizję przyszłości . Ale to pomalutku.
Remedis jeślibyś zaprzeczył , że Złotego Graala nie ma na giełdzie to ja Tobie pokażę Jakoś się tak niewinnie złożyło ,że ten Złoty Graal jest także i u Was . .. Remedisku Kochany, tu się na tym nikt nie zna .
Animatorek ,Tu zaczęła się wyczerpująca próba ludzkiej wytrzymałości ,oczywiście dla tych nie znających się na rzeczy. Jeśli przyszłaby Tobie ochota też dać stąd dyla ,to pamiętaj o jednej rzeczy . Czarodziejską korbkę masz tu zostawić , bo Rysio czeka tu na mająteczek .Rozumiesz ? Każdą grę trzeba przewidzieć .A najlepsza to jest taka wypracowana prymitywnymi metodami
Nie wiem Animatorek czy zwróciłeś uwagę ,że..... nie znających się na rzeczy....... napisałem rozdzielnie . A dla czego ? Ponieważ mam na myśli sytuację przejściową a nie stałą. .........A teraz przejdźmy do tematu naszych rozważań , czyli prymitywnych sposobów gry,. tzn. nowoczesnych zagrywek ale z żelazną logiką. Takie coś wymyślił wilczek w Central Parku ...a ja to nazwałem gierka na ....hydraulika .A dlaczego ?. Poprawny odczyt wodomierza polega na podaniu tylko czarnych cyferek , a cyferki czerwone po przecinku pomijamy ..A więc po co one tam są i do czego służą jeśli są niepotrzebne ? Wilczek spryciarz wymyślił coś bardzo ciekawego ,ponieważ właśnie doszedł do wniosku ,że najprostszy sposób będzie najlepszym . Wymyślił on jak poprawnie poustawiać cyferki ?