• Re: 0,25zl Autor: ~Inwestor [37.109.33.*]
    bo jesteś to co się dziwisz, że prawdę napisałem. Chciałeś prawdę to masz.
  • Re: 0,25zl Autor: ~Vdk [31.182.252.*]
    Laurka, jaką sobie wystawiasz jest genialna. Jeszcze bronisz kolejnym kłamstwem swojego nieograniczonego chamstwa xD Najważniejsze, że jako notoryczny kłamca już przyznałeś się że kłamałes wielokrotnie, dałeś wiele powodów do śmiechu oraz wszyscy już wiemy ile warte są twoje słowa i co sobą reprezentujesz, mamy na to aż nadmiar dowodów czarno na białym. jedynie kilka poniżej. Każdy kto tu wejdzie od razu doceni. Ubaw był świetny, dzięki!

Czy wydali dwie czy kilka to bez znaczenia skoro NIKT w to nie gra, NIKT nie kupuje

WYCENA jest WYCENĄ, allegro stoi po 40 zł, movie games 70, nie pisałem o żadnej KAPITALIZACJI

Odnośnie kłamstw, to KŁAMIESZ jawnie na mój temat, na temat tego co tu zostało NAPISANE

I po co miałbym pisać, żeby potem samemu to MODEROWAĆ i kasować

Kłamiesz na temat samego siebie nie ujwaniając swojej tożsamości

jesteś zje*anym psycholem, tym bardziej, że nikt nie pytał ciebie o zdanie odnośnie ceny MOV.

• Re: 0,25zl Autor: ~Inwestor [156.146.59.*]
    Ale mam bekę teraz, mówiłem, że jest drogo, a tu gorzej bo spuścili jak gówno w przeręblu to żeś się typie jakimiś "kłamstwami" zasłaniał hahahaha

PS. Nie mogłem się powstrzymać, żeby tego nie skomentować ;)

Nikt normalny nie psioczy, że biją, jak sam zaczął atakować jak napalony frustrat na garść orzeczhów doszukując się kłamstwa i wiercąć dziury w całym. Wybierz się do lekarza bo jeszcze komuś krzywdę zrobisz doszukując się we wszystkim co mówią ludzie kłamstw, masz jakąś obsesje na tym punkcie.
  • Re: 0,25zl Autor: stachsgh [37.248.166.*]
    Taką informację to należy...
    https://www.youtube.com/watch?v=wXeNpDhcijA
  • Re: 0,25zl Autor: ~Rek [83.23.163.*]
    a ilu to siedzi i nagania co ma własnie po 25gr? setki, dlatego trzeba uciekac
[x]
OXYGEN 3,36% 0,31 2023-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.