faktycznie pomyłka drobna kwota netto przypadajaca na 1 obligacje to 25,32 złotego w kwocie przelewu podali kwote brutto podatek i kwote netto co do punktu trzeciego napisałem że sam nie ubezpieczałem żadnych obligacji zabezpieczenie wynika z wpisu w prospekcie emisyjnym
po sprawdzeniu stanu konta otrzymalem 563,44 z jednej sztuki obligacji w sumie to wyszlo 1690,32 zapowiadali wypłate koło 2000 złotych nie wiem czy sie upominać o reszte czy nie upominać i czekać na wymianę obligacji na akcje
U mnie żadnego ruchu, jak miałem tyle obligacji tak mam nadal, a podobno miało to byc zamienione na akcje. Nic juz nie rozumię, przecież spełniłem wszystkie formalności - ich zachcianki.
Szanowni Państwo, W odpowiedzi na zapytania podmiotów zainteresowanych nabyciem akcji spółki Fast Finance Spółka Akcyjna, przedstawiamy ofertę zakupu akcji.
Oferowana cena zakupu została starannie ustalona, biorąc pod uwagę obecną sytuację rynkową oraz aktualną wycenę spółki. Wierzymy, że nasza propozycja odzwierciedla realną wartość akcji i może stanowić korzystną opcję dla Państwa.
Proponowane warunki zakupu:
Cena zakupu za akcję: 0,08 zł Termin ważności oferty: 31 stycznia 2025 r. Forma płatności: przelew bankowy na wskazane konto w terminie 7 dni od zbycia akcji
W celu omówienia szczegółów transakcji lub uzyskania dodatkowych informacji, prosimy o kontakt. Chętnie odpowiemy na Państwa pytania i ustalimy dalsze kroki.
18,04 na rachunku znów pojawiło sie 33 zlote brutoo minus podatek siem rowna 27,94 na jedną obligacje tytuł wykup obligacji fojuda czy to może oznaczać że więcej już nic od nich nie dostane