Widzę kółko wzajemnej adoracji byle przykryć wczorajszą katastrofę wizerunkową w postaci wydania gry w którą zagrały 2 osoby. Ciekawe jak dokończą Climbera skoro ostatnie pieniądze wydadzą na portowa nie tego wczorajszego przeboju na Xboxa. Przy ewentualnym bankructwie nawet nie będzie z czego odzyskać bo przypominam,że spółka nie posiada żadnych aktywów a jeśli będzie emisja akcji to za ile 80 groszy? Przy obecnym poziomie kursu tak by wychodziło,skoro ostatnie była po 1,80 a kurs byl wtedy powyżej 4 złotych i świetne perspektywy na tamten moment. Jest tragicznie i tyle ale można zawsze się pocieszać powolutku rosnącą listą. Eldest Souls od UL był w top 100 przed premierą a miał peak na zaledwie 700 osób a Wy się jaracie pozycją 8.. zejdźcie na ziemię.
Ja się już poddałem i dziś poszła resztka akcji,wszedlem w Madmind tam widze o wiele lepsze perspektywy, na Arta pewnie wrócę w nowym roku jak poukladają finanse i zmienią strategię, na razie jest za duze ryzyko . Trzymam kciuki,może się jeszcze ogarną.
Czego nie rozumiesz? Stak na 16.11.2021 wishlista pozycja 802, stan na dziś pozycja 805 czyli zleciał ten rzekomy przebój. Nawet nie potrafi awansować pomimo, że to miejsce jest tragiczne, a zostało coraz mniej czasu do premiery. Tak wcześniej odswiezaliscie listę jak awansowali a teraz jak spada powtarzam spada nagle nie wiesz o co chodzi, żenujące. Oby się jak najmniej ludzi ubralo w te akcje, to jakiś cyrk na kółkach.
Zwyczajnie nie załapałem jednym okiem czytając :) Nie pisze już pozycji po po pierwsze zaczęło mnie to nudzić a po drugie stronka z której brałem info przestała być ogólnodostępna. Ot i cała prawda. Jeśli pozycje są obecnie jakie są to jest Ok. ArtG obecnie nie prowadzę kampanii na rzecz gry bo to jeszcze nie ten etap a druga sprawa to nie zapominaj że konkurencja nie stoi w miejscu!