Nie potrzebujesz płatnego sygnału forex, jeśli potrafisz odpowiednio przeanalizować swój wykres, wybrać przyzwoite wejście i wykorzystać odpowiednie zarządzanie ryzykiem w swojej strategii.
Moje doświadczenia z sygnałami nie były tak przyjemne, więc postanowiłem trzymać się od nich z daleka. Najlepiej wykorzystać swoje umiejętności analityczne, aby zdecydować, jak chcesz iść do przodu.
Nie wierzę zbytnio w sygnały ze względu na ich reputację rynkową. Powodem, dla którego nigdy nie możesz być pewien, kto jest za ekranem, lepiej trzymaj się od nich z daleka.
Szczerze mówiąc, nie wierzę w płatne sygnały. Są zagubionymi oszustami i powinieneś trzymać się z dala od dostawców sygnału. Handluję ręcznie. Stworzyłem własne sygnały, dogłębnie studiując analizę techniczną i fundamentalną.
Nie sądzę, aby handel za pomocą sygnałów był dobrym pomysłem. Jeśli staniesz się zbyt zależny od innych, aby Ci pomóc, nie będziesz w stanie eksplorować rynku i stać się zdolnym do dokonywania własnych transakcji.
Nie sądzę, aby było wielu traderów, którzy sugerowaliby używanie sygnałów transakcyjnych z powodu oszustw mających miejsce w ich nazwach. Najlepiej trzymać się własnej analizy i dokonywać transakcji, gdy będziesz gotowy.
Myślę, że będziesz dobry, jeśli będziesz handlował sam i nie daj się zwieść żadnemu dostawcy sygnału. Przeanalizuj rynek na swoim poziomie, a będziesz mógł dobrze sobie radzić.
Nie sądzę, aby wielu traderów sugerowało używanie sygnałów, ponieważ są one losowe i mogą nie działać w większości sytuacji. Naucz się samodzielnie analizować rynek i dobrze sobie poradzisz.
Wierzę tylko we własną analizę. Nie mam nic wspólnego z tym, co robią inni i jak to robią. Tak więc sygnały forex nie są czymś, czym kiedykolwiek będę zainteresowany.
Myślę, że sygnały są powodem, dla którego wielu traderów nie jest w stanie spełnić swoich marzeń handlowych. Pójście na skróty jest bardziej kosztowne pod każdym względem.
Niektórzy dostawcy sygnału mogą być naprawdę dobrzy dla twoich wejść i wyjść, ale nie wszyscy są. Większość wyśle sygnały zgodnie z ich analizą i tak naprawdę nie będzie dbać o twoje potrzeby handlowe.