A ja jak pisałem wcześniej wziąłem dwa kredyty konsumpcyjne w dwóch bankach i dokupiłem tych akcji, być może od ciebie black też :) Trochę zł na rachunku jeszcze zostało to mogę od ciebie black dokupić za tę resztę. Właśnie czekałem na chwilę jak spadnie i udało się. Wyniki za Q pokażą znaczącą redukcję kosztów Spółki ui zacznie się ostra jazda w górę. Bedziesz black mógł tylko pomarzyć o kupnie za 30 zł. Przypomnę wtedy tobie i tym podobnym.
Dnia 2024-09-26 o godz. 15:41 ~analizy napisał(a):
Bedziesz black mógł tylko pomarzyć o kupnie za 30 zł. Przypomnę wtedy tobie i tym podobnym.
----------------------------- nie należę już do marzycieli, bo większość swoich marzeń już miałem okazję zrealizować, ale naprawdę życzę Tobie i wszystkim pozostałym tutaj, którzy też nadal marzą o tych 30 pln, abyśmy zobaczyli kiedyś takie ceny tutaj znowu i mam nadzieję, że dożyję tego dnia . . .
Dnia 2023-06-07 o godz. 11:09 ~realista7201velCzysc napisał(a): > a potem sobie akumuluje. Taki mam model. > Nie narzekam: Alior kupiony po 11-13 PLN, PKP po 9-14PLN, itd itp.....
----------------------- i kto tu jest Pinokio ? a te inne zakupy po 17-18-19-20pln o których tu tyle razy pisałeś ?
nie rozumiem co Ty przytaczasz...
Ja czekam teraz na dobry moment...
prawdopodobnie sporo będzie sytuacji soekulacyjnego podnoszenia i opuszczania kursu...
fundamentalnie teraz tylko wyniki w 2025 mogą coś powiedzieć ... proste :)))))
Dnia 2021-07-07 o godz. 14:52 ~black944 napisał(a): > dalej uważam, że jakiś grubas nie zdążył wyjść w Marcu na górce, bo liczył na więcej wtedy, > a teraz nadal sprytnie rozprowadza papier, może nawet brany poniżej 12 - 15 pln, > ma tego jeszcze sporo, ale nie ma jak z niego wyjść bo brak popytu od dawna jest > i nie ma za wielu chętnych do płacenia po >23 pln . . .
========================== swego czasu słyszałem plotki w pubie, że to chyba był tutejszy real, ale wiecie jak to jest z plotkami . . .