• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.46.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.32.*]
    Raczej to grubi jeszcze nie wyszli do końca z krótkich na cdr bo dziś rano pisałeś bedzie 120zł,potem nasz Hansie czyli Inwestorze,Moniko,alexie13 ,że cdr bedzie do końca lipca po 80zł... a do konca dnia ,lepiej nie mówić! coż za bogata wyobrażnia i wyrafinowana fantazja trola spadkowego NASZEGO hansa o różnych nazwach i ip. Jak on pięknie potrafi prowadzić wiele wątków naraz pisząc nawet sam do siebie! zadziwiające!.TY MOŻE SIĘ ZATRUDNIJ gdzieś bo widzę w tobie potencjała ręka nie boli? tyle aż pisać naraz na różnych!!! spółkach (też np.jednocześnie na sng Fanie,Szeryfie).Po czym poznaję,że ty to ty? po twoich ip ,których jest mnóstwo ,wystarczy kilka Gietek-Szeryf-Hans-ObserwatoR-Monika,twoje ip się czasem powtarza!!!! .Więcej o tym w wątku na gtc pt ''A ja wam mówię,że gtc wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat''.TY MASZ TU AKCJE!!! HA,HA,HA DOBRY DOWCIP,dlatego właśnie piszesz non stop ,że jazda z tym badziewiem gtc do dołu.tY HANS zajmij się w koncu tymi dziećmi w przedszkolu,o których non stop piszesz,a nie pisz w przedszkolu (open space) cały czas przy komputerze.Tak jak na echo napisałeś eugeniuszu-ładnie leci ,niech spada na 4zł,też 5.173.252,5.173.250 Większość negatywnych wpisów na Bankierze to tylko twoje ip !! Nie trudno cię namierzyć,bo się cały czas powtarzasz.I /// NIE NA DARMO TU SIEDZISZ TYLE CZASU,TAM GDZIE NAGANIASZ NA SPADKI TO WIDZĘ POTEM WZROSTY !!!! A PREZES JUŻ AKCJE GTC KUPIŁ CO WIDAĆ W INFIE GTC 25.06 2021R I KUPIŁ NIE PO TO,ŻEBY NA NICH STRACIC.
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    Jak zwykle ja pytam o jedno a ty wiecznie to samo.gdzie ja to nie pisze.Czytaj z zrozumieniem od padziernika od szczepionek gadasz ze kurs wzrosnie po kazdym infie tak robisz a ja ci pisze od pazdzieernika ze to nic nie da wszystko w cenie.To kto ma racje ja czy ty? Czemu nie uroslo przeciez to ty pisales szczepionki galerie otwieraja jakie mialy byc wzrosty.i gdzie masz te wzrosty no pytam sie ? Odpowiedz na pytania.A nie zawsze to samo piszacy tam i sram .Umiesz merytorycznie odpowiedziec?
    TY zrozum w końcu bidulko,że merytorycznie pytałeś,a ja ci tak samo merytorycznie odpowiadałem.Twoje pytanie pytanie z godz 13.30'' DO MNIE BRZMIAŁO:
    ''.Nie wiem,skąd ty bierzesz te info,że ja pisze tam ,a tam'''????'.I UZYSKAŁEŚ ODPOWIEDŻ ODE MNIE W POŚCIE POD PYTANIEM.// .Za naganianie na Bankierze już ci chciały dwie osob przyznać nagrody,o jednej pisałem wcześniej,a druga to proponowała niedawno na SNG,TERAZ PYTASZ DLACZEGO NIE UROSŁO?JUŻ ODPOWIADAŁEM NA TO W TYM WĄTKU NA GTC,WIĘC SOBIE POSZUKAJ MOICH ODPOWIEDZI. A SKORO NADAL PYTASZ O WZROSTY-TO ODPOWIADAM CI--TO ZMYKAJ STĄD WRESZCIE,TO PEWNIE BĘDĄ I TO DUŻE./// JESZCZE NAPISZ MERYRTORYCZNIE ILE CI PŁACĄ OD 1 POSTA,POLICZĘ TO PRZEZ ILOŚĆ WPISÓW Z DNIA PRZEZ 17LAT,BĘDZIE WIADOMO,CZY CI SIĘ OPŁACI PISANIE GŁUPOT NA GTC NA BANKIERZE I INNYCH SPÓŁKACH,INNYCH PORTALACH/// O ! USUNĘŁAŚ JUŻ TEN SWÓJ WPIS Z WCZORAJ Z GODZ 22.03, NA CDR,TEN W KTÓRYM PISZESZ,DLACZEGO JESTEŚ SWOIM NAJWIĘKSZYM,ŻYCIOWYM WROGIEM I O WCIĄGANIU W SZAMBO I O PISANIU PRZEZ CIEBIE NA FORACH PRZEZ 17LAT. A ZOBACZ A JA GO MAM.Wczoraj pisałaś na SNG rano jako kolega szeryfa ,że szeryf,czyli ty poszedł na badania do psychiatry. TO ON CI NIE POMÓGŁ???,TO ZMIEŃ go szybko ! I ZMYKAJ STĄD,BO KTOŚ KTO NIE MA TU ani 1 AKCJI JEST TU WOGLE NIEWIARYGODNY. Wiarygodny jest tylko prezes,który z infa 25.06.2021r wiadomo,że nabył akcje w dwóch transakcjach,również po 6,78zł
    I znowu to samo byles tam a tam od 17 lat.Co za wiedza.masakra.No nic dalej wyssane z palca.Dalej nie wiem czemu nie uroslo a mialo rosnac od szczepionki .No to slucham czemu nie rosnie?A naganiales ze bedzie wzrost?
    Masz swoją odpowiedż tu w mojej ostatniej odpowiedzi,przeczytaj raz jeszcze,to znajdziesz.
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.42.*]
    25.06.2021r. info o kupnie akcji gtc przez prezesa zarządu w 2 transakcjach,również po 6,78zł..Do tego lipiec-sierpien-wrzesień 2021r. ma być .transakcja sprzedaży przez gtc 11 nieruchomości za 267,6 mln euro.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.105.*]
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.42.*]
    J/W
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [5.173.116.*]
    Xx to nagon .prezes kupil malo akcji a 11 budynkow sprzedaja i noc to nie da
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.71.*]
    Nie po to jęczysz od długiego czasu na spadki gtc nie mając TU WOGLE akcji,żeby miało nie wzrosnąć.Nie po to kupił prezes akcje też po 6,78zł (info 25.06.2021r), o wartości 4 twoich nowych samochodów ,żeby miało nie wzrosnąć.Według mnie gtc zasługuje na wzrost minimum do swej ceny z 2020r,czyli 10,38zł..A czy finalizacja transakcji pięciolecia na rynku nieruchomóści ,czyli sprzedaży 11 biurowców coś da na gtc,(ZA 267,6 MLN EURO) TO ZOBACZYMY!.I nie wmawiaj mi,że jestem jakimś trolem,bo ja piszę charytatywnie TYLKO NA GTC,natomiast ty na całym bankierze wypisujesz codziennie na różnych spółkach ,jak to sam piszesz od 17lat wciągasz ludzi w szambo i to o tobie piszą,że naganiasz z warszawskiego Mordoru open space i to o tobie piszą wielonicowcu i o twoich ip,że naganiasz na spadki i odbierasz ludziom akcje.Ja życzę,żeby gtc doszło nawet na swoje maxy,czyli 58zł,ty z kolei marzysz,żeby spadło .
    Wg ciebie wg ciebie
    .To akurat nikogo nie obchodzi co ty bys chcial .Rynek wycenia tego trupa ponizej 7 zl i tyle a to ze kiedys byl po 50 i 20 i 10 nikogo juz nie obchodzi.Masakra jak mozna sie tak powiesic na haku juz poltora roku wisisz a ile jeszcze przed toba to sw mikolaj nie wie.Jak myslisz 5 10 lat?
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [5.173.73.*]
    Ale obroty.I co ty xx na to powiesz? Kupujesz PKC?Tego smiecia nikt nie chce.Juz nie dlugo info o zdjeciu z GPW .A ty ośle chcesz 10 zl
    Ha,ha,ha,dobre! Szybciej Hans info o zdjęciu ciebie z bankiera za pisanie do samego siebie setki bzdurnych wpisów dziennie na różnych spółkach od 17lat. A gdyby chcieli zdjąć naprawdę,to musieliby prawdopodobnie najpierw ogłosić wezwanie,po cenie nie niższej niż w ostatnim wezwaniu ,czyli nie niższej niż 8,76zł ,a żeby zadowolić fundusze,to pewnie powyżej 10zl.Do tego zbliża się w III kwartale finalizacja na gtc sprzedaży 11 biurowcow za 267,6 mln euro.Nabycie akcji przez prezesa gtc(info 25czerwca 2021r) o wartości 4 twoich nowych samochodów, też po 6,78zł , nie było po to,żeby na nich miał stracić.A TY NIE MASZ TU ANI JEDNEJ AKCJI GTC!!! I jak to piszą wczoraj na sng.twoimi wpisami powinien się ktoś w końcu zająć,napisane tam kto.To o tobie piszą,że naganiasz na spadki i odbierasz ludziom akcje,np:(Uwaga Falo34 //czyli na setki twoich nazw,to jedna z twoich Hansie// nagania na spadki i odbiera ludziom akcje).
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [94.254.201.*]
    Masz pecha bo ja nie jestem trollem.A prezes kupil akcje w bardzo malej kwocie jak na prezesa.A sprzedaz budynkow nic nie da tak jak nie dalo nic info ze zamierzaja sprzedac.Bedzie info ze finalizacji i tyle kurs nawet nie drgnie a moze i spadnie .Tak jaj juz wczesniej pisalem wszystko w cenie
    prezes gtc kupił 25.06 2021r akcje gtc o wartosci 4 twoich nowych samochodów ,a ty żebys nie był trolem ,to byś nie wypisywał na spółkach od 17lat jak to sam o sobie piszesz ''wciągał ludzi w bagno''.piszesz-(czyli twoje zmienne,ale powtarzające się często IP pisze) wpisy cały czas,w większości do samego siebie.Weżmy np.ciebie hans na CDR jak dajesz ostro ,np. ,co parę minut,np.między innymi jako alex13,inwestor,mar,swój,czarodziejka,JanK,Pit,seKATor,hyc-hyc,Mielone,www,Masakra,Artur,Radi,arh,Gniot,Dziadek_Gniota,Wiesiek,Jnwestor_który_może,brembo,Agniesia,Sram_lawą,Pozdr.,Pawel,Yogi,PS4...itd iitd..Posty produkujesz co chwilę i nie tylko na CDR.Tam jako Agniesia np.piszesz,że gdy inni tracą,ty zarabiasz .Piszesz też np teksty typu : Super spada,dawać niżej,żeby my więcej zarobili.Twoje znaki szczególne we wpisach to używanie słów typu,np.:powiesić na hakach,wisielce,kwiczą, otwórzmy shorty i ,,niech zwrócą się do parującego kloca,by łypał łaskawym okiem na wasz drenaż kieszonek(17.07.2021r)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.90.*]
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.38.*]
    j/w
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.52.*]
    j/w
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.31.*]
    J/W
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.50.*]
    A tu Hansie -Marjanku-Szeryfie itp,itp,na SNG zobacz jaki dziwny wpis z wczoraj rana 21-07-2021r tytuł'':Uwaga na Hansa!!'' Tam napisali tak,cytuję''Zero nagania na spadki bo chce kupić tanio!!!Jak myślicie,że tu siedzi za darmo i martwi się o wasz kapitał to jesteście w błędzie!!.Dziwny wpis Hansie o tobie użytkownika Ktośzgóry.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.175.*]
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.67.*]
    j/w
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.222.*]
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.67.*]
    jak w powyższych postach
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Gietek [83.28.58.*]
    Jak widać już nic nie skupią po taniości a ruch zamarł zero sprzedaży i kupna. Ju zł nikt nie oddaje za te pieniądze.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.45.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Gietek [83.28.58.*]
    Kupić czy sprzedać oto jest pytanie?
    Kto odpowie …..
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [89.64.45.*]
    Nikt tego badziewa nie chce a nie sprzedaja bo wisza na haku
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.47.*]
    A może nie ma kto sprzedawać?,skoro 66%ma gtc holding zrt,ofe pzu złota jesień 8,59%,Ofe aviva 7,80%--czyli już 82,39%,a do tego ofe nationale-nederlanden 4,75% oraz inne ofe i tfi,do tego info 25.06.2021r,że i prezes gtc kupił akcje.
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.63.*]
    jak powyżej
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.40.*]
    ŁOŁ
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.57.*]
    kupił tez po 6,78zł (info z 25.06.2021r)
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.35.*]
    no właśnie
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.75.*]
    KUPIŁ GTC prezes też po 6,78 zł,(info 25.06.2021r),gtc holding ma 66%,również ofe PZU ma 8,59%,ofe Aviva Santander ma 7,80%,TO JUŻ 82,39%!!!,OFE Nationale-Nederlanden ma 4,75%,a oprócz GTC tego mają inne ofe i tfi
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [79.191.97.*]
    KIEDY GTC DOJDZIE DO SWEJ CENY Z 2020R,CZYLI DO 10,38ZŁ I WYŻEJ,SKORO 66% MA GTC,PZU MA 8,59%,OFE AVIVA 7,80%, WIĘC JUŻ 82,39%,DO TEGO OFE NATIONALE 4,75% + INNE OFE I TFI.,NAWET PREZES KUPIŁ TEŻ PO 6,78ZŁ GTC (INFO 25.06.2021R)
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Hans [31.0.54.*]
    Kogo to obchodzi-patrz kurs od 17 miesiecy.Pozdrawiam
    Ciebie obchodzi,bo marzysz o spadkach i nie masz tu ani jednej akcji gtc!!!.ALE TO DOBRY ZNAK ZWIASTUJĄCY OGROMNE WZROSTY!!! NIE NA DARMO TU SIEDZISZ I NIE ZA DARMO .O ,już widać stabilny wzrost i coraz wyżej położone dołki na gtc od 26 X 2020R//.KIEDY WZROST PRZYSPIESZY? NIE WIEM,ALE GTC MA SPORO DO NADROBIENIA ZACZYNAJĄC OD 10,40ZŁ Z 2020 R,A KONCZĄC NAWET NA SWOICH MAXACH,CZYLI 58ZŁ.ZAMIAST tu smęcić byś napisał lepiej jak to najczęściej piszesz na innych spółkach,gdy ci się zdarzy na wzrosty,a nie na spadki np.- dziś maraton wzrostów,górne widły(nie z chlewa),pompa,rakieta,''wyszczał'' a nie wyszczał się,jedziemy z koksem w górę,dziś lawina wzrostów,piękny czas się zapowiada,jutro szczecin.,startujemy..itp,itp,możesz tak bez końca,nie neguję twych umiejętności A TU SMĘCISZ,JAK FLAKI Z OLEJEM O JAK CHCESZ TO,NAWET POTRAFISZ BYĆ KULTURALNA-POZDROWIENIA
    NO DOBRA,NIE PISZ NIC,W KOŃCU TY NIE MASZ TU ANI JEDNEJ AKCJI,A PREZES GTC KUPIŁ AKCJE TEŻ PO 6,78ZŁ(INFO Z 25.06.2021R),A 66% JEST W POSIADANIU GTC HOLDING ZRT,OFE PZU MA 8,59%,OFE AVIVA MA 7,80%-CZYLI 82,39% DO TEGO OFE NATIONALE 4,75% ORAZ INNE OFE I TFI. WIĘC CZAS NA W Z R O S T Y!!!
    DO TEGO NADCHODZĄCE INFO NA GTC O FINALIZACJI SPRZEDAŻY 11 BIUROWCÓW O WARTOŚCI 267MLN EURO!!!!! PRZEZ GTC ZAPOWIADANE NA TRZECI KWARTAŁ 2021R WIĘC JUTRO?,POJUTRZE? DO KOŃCA WRZEŚNIA 2021R !!!!!!!!!!!
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.37.*]
    Super! EXTRA SUPER ,jak w poście wyżej
    Daj screna ze masz akcje ja tez dam
    Miałeś wczoraj teraz ja czekam na twój !!! .wczoraj się nie doczekałem.Wczoraj napisałeś na jednej ze spółek,że pracujesz 16 godzin na dobe,a dziś z ip 89.64.54,o godz 11 ze wygladasz jak patologiczna baba stojaca w bramie,a ja ci mówię,że dokladnie nawet tak się zachowujesz CZEKAM NA TWOJ !! HA HA AKCJONARIUSZU hANSIE PISZACY NIECH SPADA JAK NAJNIŻEJ,ALE NIESTETY NIE PO TO GTC JEST W POSIADANIU OFE,TFI I TERAZ NAWET PREZE AKCJE GTC DOKUPIŁ(INFO 25.06.2021R)NO I OCZYWISCIE NADCHODZI TRANSAKCJA SPRZEDAZY BIUROWCÓW 11 BIUROWCÓW ZA 267MLN EURO!
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~Gietek [31.0.77.*]
    Czyli cierpliwie czekamy na finalizację tej największej tranzakcji od 5lat. Zastrzyk gotówki na dywidendę i inwestycje może wreszcie od 3 lat coś by się akcjonariuszom należało??
    ty tu hansie czyli gietku na nic nie czekasz i nie masz tu ani 1 akcji co opisane jest w wątku trochę niżej pt'' Spółka roku.......''A faktem jest ze zbliza się transakcja na gtc do konca wrzesnia 2021r finalizacji srzedazy 11 biurowców za 267mln euro,dlatego własnie prezes teraz kupił akcje gtc(info 25.06.2021r)
    JAK W OSTATNIM WPISIE
    JAK WE WPISIE NA GTC WYŻEJ,CZYLI Z 15.08.2021R Z GODZ 12.08
  • Re: Uwaga Uwaga-Prezes kupił akcję Autor: ~xx [83.6.37.*]
    jaK Wyżej!!!
[x]
GTC -3,78% 2,29 2026-07-01 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać