Jak zwykle nie na temat i bez sensu. Byleby w ciągu 5 minut podbić swoich 10 postów pod lipnymi nickami:) w nadziei że jak się więcej i głośniej krzyczy to ludzie uwierzą że ma się rację...prostackie to :):):)
Widzę że nawet nie rozróżniasz kto komu odpowiada byleby coś skrobnąć pod swoimi nickami. Rozumiem że jesteś związany dalej za kbj ...ale żeby się tak poniżać i robić za bota. Twoja firma jest jak tonący statek, a właściciel zamiast to ratować postanowił położyć nową farbę. Nic ponadto.
Nie to ty ciągle podbijasz jeden temat. Nie rozmawiasz w atualnych wątkach. Mówisz, że nie masz akcji, spółka beznadziejna a jednak poświęcasz się ciągle. Ja mam akcje i nie kłamię co do swoich motywacji. Nic ci to nie da. Są miejsca gdzie pomagają w takich sprawach. Poszukaj :) Tak czy inaczej nic nie zdziałasz. Kup akcje to poczujesz się lepiej haha
Jak patrzę na te umowy co podpisują to mnie teraz nie dziwi że byli właściciele sprzedali firmę. A umowa z sądem to już prawdziwa perełka :))) za 4 lata 25 mln...brutto .... już s&t pojechało po bandzie oferując 30 mln no ale ich obecne kierownictwo nie zna realiów współpracy z zsrk, więc można wybaczyć. Kbj siedzi tam latami i pomimo wygrywania kontraktów na wsparcie grubo powyżej 30 mln w zasadzie walczył by nie zaminusować. Co nie do końca mu się udało.Więc oferta 25 na 4 lata to jak strzał w kolano ...rozumiem że chodzi o desperackie zrobienie wrażenie nowymi kontraktami przed emisją wyników za Q3 :)))
I co znów "was" zabolało ? :))) Ale spoko to nic w stosunku do tego jak będzie boleć próba realizacji umowy na 4 lata we wrocławskim sądzie w tej cenie. To dopiero będzie ból długoterminowy. No chyba że będzie pokryty tymi grubymi mln zysku z mon. Tylko jakoś ich nie widać
Zieeew x 2 hahaha choćbyś nie wiem co próbował to tym podbijaniem jednego i to bzdurnego tematu nic nie zdziałasz. Mówię ci, kup akcje to poczujesz ulgę hahaha.
Bardzo dobrze. Każdy twój wpis pokazuje jak bardzo ci nie zależy na spółce. Hahaha. Jaka to ona zła i że nie chcesz kupić akcji haha. Koleś podbija temat i walczy na forum. Wpisuj wpisuj. Haha.
Gdyby tak było to zakres byłby 3-5 a nie 1-5. Myślę że ktoś komuś w zarządzie przeszkadza a taki ruch daje pewne możliwości działania. Jedyny inwestor jaki tam wszedł to jc ale on nie ma pojęcia o tej działce choć ma w jrh osobę która kiedyś pracowała w kbj
Skoro chcesz w to wierzyć to wierz :) ale pomyśl gdybym nawet musiał to startowałbym do firmy ktora sobie przestała radzić na rynku? Rozumiem że wierzysz też w to że firma ma super zyski na nierentownych umowach :))
No. Na pewno. Startują do nierentownych umów. Państwowy pieniądz śmierdzi. Masakra jaka sieka. No ale niedługo zobaczysz. Tylko jak to przeżyjesz? Na tę spółkę, która cię nie chciała mogą szykować się grube ryby…
To spróbuj sprawdzić jaki mieli dotąd zysk na np. pgnig, plk czy sądach :))) i wtedy pogadamy. Co zobaczę ? Że sprzedadzą się za psie pieniądze jakiejś grubej rybie ? Jakiej ? Daj trochę konkretów a nie swoje mżonki. To jrh nie był "grubą" rybą ? :)))) Kolejka się do nich nie ustawia. Prawdziwe grube ryby potrafią właściwie wycenić takie wydmuszki.