Trzecia rocznica.Podbijam, merytoryczne wpisy żyją wiecznie.
Co można powiedzieć po tych trzech latach spędzonych ma tej spółce. Jest spora różnica w cenie.Kurs wtedy wahal sie miedzy 36gr-70gr , teraz 2,3-3,3.
Mało kto wtedy wierzył w 1pln wydawał się kosmos nie do osiągnięcia. 1pln był sporym oporem spowodowanym długoletnia konsolidacja. Dzisiaj takim samym oporem jest 3pln. Na wykresie bez zmian trend wzrostowy.
Na AD widać roczną dystrybucję. Mało kto wytrzymuje i realizuje zyski sam to w większości swoich akcji zrobiłem, wynikało z mojej strategi,sprzedac ze srednia 1,7.Zarobić mniej ale nie stracić. W sumie na początku miałem 900tys akcji ze średnią okolo 70gr. Pamietam majac wtedy akcje wyliczalem sobie zysk przy cenie 15pln za akcje ma poziomie 15mln pln, wtedy abstrakcja nie na moją głowe . Postanowilem zarobic o wiele mniej.Ostatnie akcje sprzedałem po 2,4 i odkupiłem po 2,6 za 100tyspln już tylko pod sam wyrok. Jak widzicie jestem na minusie nie pierwszy raz na tej spolce. Przy średniej 70gr i kursie 50gr też byłem na minusie. :)
Kurs jest względny do wyroku a ten już nie długo powinien być ogloszony
. Czas jest napięty jak gumka w majtkach troli spadkowych. :)
Trole spadkowe zawsze zniechęcały do kupna tych akcji. Na początku był to Ramzes z Karolem , teraz podobnie inni robią to samo. Rada wyłączyć forum i robić swoje.Powodzenia. :)