• Re: Praca w SKOK Stefczyka? Autor: ~Misia33 [213.192.104.*]
    Prcuje w skoku w Łodzi od 2012r. wg mnie to dobry pracodawca. Zwłaszcza dla kobiet, jak byłam w ciąży to nie było żadnych problemów, potem jak wróciłam to też super, miałam czas na ponowne wdrożenie. Klimat zależy na pewno od placówki, ja na Zielonej nie narzekam.Pieniądze zawsze mogłyby być lepsze ale nie jest zle :)
  • Re: Praca w SKOK Stefczyka? Autor: ~gość33 [87.116.211.*]
    Czy opiekun finansowy ma za zadanie roznosić ulotki przed oddziałem? Jak u was wygląda sytuacja?
  • Re: Praca w SKOK Stefczyka? Autor: ~tkg [89.228.242.*]
    Opiekun finansowy (DOf, DF,SDF itd) zgodnie z zakresem obowiązków ma wykonywać wszystkie polecenia przełożonych. Nawet najdurniejsze :)

• Re: Praca w SKOK Stefczyka? Autor: ~anonimus [194.242.62.*]
    Mnie ciekawi jakim cudem znajdujecie klientów??
     Nie  ma stronie SKOK-u Stefczyka nie ma żadnych aktualnych informacji o aktywach, zyskach... Ludzie się nie boją że niedługo czegoś takiego jak SKOK nie będzie??
  • Re: Praca w SKOK Stefczyka? Autor: ~tkg [89.228.242.*]
    Właśnie CUDEM. Młodzi do SKOK nie idą, nie ma po co. Oferta do d............ dla młodych w porównaniu z innymi. Po pożyczki tylko starzy klienci bardzo mały przyrost nowych. Pracownicy zapisują znajomych, znajomych znajomych a nawet nowonarodzone dzieci :).
  • Re: Praca w SKOK Stefczyka? Autor: ~kamila [213.192.104.*]
    No u nas w oddziale czasami trzeba porozdawać ulotki, wziąć udziała w jakiejś imprezie, czy pikniku. Ale jakoś trzeba tych Klientów do oddziału ściągnąć, bo bez nich pracy nie będzie.
  • Re: Praca w SKOK Stefczyka? Autor: ~Gość [83.26.215.*]
    No to chyba zdesperowana KR pisała, żeby ratować opinię tego oddziału. Zwłaszcza na Zielonej pod rządami pana kierownika oddziału nikt zupełnie normalny tak długo nie wytrzymał
  • Re: Praca w SKOK Stefczyka? Autor: ~pipuś [83.142.218.*]
    W innych oddziałach jest tak samo np w Miechowie ,P,Szczuka i prowadząca placówkę je j córka D Szczerba to wyrafinowane oszustki ,mobing i zdzieranie premi z pracowników to norma