Hej. Powiedzcie... jak radzicie sobie z inflacją ? Czytam teraz dość ciekawy artykuł jak tutaj https://bialapodlaska24.pl/ Prawda jest taka, że koszty życia znacznie wzrosły w przeciągu ostatnich 3 lat. Do tego trwająca wojna.
Nie mogę się doczekać prezentów, czekam już tyle lat. Zresztą nie tylko chyba ja. Interesuje mnie, jakie plany na przyszłość ma spółka, czy planuje w przyszłości podpisywać jakieś nowe umowy współpracy i z kim. Jakoś pusto w wiadomościach od spółki, może źle szukam, ale poza informacjami o raportach finansowych, czy też walnych zgromadzeń nic innego nie znalazłem. Patrząc po notowaniach spółki to jeśli chodzi o kurs jest krótko mówiąc od dawna marazm. Nic się nie dzieje a myślę, że komu jak komu, ale prezesowi spółki powinno zależeć na wzroście akcji jego spółki. Chyba po to spółka idzie na giełdę, by akcje jest spółki zwiększały swoją wartość. Może jednak się mylę i jestem naiwny. Inwestorzy czekają, tylko nie wiadomo na co i nie wiadomo, pod co mają grać czy inwestować. Raczej to drugi, bo wielu z nich jest raczej inwestorami długoterminowymi a płynność tych akcji jest żadna. Dlatego proponuję rozmowę z Panem prezesem z Present S.A.
Pani Prezes zapowiadała gotowość, niby raport za 2023 ok, ale to co tam się dzieje to o pomstę do Nieba woła. SIMFABRIC to będzie ciekawy czat, byle na żywo!
Sporo się dzięki temu dowiedziałem. Znalazłem też coś takiego jak Mennica Skarbowa - fajnie można inwestować w złoto. Szczegóły znajdziecie na ich stronie internetowej.