Mozesz sie naśmiewac do woli... ja powiem Ci kiedy zamkne swoje Lki. niech sobie rynek rosnie. Tak jest technicznie 3495 indeks. Pisalem 3497, ale 2pkty- nie czepiajmy sie. Tam jest mój TP wlasnie.
Przykład alledrogo reko o 40 % wyżej a chłam leci na łeb Banan idzie w górę a gospodara siada Tak jak pisałem grubasy zagraniczne trzymają do rozliczenia
Ci co sypali wczoraj pko bp dzis plują sobie w brodę i nie tylko. Hehehe- 3495 jedziemy ! Jak to spiewa Sławomir - hihihihi, tak jak pisalem. Powiesc shorciarzy i niech rolują - hihihi
Dnia 2026-03-13 o godz. 11:56 ravcio napisał(a): > Sztucznie to odbicie wygląda. Tak jakby chcieli zwabić i stworzyć wrażenie siły a potem nura zaliczyć. Bliskość rozliczenia działa.
Napisałeś ten komentarz jak ktoś kto pierwszy raz popatrzył na notowania. Przecież posiadasz rachunek maklerski i system transakcyjny, więc możesz zobaczyć, że dokładnie o godz. 9:29 nastąpiło odbicie na FDAX i FSPX, które nasz FW20 kopiuje.
Peako Sa - dywidenda 19,77, to jest ponad 9%. Glupiec sprzedawałby. PKO BP to samo. A W20 bankami stoi. A kto kupowal po 120 zl Pekao Sa to stopa dywidendy 16%- tak sie robi piniondz beyonce
Jak zwykle po otwarciu jankeskich rynków kasowych to one nadają ton grze. Zaraz po otwarciu szarpnięcie do góry, aby zaznaczyć swoją obecność, a teraz spadówa.
Amerykanskie szuje nas spuscily o 30pkt w 1h. Czy to normalne? Prosiuny amerykanskie. Caly swiat shortuja, wszystkie surowce. To amerykany robia. Nikt inny-szuje
Piszesz na bieżąco ale o pierdołach. Nie muszę ci mówić jak to powinno wyglądać. Osobiście mam to gdzieś, ale takie wpisy jak twoje to pasują do tego chłoptasia piobora, a nie weterana giełdowego jak ty. Może potrzebujesz iluzji aby się dowartościować.
Zdaje mi się że nie przeczytałem żadnej Twojej prognozy a może piszesz tak konkretnie że ja nie zapamiętałem bo mnie jedynie bzdety interesują i ich wpływ na aktywa :)
A tak na marginesie to te bzdety jeszcze trzeba wypatrzyć w porę zanim więcej szczegółów się pojawi np zachowanie cen gazu które nie zachowują się jak ropa i ten szczegół może wyprzedzać inne zdarzenia ...
Niby bzdeta ale mnie mówi że ropa nie powinna wybić 100 usd przed wekendem a to mi mówi że spx i nasdaq też raczej nie wybije dołków z 9 marca a tp z kolei mi mówi że skoro jesteśmy mocniejsi to w poniedziałem może i nas być odpał na północ ale ostrożnie zagrałem 40% bo wolę gonić w poniedziałek niż się pomylić po całości ...
Szkoda czasu na takie jałowe dyskusje. Jeżeli chcesz się pochwalić swoją grą to podaj w czasie rzeczywistym instrument i kurs po jakim go otworzyłeś, a następnie to samo po zamknięciu. Wtedy każdy czytający będzie mógł sobie ocenić twoją grę. Natomiast to co ty zamieszczasz to żenada. Ja nie prognozuję ani nie zamieszczam parametrów swojej gry tylko pokazuję ściemniacza piobora, którego wielu z was uważa za prawdziwego gracza. Dzięki temu rozsądni czytelnicy mogą ocenić jego posty, którymi zasypuje ten wątek.
Dnia 2026-03-13 o godz. 15:55 ~Hihihaha napisał(a): > Amerykanskie szuje nas spuscily o 30pkt w 1h. Czy to normalne? Prosiuny amerykanskie. Caly swiat shortuja, wszystkie surowce. To amerykany robia. Nikt inny-szuje
Co można powiedzieć o autorze tego komentarza? Powiedzieć, że brak mu piątej klepki, to jak nic nie powiedzieć.