2623 wczoraj przy rekordowym godzinowym wolumenie 10427szt Dzisiaj 2614pkt szczyt po czym spadli w okolice 2599pkt i odbili do 2613 Skoro opory są coraz niżej i nie ma siły rosnąć to będzie spadać i pod to gram
Jeszcze ja dołączyłem na S dzisiaj, więc jest nas dwóch
: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 7:)~piobor odpowiada ~Danzel2025-02-14 15:59IP 79.185.4.*
Nie przypomina wam to sytuacji ze stycznia 2022. Wtedy nie dali rady wybić maxa, ale ruch mega podobny. Z takiego ruchu nic dobrego nie wniknęło
Taka powtórka byłaby za oczywista ale ale
Że skojarzeń podam w czasie pandemi też był taki moment że trump zaczął się produkować i go wstrzymali , wtedy był zwrot ale z min na up. Teraz też go wstrzymali z tymi cłami na miesiąc 7777 kojarzysz , ja też pamiętam ja u nas była ostatnia fala hossy na korekcyjnej spx przed mega spadkiem i taki scenario wyszukuje w interakcji rynków teraz
I co to za spadek? zrobili- 17pkt. co za rzadki ten mis. Jak kefir z biedronki - hihihi. Lipa Panowie i Panie. Nie tego oczekiwaliśmy.- hihihi jakieś minus 4%, może minus 5,6% i TaK dalej, a nie tak marnie.
Jak tak posłuchać tego Muska i Vansa to chyba Stany zbierają się z wolna do jakiegoś bankrutowania. Zawijają się zewsząd. Łącznie z drobnymi jak USAID. Hit Ai chyba nagle nie jest hitem. Obligacji USA nie chcą już Arabia, Chiny czy Indie. Pozostała Unia, więc zjechali się do tej Unii, bo chyba tylko z niej jeszcze będą w stanie coś wymusić. Polaki to się z kolei nadadzą się do strefy buforowej :))))
Oj Alojzy Alojzy złapali cie w jassyr do taboru i jesteś na ich łasce , ale te twoje 200 pkt to może trwać i trwać, będziesz się cieszył z malejących i wzrastających strat długoterminowo,tak to wygląda , ale powodzenia cuda się zdarzają najlepiej reagować na bierząco