CZY JEST TUTAJ JAKAS JEDNA OSOBA KTÓRA MOŻE PODAC ADREY HINSKICH HURTOWNI W CZECHACH? WSZYSCY PISZĄ ZE PODADZĄ ADRESY A PO WYSŁANIU MAJLA NIE SŁYCHAC NAWET ECHA ,INTERESUJĄ MNIE TANIE TOREBKI Z GÓRY DZIĘKUJĘ marekt39@wp.pl
Witam! prześledziłem te Forum od strony 1!!! ktoś założył temat 4 lata temu prosząc o adres! po tych kilku latach 0,5% podało adres, 50% chce go sprzedać za niezle krocia... a 49,5% dalej szukają!!!! w tym JA!
Szukam przedewszystki Bielizny damskiej, aby stringi były w granicach 0,70gr , staniki 2zł, nocne halki do 10, itp... i towar by był nie bylejaki!!!!
PODAM ADRESY JAKIE UDAŁO MI SIE WYCZYTAĆ NIE WIEM CZY PRAWDZIWE, bo w zadnym z nich nie byłe jeszcze, jezeli ktoś moze sie wypowiedziec na jakiś z nich,? albo dodał nowy!
www.gdpoland.pl
"Wólce Kosowskiej pod Warszawą w stronę Radomia,jest tam kilka centr handlowych.W czechach wystarczy zapytać taksówkarza gdzie jest bazar Sapa,Pracha9 i Pracha10."
Węgry ul.Korisutca 27,Budapeszt.
w czechach to ul libusska 319
.ASIA DRAGON BAZAR
Svaty Kriz
350-02 Cheb
www.market-cheb.cz
2.River Town Prague (dawniej targowisko
Holesovice)
Bubenske nabr. 306
170 04 Praha 7
www.rivertownprague.cz
VISION Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam! prześledziłem te Forum od strony 1!!! ktoś
> założył temat 4 lata temu prosząc o adres! po tych
> kilku latach 0,5% podało adres, 50% chce go
> sprzedać za niezle krocia... a 49,5% dalej
> szukają!!!! w tym JA!
>
> Szukam przedewszystki Bielizny damskiej, aby
> stringi były w granicach 0,70gr , staniki 2zł,
> nocne halki do 10, itp... i towar by był nie
> bylejaki!!!!
>
> PODAM ADRESY JAKIE UDAŁO MI SIE WYCZYTAĆ NIE WIEM
> CZY PRAWDZIWE, bo w zadnym z nich nie byłe
> jeszcze, jezeli ktoś moze sie wypowiedziec na
> jakiś z nich,? albo dodał nowy!
>
>
> www.gdpoland.pl
>
> "Wólce Kosowskiej pod Warszawą w stronę
> Radomia,jest tam kilka centr handlowych.W czechach
> wystarczy zapytać taksówkarza gdzie jest bazar
> Sapa,Pracha9 i Pracha10."
>
> Węgry ul.Korisutca 27,Budapeszt.
>
> w czechach to ul libusska 319
> .ASIA DRAGON BAZAR
> Svaty Kriz
> 350-02 Cheb
> www.market-cheb.cz
>
> 2.River Town Prague (dawniej targowisko
> Holesovice)
> Bubenske nabr. 306
> 170 04 Praha 7
> www.rivertownprague.cz
>
> 3.TTTM Sapa
> Libusska 319/126
> 142 00 Praha pisnice
> tel:00420 244 092 416
>
> Pewnie to są te adresy co poniektórzy chcą
> 2000pln!!! SĘPEM nie jestem i niech inni nie będą
WITAM WSZYSTKICH !!!!!
CHCE ROZKRĘCIĆ SPRZEDAŻ ODZIEZY CHIŃSKIEJ W MAŁEJ MIEJSCOWOSCI MAM TROSZKE WĄTPLIWOŚCI CZY TO SIE SPRZEDA TEGO JEST DUŻO JAKI JEST KOSZT ŻEBY ZACZAC
Witam, jestem tłumaczem języka włoskiego, od 3 lat zajmuje sie pomocą w importowaniu z włoch samochodów, skuterów, części samochodowych oraz maszyn rolniczych(średnio dwa razy w miesiącu jetem we Włoszech). Mam doświadczenie w załatwianiu formalności, praktyczną znajomość włoskich przepisow podatkowych, praktyczną znajomość języka i bardzo dobrze znam ten kraj. Wiem też dużo o tamtejszym przemyśle tekstylnym i odzieżowym. Wiem gdzie znajdują się wielkie centra odzieżowe, a także mam kontakt do chińskich szwalni które naszywają metkę "made in italy", mam też namiary na chińskich importerów.
NIE sprzedaje adresów(posiadanie adresów paru centrów i tak nie pomoże jeśli nie zna sie języka, przepisów podatkowych oraz kraju). Oferuje swoje usługi jako tłumacza podczas wyjazdów do włoch, oraz kontakt telefoniczny do chińskich eksporterów i fabryk zajmujących produkcją odzieży.
Kontakt tel. - 792-430-156
mail. - autopolonia@gmail.com
Witam
Posiadam sprawdzone adresy chinskich hurtowni we Włoszech i weFrancji
dostępne jest m.innymi:odzież damska,męska,dziecieca,bielizna,obuwie, torebki,biżuteria itd.
organizuje wyjazdy po towar dla włascicieli sklepów
-Włochy;700zł
-Francja;650zł
więcej informacji
tel 665321920
...A NAJLEPSZE JEST TO ZE 90% OSÓB KTÓRE TE ADRESY PROPONUJĄ WCALE TAM NIE BYŁO.Lepiej do Wólki jechac to na paliwie się zaoszczędzi.Wcale nie ma takiej rewelacji w czechach jeśli sę nie ma tam juz wyrobionych układów i rabatów.Pozdrawiam.
Kompletnie nie rozumiem tego zainteresowania bazarami we Wloszech, Czechach. Przecież towar można calkiem latwo sprowadzic bezposrednio z Chin. My skorzystalismy z pomocy polskiej firmy doradczej ktora ma tam biuro i za niewielka, w porownaniu do naszych zamowien, oplata organizuja caly proces importu. Naprawde warto.
Macaroni Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam,
>
> Kompletnie nie rozumiem tego zainteresowania
> bazarami we Wloszech, Czechach. Przecież towar
> można calkiem latwo sprowadzic bezposrednio z
> Chin. My skorzystalismy z pomocy polskiej firmy
> doradczej ktora ma tam biuro i za niewielka, w
> porownaniu do naszych zamowien, oplata organizuja
> caly proces importu. Naprawde warto.
Mogę prosić o namiary tek firmy salewicz@ beautylook.pl
Pozdrawiam Salewicz Magdalena
Drogi panie jarasvip pracuje w branży odzieżowej od kilkunastu lat i znam się na ubraniach, materiałach - wiem jak powinna wyglądać oryginalna odzież wysokiej jakości i zaręczam, że to wszystko co Wy "wszyscy wyłączni importerzy" oferujecie swoim klientom to jest wielka kupa g...... Tylko naprawdę nieliczni z Was mają towar godny uwagi.
witam wszystkich, posiadam adresy do niemiec sprawdzone bo jezdze tam osobiscie odziez damska, meska, buty chinskie, dzins itd. Poszukuje adresu na Francje. prosze o kontakt mozemy sie wymienic: email g_moda@wp.pl lub gg10124647
witam wszystkich to co niektórzy piszą to są same piepszone bzdury przestańcie kłamać a adresy znajdziecie jak dojedziecie do pragi i zapytacie taksówkarzy a zresztą teraz jest drogi dolar i korona i nie opaca się jechać i też nie mają towaru ja jeżdze dwa razy w tyg woże z wólki do pragi towar a teraz mam zastój jeżeli chcecie czegoś się dowiedzieć piszcie na mój adres 127801@wp.pl pozdrawiam
w czechach są tylko 3 hurtowie pożądne a nie 9 tak jak inni piszą a we włoszech są fabryki chińskie w boloni i tam wszyscy jeżdżą
czy masz kolego adres do włoch do boloni bardzo bym prosił na emaila maniek1@vp.pl a z tymi czechami masz racje są trzy jedna na tzw kominach druga saapa a na treciej nie byłem a ci co piszą to im się nudzi w domu i bawią się kompem Pozdrawiam
Witam!
Jestem producentem i szukam odbiorców artykułow dziecięcych i niemowlęcych{pościel dziecięca,poduszki,jaśki,rożki,bety,śpiworki,materace,prześcieradła}w Europie zachodniej i wschodniej.
Zainteresowanych współpracą proszę o kontakt
e-mail p-banak@o2.pl
Witam
posiadam sprawdzone adresy chinskih hurtowni
(Włochy i Francja)
woze ludzi po towar
Francja 650 zł
Włochy 800zł
wiecej informacji pod nr tel.
665321920
pozdrawiam
Poszukuje bezpośredniego importera męskich koszul. Gdzie oprócz Tuszyna, Wólki można nabyć taki towar. W zasadzie chodzi mi o hurtownie w których zaopatrują sie pośrednicy handlujący w Tuszynie.Proszę o kontakt osoby dysponujące taką informacją. mczekaj@yahoo.pl
witam mam pytanie o wólke czy mozna tak kupowac gdy sie nie ma firmy oraz prosze o przyblizone ceny stasników usztywnianych od ilu je tam mozna kupic pozdrawiam i czekam na odp pilnie bo chce jechac tam za max 3 dni moge kogos zabrac z okolicy zeszowa jak cos
jeśli chodzi o dobre markowe zachodnie ubrania to ja kupuję na www.moda-hurtowo.pl. Świetna jakośc -mam sklep z dzieciakiem i modą damską i schodzi bardzo dobrze. Uwaga! Na stronie podane są ceny dla małych odbiorów, tzw detaliczny hurt- czyli zakupy od 250 netto, ale jak kupuję większe ilości to ceny dostaję całkiem inne. trzeba zadzoni albo maila.
wwejdz na ineternet poszukaj co chesz kupic wyslkij nam zdjecia i my znajdziemy ci w Chinach to samo za duzo nizsza cene. oczywiscie ilosci hurtowe ceny hurtowe
peter
Calkapeter@gmail.com
JEŻELI KTOS JEST MI W STANIE POMÓC W SPRAWIE ADRESU CHINSKIEGO CENTRUM HANDLOWEGO W PRADZE TO PROSZĘ O KONTAKT.INTERESUJĄ MNIE ZABAWKI Z DREWNA.DZIEKUJE JACEK
Witam!
Planuję otworzyć duży sklep z odzieżą chińską lub włoską, tzn.z męską, damską,dziecięcą, bielizna,torebki i obuwie. Czy może mi ktoś udzielić informacji jakie są ceny w Wólce Kosowskiej, kilka przykładów cenowych, czy warto sie tam wybrać po asortyment chiński czy może jest gdzieś taniej w Polsce?A ten sam asortyment, tylo włoski, gdzie najlepiej kupić w Polsce, gdzie są najtańsze hurtownie?A może ktoś zaproponuje mi import z Włoch lub Chin?
Proszę pisać na:
adryana.k@interia.pl
Witam!
Planuję otworzyć duży sklep z odzieżą chińską lub włoską, tzn.z męską, damską,dziecięcą, bielizna,torebki i obuwie. Czy może mi ktoś udzielić informacji jakie są ceny w Wólce Kosowskiej, kilka przykładów cenowych, czy warto sie tam wybrać po asortyment chiński czy może jest gdzieś taniej w Polsce?A ten sam asortyment, tylo włoski, gdzie najlepiej kupić w Polsce, gdzie są najtańsze hurtownie?A może ktoś zaproponuje mi import z Włoch lub Chin?
Proszę pisać na:
adryana.k@interia.pl
POWIEM KRÓTKO SAPA DO BANI A INNE HURTOWNIE TAKIE SOBIE,ŻADNA REWELACJA,A CENY KOSMOS!.OGÓLNIE PRAGA JEDEN WIELKI SYF.WIEM BO JAKIŚ CZAS JEŻDZIŁEM TAM NA ZMIANĘ Z WÓLKĄ I DZISIAJ TEŻ ZJEŻDZIŁEM WSZYSTKO W CZECHACH.BYŁEM TAM OSTATNI RAZ.A WY PANOWIE PRZESTANCIE NACIĄGAĆ NA TE WYJAZDY I KUPNO TYCH FAJANSIARSKICH ADRESÓW!!!!!!!A WY LUDZIE PUKNIJCIE SIĘ W GŁOWĘ JAKBY TAM BYŁO SUPER TO NIKT BY WAM ZA JAKĄŚ STÓWKĘ CZY DWIE NIE SPRZEDAŁ ADRESÓW!!!!SAPA JEST NA ULICY LIBUSSKA A NA TAK ZWANYCH KOMINACH TO TTTK NA ULICY TISKARSKA A RESZTA TO SZKODA PISAĆ.ZRESZTĄ NIE MAM CZASU PISAĆ MAM WIELE INYCH SPRAW. POZDRAWIAM I NIE DAWAJCIE SIĘ LUDZIE ROLOWAĆ
Najbradziej zaskakuje mnie zawsze zdiwienie jakie wywoluje u ludzi wejscie na market w Chinach. Zawsze slysze to samo, dlaczego u nas tego nie ma, w sumie za te same pienidze mozna mic naprawde ciekawe towary, czemu wiec na Polskich rynakch dominuje badzieiwe??
Ni wiem
Peter
prosze o jedna Chinczyce :))) bede Panu dozgonnie wdzieczny do smierci, ja juz nie moge z moja zona wytrzymac a wiem, ze Chinczyce to wspaaniale kobiety ;)
a poza tym to niedlugo otwieram sklep z odzieza ( chinska )
i mam malutka nadzieje, ze w te ciuszki z Orientu zaplacze sie jakas ladna Chinczyca :))) i oczywiscie nie bede musial placic za nia waty ani cla...
Chineczka to jak kon trojanski dzis ona piekan i mloda zastapi ci zone a jutro wsadzi cie do dmu starcow a scignie ci do domu cala rodzin i jakoies sekretaza zeby ich pilnowal.
Co do ciuchow nie ma problemu, sa w kadzej ilsocui i w kazdym temcie. moj pzryjaciel ktory handluje troebkami mwoi ze pwostalo kilka sklepow z nazwa wszytko z chin i obroty maja naprawde duze.
pozdrawiam
Peter