Hemp. Interesuje mnie, jakie spółka ma plany na ten i kolejny rok i na co planuje wydać środki z ostatniej emisji akcji oraz w jaki sposób zamierza poprawić wyniki finansowe.
Witam, otrzymałem pożyczkę od Madame Léa. Jeśli jesteś w potrzebie, oto jego e-mail
chanpaoleajacquelinemartine@gmail.com
Poważnie, rzeczywiście dostałem kredyt na tej stronie. Ta pani dała mi pożyczkę w wysokości 250 000 zł
Witam, otrzymałem pożyczkę od Madame Léa. Jeśli jesteś w potrzebie, oto jego e-mail
chanpaoleajacquelinemartine@gmail.com
Poważnie, rzeczywiście dostałem kredyt na tej stronie. Ta pani da mi pożyczkę 250 000 zł
Dnia 2021-02-03 o godz. 13:47 pb_pl napisał(a): > Z kim chcielibyście porozmawiać na czacie inwestorskim? > > Od kilku miesięcy w "Pulsie Biznesu" zapraszamy prezesów i członków zarządów spólek giełowych: https://360.pb.pl/akcjainwestor > > Czekamy na Wasze propozycje - postaramy się zaprosić przedstawicieli wskazanych przez Was spółek do udziału w naszym czacie.
Proponuje członka zarządu p. Błażeja Wiśniewskiego ze spółki Zakłady Urządzeń Kotłowych Stąporków (ZUK), bo ostatnio sporo się działo w Spółce, a pan Błażej jest powołany od niedawna do zarządu. Interesujące jest to czy zwrot w kierunku energetyki węglowej w Polsce i Europie Zachodniej, będzie miał wpływ na spółkę
Bonjour Tu as quelque chose de prévu ? Nous avons une solution de crédit. Vous obtenez des prêts de 2 000 PLN à 1 000 000 PLN ... avec des taux d'intérêt bas à partir de 2 %. Vous avez des projets dans la tête ? Avez-vous besoin d'argent ? Vous souhaitez acheter ou faire construire votre maison ? Vous financez un mariage ou des vacances ? Vous achetez une voiture neuve ou d'occasion ? Utilisez votre réserve de trésorerie pour payer les factures en retard ? Nous contacter Courriel : jeanjacquesr16@gmail.com Whatsapp : +48 695 246 903
MERCATOR Może Pan prezes po 2 latach spadków odniósłby się do swoich obietnic o miliardowych zyskach netto w rzeczywistości po pandemicznej , która własie nadeszła.
Pan Błażej Wiśniewski nowy członek zarządu od 15 marca br w Zakładach Urządzeń Kotłowych Stąporków (ZUK), gdyż sporo się pozmieniało w spółce od jego nominacji.
Alex Fesenko - Noble Financials SA
Siedziba / biuro na Wall Street ( najlepszy adres na świecie )
Super wyniki spółki po przejęciu.
https://fesenkolaw.com/how-to-open-a-business-in-the-usa/
Ntcapital. Ciekawy temat. Kurs -80% w ciągu roku, członek zarządu wyprzedaje akcje, pomimo że mają wprowadzać na rynek genialny wynalazek pod nazwą diabetomat.