Takie stanie na dni mimo że ładnie bronią ale w piątek ostatnie minuty to może do tąpnięcia doprowadzić. Dwa poziomy ważne. Dzisiejszy min, wczorajszy i 2500.
Odbicie na bazowych byczkowi zadek uratuje i dobrze bo jak robić ruch to nie w piętek na koniec. No i oczywiście nie wtedy z konsoli wychodzić gdy mi się nie chce gry zaczynać :-)
A było gotowe zlecenie i się zastanawiałem nacisnąć czy nie :-) Ale je dzisiaj to nie mam bojowego nastroju i odpuściłem. I mamy to nasze mocne PKOBP. Nakupili go i teraz kombinują jak wyjść by go za mocno nie zdołować.
Nie myśałem już o tym na koniec może to ułapka i jakimś cudem otworzą w pn na 560+ jednak wątpliwe. zejście będzie pewnie w 460 z zamykaniem na 480. "see ju next łik"
A więc to co zrobili na koniec to działanie szkodę inwestorów. Ktoś powinien to prześledzić i wyciągnąć konsekwencje :-) 2520 wybronione to dobry prognostyk :-) Udanego weekendu!
A co tu śledzić i po co ? Jakbym miał tyle kasy co gruby i sobie wyrzucił na koniec dla świętego spokoju na weekend i tym rynek zwalił to też od razu mnie za to zamykać ?
Hihihi to widzi inaczej - hihihi shorciarz widząc co się świeci, czyli 2650. Wyrzucił co miał i ratował pozycję. Hihihi, kto nie wziął L przegryw totalny - buhahaha, widać nawet 2700 - hihihihi
Indeks S&P500 jest w tej chwili 60 pkt wyżej niż był o godz.17 kiedy zamykała się GPW, jego pochodna 80 pkt wyżej, a pochodna na DAX 260 pkt. Poniedziałek będzie bolesny dla niedźwiedzi jeżeli nie pojawią się w weekend jakieś złe informacje.