Witam jeżeli ktoś dysponuje adresami chińskich centrów handlowych w Francji, w Niemczech i Wegrzech to prosze o jakieś info na maila rychterk@op.pl ja posiadam info o pradze. Pozdrawiam wszystkich
katarzyna23 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> basia22_69 słyszałam ze taniej maja tam bielizne,
> ale przekonam się dopiero 19 bo wtedy tam jade.
> jak coś to pisz na maila
hej a mógłbym się z tobą zabrać podzielili byśmy koszty ja jestem z zielonej góry pozdrawiam Robert zuzken2o2.pl
juz od 4 lat jezdze do francji po buty i odziez jest tam kilka centrum handlowych male fabryczki gdzie szyja chinczycy i francuzi duzo sztucznej bizuterii oraz torebek damskich chetnie pomoge zainteresowanym burza6@o2.pl
burza6 Napisał(a):
> juz od 4 lat jezdze do francji po buty i odziez
> jest tam kilka centrum handlowych male fabryczki
> gdzie szyja chinczycy i francuzi duzo sztucznej
> bizuterii oraz torebek damskich chetnie pomoge
> zainteresowanym burza6@o2.pl
jeastem zainteresowana adresami miejsc sprzedaży torebek we francji beataszew@wp.pl
burza6 Napisał(a):
> juz od 4 lat jezdze do francji po buty i odziez
> jest tam kilka centrum handlowych male fabryczki
> gdzie szyja chinczycy i francuzi duzo sztucznej
> bizuterii oraz torebek damskich chetnie pomoge
> zainteresowanym burza6@o2.pl
jestem zainteresowana kupowaniem torebek we francji , prosze o informacje
Witam, poszukuję kontaktu z importerami zagranicznymi w celu sprowadzania sprzętu elektronicznego, głównie notebook'i i inny sprzęt komputerowy. Proszę o kontakt na e-mail: peterek01@gmail.com
Witam serdecznie
Firma moja zajmuje sieposrednictwem w zakupie odziezy na terenia niemiec.
Mam dziesiecioletniedoswiadczenie w branzy tekstylnej.
Chetnie pomoge i wprowadze panstwa w swiat mody,otwoze drzwi do renomowanych hurtowni producentöw odziezy chinskiej,wloskiej i niemieckiej.
Do moich uslög nalezy : nawiazywanie i poszezanie kontaktöw z hurtownikami , zaköp i dostawa towarüw
Obojetne czy macie panstwo juz dzalalnosc czy niesiecie sie z zamiarem jej otwarcia.
Moje kontakty i doswiadczenie pomoga napewno w realizacji wielu planöw .
irmina hillmann
tel.004928239760572
Mam pytanie i proszę o pomoc.Czy mógłby ktoś mi powiedzieć coś więcej na temat hurtowni Asia dragon bazar czy można tam taniej kupić buty niż na wolce kosowskiej....Proszę o informację.
prosił bym o adres chińskich hurtowni w Czechach. jeśli ktoś ma ta informacje proszę o przesłanie tych danych na mejla : mieszkanie100@interia.eu dziękuje
witam
czy ktos posiada adresy na włochy francje niemcy węgry czechy na odzież damska -chiny
czy ma ktos dokładny adres do włoch Prado? z góry bardzo dziekuje
kosma71@tlen.pl
Gdzie Jest Lepiej Się Zaopatrzyć w Pradze czy w Warszawie tzn. chodzi mi o to gdzie mogę taniej kupić towar z chijską odzieżą .. proszę o odp. jak najszybciej ;)
Poszukuję adresów bazarów odzieżowych gdzie jeżdzą polacy na handel do czech i słowacji. Posiadam małą firme zajmującą się sprzedaża konfekcji damskiej oraz tkanin z włoch i francji. Niestety zdobycie w/w adresow graniczy z cudem ale zawsze warto próbować. Z góry dziękuję
milo-textiles@o2.pl
Witajcie. znam wszystkie adresy chińskich hurtowi w czechach i mam tam już wyrobione znajomości.
jeżeli potrzebujecie adresów to proszę o komtakt
m.jak.moda@op.pl
Bardzo proszę o pomoc i nie bagatelizowanie tej prośby. Jestem młodą firmą istniejącą na rynku. Na rozpoczęcie musiałem wziąć kredyt nie tylko ja ale również moja mama i narzeczona. Były to nieduże kredyty gdyż mieliśmy małą zdolność kredytową. W czerwcu starałem się o kredyt konsolidacyjny na spłatę tych mniejszych kredytów, udałem się jednak jak się okazało do niesłownej firmy która wzięła ode mnie nie tylko pieniądze w wysokości 15 000 zł jako opłatę przygotowawczą ale również nie uzyskałem od nich kredytu do dnia dzisiejszego.
Nie będę pisał całego życiorysu, napiszę po prostu prawdę. Mam duże zaległości nie tylko w bankach ale również w urzędach i u znajomych. Nikt nie jest w stanie mi pomóc a ja z każdym dniem się jednak nie poddaję firmę prowadzę dalej. W końcu zaczęło się coś w niej dziać ale wszystkiego nie jestem w stanie opłacić naraz a każdy chce być tym pierwszym. Proszę bardzo o pomoc w ułatwieniu mi dostania pożyczki gotówkowej do 170 000 tyś( bo taka jest łączna suma zadłużenia)abym mógł spłacić te wszystkie małe pożyczki i uchronił rodzinę przed wszelkimi problemami. Jeśli nie jesteście Państwo w stanie mi pomóc może wiecie chociaż kto mógłby mi taką pomoc udzielić. Niestety czasu zbyt dużo już nie mam a problemy narastają proszę o pomoc.
Witam co do Wólki Kosowskiej zaopatruje sie tam w towar można powiedzieć że jest tam wszystko głównie odzież dla wszystkich sprzedaż głownie hurtowa 10lub 12szt ceny są dobre zawsze można coś utargować .