Ale ja widzę to tak. W związku iż licho bylo u Jankesa to kapitał do nas zawitał. Teraz u Jankesa moze byc znów fajnie to kapital od nas moze odplynac i na Jankesa rynek wrócić. Ostatnio korelacji między Usa I nami nie ma. Oni to powinni byc juz na 9500. Startowalismy z 1366, a oni z poziomu 3500. No jest nasza moc widoczna golym okiem. Nie ma co dyskutować - hehehe
Nie wierze, tyle lat na giełdzie. Przecież teraz grana jest korekta 33..na indeksie. No ludzie trzymajcie mnie. A pozniej? Kierunek 3900 to raczej na bank pewne - hehehe
Dnia 2026-04-14 o godz. 10:38 ravcio napisał(a): > Zajrzałem na chwilę i widzę że znów wspominanie o mnie i dalej ten sam syf na forum. Informuje nie mam czasu i nie grałem od świąt i nie gram dzisiaj na pewno i jutro dalej nie wiem może wcale w tym tygodniu. Będę miał czas wrócę. > > Macie przykład co FW robi z ludzi.... Piobor był kiedyś całkiem normalny. Szło z nim pogadać i go lubiłem a teraz co się z nim stało ? > Niech każdy sam oceni oraz przemyśli jak FW go zmienia... i jak wpływa na jego życie. Bardzo poważnie to mówię a kto grał intensywnie rozumie. Sztuka uzyskać punkt równowagi między FW a życiem.
@ravcio piobor pracuje w sklepie w Łodzi a twoja firma też ma siedzibę w Łodzi więc możecie się spotkać i porozmawiać
Grubasy zagraniczne będą sztucznie pompować banana dopóki będzie kiepsko wokół otoczenia Jak już skończą się spory będzie fajowo wówczas zaczniemy upuszczać powietrze z balona
u nas tez cyber punk mocno no i miedziak jak zwykle słuzoce do powstrzymywania spadku , ale dla mnie to wlasnie oznacza poczatek wuekszej korekty, dzisiej moze juz nie odbic zobaczymy
Skonsumowali w pośpiechu i szybko najbardziej pozytywny wariant jaki się mógł wydarzyć wycinając przy tym szorta doszczętnie. Żeby się tylko nie okazało , że to danie było zatrute bo zwrócą szybciej jak jedli
77777 znów zaczyna - można powiedzieć - znowu nadaje ;-) Tylko czy te fale mu się odliczyły? a jak tam ravcio? bo chyba chopak na depo cały czas zbiera - hihihihi, przypominam, że 2700 nie mógł sobie wyobrazić to ma 3700 w nagrodę -buhahaha. Zawsze tak jest jak taki mądry jeden drugi umoczy to na forum gościa nieuświadczysz-ale mądrować to się potrafił i te brednie wygłaszać. Tak jak pisałem wojny są po to by bić rekordy - hehehe
a może już nigdy nie spadniemy poniżej 3500- hehehe, tak to rozumiem -hihihihi, w20USD --->1100 *3,55= 3905, ravcio się ucieszy chyba. Dobierze sobie eSków więcej -buhahaha, KABARECIARZ i ŻARTOWNIŚ z Niego. Kiedyś to pisał wojna, Orlen to tylko parówki, inflacja wysoka i tak dalej. A teraz cisza, może zmienił zdanko na temat naszych perełek dywidendowych? Ale kto to wie? kto to wie?
Radzę się tak nie podniecać wzrostami Psychologia grania na tym polega aby naiwniacy uwierzyli w dalsze wzrosty a grubasy zagraniczne będą uplynniac papier naiwnymmm Już media trąbią jak to dobry banan Nagonka na wzrosty
Ropa w górę PKN w górę
Wzrost inflacji podwyżka stóp procentowych banki w górę
AI + reglamentacja paliw ->wzrost miedzi oraz srebra->kgh w górę
Czyli jednak w górę przynajmniej do środy a później się zobaczy co TACO nakłamie