Jak widać profesjonalny obserwator w każdym calu. Obserwuj obserwuj może coś tam wyobserwujesz. Czyli pisał do nas obserwator rynków. W sumie fajny fach
Naprodukuje się taki i flow forumowe zamiera. To ja się powtórzę.
Leszczezulicy odpowiada ~Leszczezulicy2025-02-20 08:56IP 31.61.254.*
Leszcze to 18 a potem 55 a potem pampers każda strona co na początku weekendu usa wywinie
Dnia 2025-02-20 o godz. 16:37 ~gracz napisał(a): > Dnia 2025-02-20 o godz. 16:05 ~Rumcajs napisał(a): > > Leszczu oby tak było bo weszly Lki, po 2618 :-) > > Jeszcze możesz napisać, że żartowałeś :))
W tym momencie straciłeś resztki swojej wiarygodności. Nawet było 2617 - obserwator taki z Ciebie- kiepsko Panie obserwator jak się nie widzi takich rzeczy:
Ej tam, a to pewnie w zeszycie :)) Dałeś się podejść jak amator :))
Dnia 2025-02-20 o godz. 11:26 ~Rumcajs napisał(a): > Klasyka gatunku. Dali szansę zamknąć S po raz drugi. Nie skorzystałeś- przepadłeś. Koniec na sporym plusie się zapowiada. Moze jutro znow 2700 klepną? Rumcajs na L już.
W przyszłym tygodniu będzie sobie zgadywać gdzie w przedziale 25xx będzie kontrakt, a w kolejnym zacznie się zgadywanie czy rozliczenie poniżej czy powyżej 24xx. A moje S już w strefie komfortu. Może uzbieram na podatek który muszę wpłacić za 2024.
2617 było rano a po 16 było 2618 i potem 16:47 kolejny raz 2617. Więc było i mogło się zrealizować po 16. Co innego że np. jak jest dużo zleceń mógł być dalej w kolejce. Ja czasem stawiałem zlecenie rano a poziom był np. po południu i z niego zawracali w punkt a zlecenie było nie wykonana bo mało szt. się tam obróciło i do mojego nie doszli. Ale nie ma co wnikać czy ktoś mówi prawdę czy nie bo po co.
Człowieku tamte Lki zamknęły się i byly pod domkniecie luki z rana.
Limit ceny
2 644,00 PLN
Ważność
20.02.2025
Data sesji
20.02.2025
Data zlecenia
20.02.2025
Godzina zlecenia
12:03:56
Są schematy grane i często gęsto trzeba się trzymać poziomów nakreślonych Daily. Stąd takie a nie inne ustawione przeze mnie. Ravcio ma rację że czasami nie wejdzie bo zostanie w kolejce ale tu akurat 100% weszlo. Tak dopytujesz to odpowiadam MISTRZU.
Rumcajs daj mu spokój on się uczy ja w przedziale ostatnich 10 min ciągłych notowań otworzyłem za 21 i zgasili mi przed fixem za 25 aż się uśmiałem, daj spokój on się uczy bo aplikuje do domu maklerskiego na kanceliste jakiegoś albo pomagiera pomagiera asystenta maklera
Siła u nas ? Hm.... po wczorajszym sporym spadku brak odbicia to nie wiem czy to siłą i podobnie na DAXie. Jednak DAX zdążył lot zaliczyć. Wtorkowe min zatrzymało a co jutro to zobaczymy.
Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 8:)~Leszczezulicy odpowiada ~kichot2025-02-16 08:48IP 31.61.254.*
https://stooq.pl/q/?s=wig20usd&c=3d&t=c&a=lg&b=0
Nawet nie dotknęli luki
Póki na usd jest poniżej 4 będą wg mnie dalej próbować zrobić tu ath
Np takinponiedziałek , premier będzie deregulował , ppk oszaleją z zachwytu
Wypisz wymaluj
Graczu umnisz tak?
Wesoło się zrobiło i nawet zaczepki kulturalniejsze :) ... różne strategie nic z tego nie wynika ale wesoło jest :)... i fajnie że mimo czasem niezłych łomotów mniej frustracji i docinek osobistych mimo wszystko ... choć jak mówi przysłowie gdzie kucharek 6 nie ma co jeść:)
Dlatego o tym pisałem, że otwierali L w końcowej godzinie, jakby tego byli pewni. Pamiętam ostatnia taka akcja była przez wynika Apple kilka kwartałów do tyłu. Stany spadały a u nas szał zakupów był.
Cześć, ale mnie deneruje ta sapinka, to jest już nudne codziennie to samo spadki do 17-18 a później odbicie, gdzieś czytałem o jakimś spekulancie który kiedyś tam stwierdził że srebro jest niedowartościowane, rolował kontrakty przez kilka długich lat, bo ciągle spadało...... w końcu odbiło i wyszedł na swoje, ale czy jest sens tak długo trzymać na minusie, jeżli idzie w drugą strone??
Rumcajs a co ci przypomina wykres usdpln od początku 2024?
I co przypomina wykres sp500 od listopada 2024
Mi się to jakoś kojarzy akumulacja /dystrybucja
Ale nie mam pewnoście 112%
Ja również uważam że jest dystrybucja a na to chwili potrzeba. Jeszcze z wojny nie będzie końca musi nastąpić jakieś turbo napięcie aby złagodzić skutki dawno pokrojonej Ukrainy