TEN NAMIAR NA LIBUSSKA 319 JEST PRAWDZIWY TYLKO NIE MA TAM PO CO JECHAĆ - MASA BRUDNYCH CHIŃCZYKÓW I TO WSZYSTKO NAJLEPSZY WYBÓR TOWARÓW JEST JEDNAK W WÓLCE KOSOWSKIEJ . BYŁEM W PRADZE 04.04.2008 I WRÓCIŁEM DO DOMU CENNY ? SZKODA GADAĆ
nie ma sprawy na 2 wczesniejszych z tego forum sie przejechalam a tam fakt zaplacilam ale za prawdziwy namiar gosc nawet jezdzi ja wzielam prage i wlochy pozdrawiam
WITAM.JESTEM ZAINTERESOWANA ADRESAMI JAKIMI DYSPONUJESZ DO TANIEJ ODZIEZY CHINSKIEJ W CZECHACH. WIEM ZE DAWNO TEMU BYLA ROZMOWA NA TEM TEMAT ALE AKURAT NIE BYłAM W TYM CZASIE W POLSCE.JESTEM NA ETAPIE OTWARCIA SKLEPU Z BUTAMI I MAM WIELKA PROśLE O PODANIE ADRESU. Z GóRY BARDZO DZIEKUJE.POZDRO!!!!
Witaj. Zauważyłam, że zaopatrujesz się w Czechach. Czy mogłabyś mi dać jakiś namiar? powiedz, czy to się dzisiaj jeszcze opłaca? Wiesz dostanę kasę z urzędu pracy i chciałabym otworzyć jakiś sklepik z odzieżą, będe wdzięczna za pomoc.
A może masz jakieś "obcykane" punkty w Polsce, gdzie najlepiej jechac i w ogóle. Pozdrawiam
Ewa
proszę o wiadomość dotyczacą zakupu biżuteri sztucznej.Interesują mnie centra zakupu hurtowego w biżuterii w Czechach , Niemczech i we Włoszech. Pozdrawiam i dziękuję.irminapol@gmail.com
Witam. Mam pytanie czy w tych chińskich centrach handlowych w Pradze i w Ostravie można dostać markowe ubrania takich firm jak naprzykład NIKE, PUMA czy ADIDAS?? i czy mozna tam kupować detalicznie czy tylko hurtowo?? Z góry dziekuje
My z żoną kupowaliśmy buty w wólce w zeszłym roku -opłacalnośc nie powiem była ale zwroty mieliśmy bo jakość wiadomo mizerna
nasz sklep ma dobrą opinię od lat
teraz sie polki poznały na butach z chin i już szukają czegoś lepszego, czegoś co nie jest na kazdej pólce i na kazdym bazarku
wiec kupujemy teraz od osoby która sprowadza z indonezji buty z najnowszych kolekcji np takie jak z kolekcji Zary ale bez metek z tej samej fabryki co najśmieszniejsze nie są to podróby tylko buty naprawde dobrze wykonane i płacimy tyle co w wólce.
więc nie ma zwrotów a klientki same reklamują nas wsród kolezanek wiec obroty nam podskoczyły -z czego jestesmy mile zaskoczeni
polecam wszystkim przestawiac sie pomału na towar lepszej jakości
WITAM.Mam podobny problem,też prowadzę sklep obuwniczy też zaopatruję się w Wólce i też jest dużo reklamacji a najbardziej z zimówką.
Dlatego też mam wielką prośbę czy możesz mi dać namiary na tą osobę która sprowadza to obuwie? Jest to dla mnie bardzo ważne ponieważ przez te reklamacje tracę klientów i za informację jestem w stanie zapłacić ew.inaczej się zrewanżować.
Zgóry serdecznie dziękuję !
Mój e-mail:vojtex@vp.pl
Witam mam identyczny problem :( Jestem z wielkopolski byłabym niezmierni wdzięczna za kontakt na indonezyjskie buty. PILNIE.
dziekuje
stasb1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> My z żoną kupowaliśmy buty w wólce w zeszłym roku
> -opłacalnośc nie powiem była ale zwroty mieliśmy
> bo jakość wiadomo mizerna
> nasz sklep ma dobrą opinię od lat
> teraz sie polki poznały na butach z chin i już
> szukają czegoś lepszego, czegoś co nie jest na
> kazdej pólce i na kazdym bazarku
> wiec kupujemy teraz od osoby która sprowadza z
> indonezji buty z najnowszych kolekcji np takie jak
> z kolekcji Zary ale bez metek z tej samej fabryki
> co najśmieszniejsze nie są to podróby tylko buty
> naprawde dobrze wykonane i płacimy tyle co w
> wólce.
> więc nie ma zwrotów a klientki same reklamują nas
> wsród kolezanek wiec obroty nam podskoczyły -z
> czego jestesmy mile zaskoczeni
> polecam wszystkim przestawiac sie pomału na towar
> lepszej jakości
Sprzedam po bardzo niskich cenach obuwie damskie i męskie. obuwie pochodzi z likwidowanego sklepu.W wiekszości są to skórzane półbuty damskie takich firm jak: lewski, ebata, polanski, jarguz, lux, korda, korzeniowski, rafbut, venetti, tadmar, jawis, margo. Buty sa bardzo dobrej jakości. Mam też małą ilość obuwia letniego z importu. Poasiadam też na sprzedaż torebki damskie.
podziele sie moimi pogladami popatrzec wystarczy na rumunów lub bugarów oni sobie pomagają i nas tak powoli cenami wykanczają a my polacy nie pomagamy sobie wzajemnie a w grupie siła gdybysmy byli troszke mniej zawistni to bysmy wszyscy zarabiali ja jerzdze na sape ul lubuśka w padze i ul kolbonowa 160 popularne kartony i ul.tiskarska popularne kominy wiecej nie mam choc staram sie o francje jak bede miał podam na ogule pozdrawiam i trzymajmy sie razem badzmy bardziej rzyczliwi
Witam serdecznie.
Posiadam asortyment po likwidacji sklepu ok 100 szt.
Można go ciągle obejrzeć na stronie crazyshop.com.pl
Zależy mi na szybkiej sprzedaży. kontakt: crazyshop@o2.pl Pozdrawiam.
Witam,
właśnie otwieram własną Firmę.
Chętnie pomogę w sprowadzaniu towarów z Chin, Azji czy UE.
Oferuję pomoc od wyszukania producenta, negocjacji cenowej, pomagam wybrać przewoźnika, sprawdzam poprawność dokumentów celnych, skarbowych i innych. Tak więc przy minimalnym wkładzie czasowym mogą się Państwo cieszyć zamówionymi towarami.
Ze swej strony oferuję zaangażowanie w pracy i wiedzę branżową. Ukończyłam studia wyższew AE na kierunku handel zagraniczny. Od kilku lat pracuję na samodzielnym stanowisku jako manager do spraw importu i eksportu. Służę swoją pomocą i wiedzą na każdym etapie organizowania importu.
Zapraszam do współpracy
Mam wielką prośbę, proszę mi króciutko powiedzieć jak rozwinąć działalność małej firmy transportowej. Mamy dwa autka 1.5T w leasingu i ogromny problem ze znalezieniem stałych zleceń. Z przykrością patrzę jak wszystko chyli się upadkowi. Proszę mi powiedzieć co mamy zrobić żeby znaleźć stałe zlecenia... Czy to w obecnych czasach jest możliwe uczciwą drogą przez składanie ofert?
Co robić......
Będę wdzięczna za choć dwa zdanka, które pomogą w obraniu jakiegoś kierunku.
Spróbuj wstawić je na kolportarz prasy np w ruchu. Auta pracują od piątku do soboty w godz poranych do 4 godz. Resztę dnia auta są wolne. Kokosów niema ale tozawsze lepsze niz nic, no i reszta dnia do zagospodarowania
WITAM.JESTEM ZAINTERESOWANY KUPNEM TAKICH MAREK JAK EVERLAST,LONSDAELE.SZUKAM IMPORTERÓW Z ZAGRANICY.JEŻELI MOGŁABY MI PANI POMÓC PROSZE O KONTAKT MÓJ NR TEL.668664450.POZDRAWIAM SERAFIN ZBIGNIEW
Witam,posiadam adres centrum chińskiego we Włoszech(konkretnie torebki i galanteria).To nie żart,nie oszustwo,jestem kierowcą,kilka razy wiozłem towar z tego centrum do Warszawy.To skupisko firm chińskich (dziennica) zajmujących się produkcją oraz sprowadzaniem z Chin torebek,walizek oraz innej galanterii. basia_eti@buziaczek.pl prosze pisać na e-maila
CHęTNIE ZABIORę DO WłOCH SAM NIEDłUGO JADę CHODZI MI O TO żEBY ZEBRAć STAłą GRUPę BO KOSZTA Są NIE MAłE 1650KM W JEDNą STRONę A LEPIEJ BYć CZęśCIEJ BO ONI NAPRAWDę MAJą CO CHWILA NOWE MODELE NIE OSZUKUJCIE SIę ZE TO SZYJą WłOSI TO Są CHIńSKIE FABRYCZKI WE WłOSZECH NAJWAżNIEJSZE DLA MNIE JEST TO ZE NIE MUSISZ KUPOWAć KARTONAMI TYLKO Z WIESZAKA SAM WYBIERASZ KOLORYSTYKE I ROZMIARóWKę
witam ja też jeżdrze do włoch ale do florencji .Niebęde z tobą jeżdził ale bardzo mnie interesuje ten adres ,jakbyś mógł to prześlij mi go na maila grzegorz.inny@interia.eu Jak potrzebujesz to podam ci mój adres na wymiane.POZDRAWIAM.