Witam. Kiedy już sprawdze moja obecnosc w tym rejestrze i okaze sie ze widnieje tam moje nazwisko, czy istenieje mozliwosc wyjasnienia i ewentualnego skreslenia z rejestru w cenie "sprawdzenia" czyli 9,00 zł + 22% VAT ???
Informacje "Jak sprawdzić siebie?" znajduja sie na stronie
http://m2m.mybank.pl/krd/18/11/
asia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chciałam sie dowiedziec czy jestem na liscie
> dłuznikow? Teresa Zenon Garstka Prosze o
> ODPOWIEDZ DZIEKUJE
WITAM CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY JESTEM JESZCZE W KRAJOWYM REJESTRZE DŁUŻNIKÓW MOJE DANE
MARTA KOZŁOWSKA
UL HERDERA 14/19
UR.19,09,1981
PESEL-81091903188
moja firma to trak team logistics katarzyna nadolna 05 -822 milanówek ul.prosta 7a nie płacą wyplaty tylko na raty ubezpieczenie nie opłacone sprawdziłem przynajmniej zatrzy miesiące nie zapłacone. proszę o pomoc prawną
Monika Szymańska Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chciała bym sie zapytac czy jestem wrejestrze
> dłuznikow kraiowych i zagranicznych Monika
> Szymańska ul Kosciuszki 9 m 16 Serock
Chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna sprawdzic czy jest sie wpisanym do rejestru dluznikow, i czy istnieje jakas minimalna kwota pieniezna powyzej ktorej dokonywany jest wpis do takiego rejestru, np 1000 lub 2000zl? I czy raz bedac tam wpisanym, po uregulowaniu naleznosci zostaje sie skreslonym z tego rejestru.??
Bardzo bym Prosił o sprawdzenie moich danych.
Czy znajduje sie na liście osób zadłużonych i napisanie na moja poczte elektroniczna.
Moje dane:
-imię i nazwisko:Marcin Piwowarski
-adres zamieszkania:ul.Widok 2/10
-miejscowość oraz kod pocztowy:Kraków,31-564
-numer ewidencyjny(pesel):85030704393
-seria i numer dowodu osobis.:AEC030588
Powtórze pytanie ale jak sprawdzic czy widnieje na takiej liscie moje nazwisko bardzo prosze o jakiekolwiek wskazówki jak lub gdzie tego szukac bardzo mi zalerzy na tym, sprawa jest dosc pilna i bardzo powazna z góry dziekuje i czekam na E-maila
chcialem sprawdzic czy moje nazwisko widnieje na tej liscie i chcialem zapytac czy jesl mdlug zostal splacony w calosci prze komornika czy moje nazwisko znika z listy prosze o konkretna iwadomosc
W jaki sposób i po spełnieniu jakich formalności mogę zgłosić mojego dłużnika na Państwa listę? Wyczerpała się już moja cierpliwość, może tą drogą uda mi się odzyskać moje własne pieniądze? Proszę o wiadomość na moją skrzynkę emailową. Z góry dziękuję.
Znajomemu odmówiono kredytu, gdyż znajduje się w KRD, obciążony kwotą 11 zł, ale nie pinformowano go kto jest tym wierzycielem.
W jaki sposób ma się tego dowiedzieć? i czy po ureguowaniu tej kwoty zostanie natychmiast z tego rejestru wykreślony?