nie dosc ze kobieta jest swietnym dyrektorem operacyjnym w spolce to do tego dysponuje doskonalym wyczuciem rynku i wie kiedy wam sprzedac akcje z programu motywacyjnego, to jest kobieta wielu talentow :)
Re to ty jesteś chory człowiek...opowiadać bajki że kontraktami drogowymi kierujesz po 200 milio..i siedzisz tu na forum....masz wyobraźnię człowieku.....
Straszycie ludzi ...kupili powyżej 20 zł...teraz sprzedaja...zamiast ich wspierać bo chcecie kupić tanio a dobrze wie jeden z drugim że po inwestycjach pójdzie do góry...Nadolski się wysypie i ruszy
To jak taki wspieracz jestes to czemu nie ostrzegales ich przy tych 20, ze to za wczesnie, ze Nadolski sypie i bedzie sypal? Ja wspieram ludzi od 30 ostrzegajac ich przed ta spolka.mowilem co sie stanie. To wy hejtowaliscie...tanio tanio, okazja, brac! I tak od 35pln.
Ile razy ja powtarzalem, ze jak dyrektor operacyjny nie chce tych akcji miec dluzej niz dzien to jaki to jest sygnal na przyszlosc? To fachowcy,ze to normalne...ehhh
Nie jestem wspieraczem...na giełdzie są ludzie dorośli...każdy podejmuje ryzyko inwestycji...i odpowiada sam za siebie.swoje blendy inwestycyjne....ja już posłuchałem na petrolinvest innych i wtedy umoczylem...
No wlasnie. To co wyskakujesz, ze ktos powinien wspierac tych co kupili drozej. Ja nie mam wyrzutow. Ja tu przewidzialem kazdy kolejny ruch. Jeszcze po szacunkach napisalem sell in may post. To jak zwykle:nagania bo chce kupic. Nie sprzedaliscie po 16 to teraz o 16 bedziecie marzyc latami.nie jest prawda, ze zawsze kazda spolka wraca na szczyty.
Takich samych naganiaczy było pełno na pgssoft jak spadł do 9.
Tak samo pełno ich teraz na cdprojekt.
Jak dla mnie mogą sprzedawać, byle nie sprzedawali pod wpływem waszych głupot.
Tylko, ze ja nie pojawilem sie jak spadlo. Nie chce powtarzac. Wyczulem co sie swieci odrazu, sprzedalem po 32 i powiedzialem: kierunek 15. Latwo sprawdzic forum. Wy wtedy snuliscie wizje o 60, 80 a nawet 100pln. To kto jest naganiaczem? Ja, mowiac od 9 miesiecy ze tu jest trend spadkowy i on rzeczywiscie jest czy ty, mowiac od roku ze sa perspektywy wspaniale a kurs runal z 39 na 14? Kto trolluje a kto mial racje?
Nie do konca. Bo to co ja mowilem we wrzesniu juz sie zrealizowalo. A to co wy mowicie to tylko marzenia i myslenie zyczeniowe. Co gorsza mowicie to samo bez wzgledu na to co dzieje sie w spolce i na to czy akcja jest po 38pln czy 13.xx .sorry panowie ale to czyste fanaberie i marzenia. Jeszcze ok jak ktos tak jak peter kupowal na tych poziomach.tylko nie zarobil.ale ci co poplyneli z rozfantazjowana fala i weszli po 30 czy 35 to zapamietaja gts na zawsze...szkoda
Głupoty opowiadasz My wiemy co to za spółka i nie wpadamy w panikę. Najwyżej sprzedamy trochę później. Powyżej 30 też sprzedadzą z zyskiem. Miałeś odejść i nie odchodzisz tylko dalej naganiasz.