Po tych spadkach , lud się trochę wstydzi , ale nieśmiało zaczyna kupować , ja się przyłączyłem i 3 czwóreczki z rana przytuliłem tak bez pytania oczywiście
Ktosiu1. Możesz brać bez pytania. Akcjonariusze na Walnym będą za tobą głosować. Trzeba by z Radą pogadać. Jak Cię nie wybiorą to na posiedzeniach nie będzie kawy i ciasteczek!
Tosia masz miejsce w pierwszym rzędzie, kawa i ciastko zapewnione . Tosia co Ty z tą forpro..... wyjechałaś ??? kupiłaś , tam nie ma akcji na K , ale na S nie za bogato
") No to może deala chcesz zrobić? Ja kupie teraz nawet po 5, a Ty ode mnie odkupisz za...no 3 miesiace po 48. OK??? I jeszcze za to Ci buziaka dam awansem <3"
Bardzo źle to odebrałem, ile tego chcesz uzbierać przy tak dziurawym karnecie ?
Ja miałam forposte na spekule na tydzień :) i sprzedałam już jakiś czas temu. Ale paczam co tam dalej :). Trolowalam trochę bo myślałam że poleci .Teraz dla mnie za drogo by ryzykować. Co innego jak bym sobie zostawiła. Myślę że Ty masz infra tanio :)) Jak ma się tanio to wiadomo że jak nie wiadomo... A może się zrobić coś fajnego, nie :)? Ja nie mam kasy na jakieś forpostowe ryzyko tam to kupić teraz parę kilo to za 6-7 conajmniej a nie wiadomo co to za deal bedzie.
Wiesz co ma się ta forposta ku górze , źle to nie wygląda , ja wiem kilka stówek do K, tak na lizaki zarobić . Z drugiej strony trzeba paczeć , bo jak d.......... . to haczyk. Dzisiaj Tosia to chyba tak ,- przytulić coś rano , jak fajnie rośnie to oddać z podziękowaniem lub kolejny dzień i sell , sentymenty, wiary , przekonania w spółkę trzeba odłożyć na półkę - brać co podłoga raczy dać i tyle