pierwszy raz na giełdzie jesteś?
Trend spadkowy/ ewentualna stagnacja do 2giego raportu. Pierwszy raport może nieco uspokoi nastroje.
Nastroje są tak złe, że jak widać nie ma nawet odreagowania, każdego dnia spadki. Ludzie wywalają papier ze stratą, co jak tu zawsze piszę jest wodą na mój młyn :) Ciekawi mnie jak nisko zejdziemy, ale wątpię, żeby 13zł padło
Dokładnie jak wyżej kolega napisał sentyment mega negatywny do spółki na chwilę obecną. Jest to oczywiście okazja do kupowania/dobierania (dla reprezentujących klasyczne podejscie kontrariańskie - jeśli cos spada to odwrotnie do sentymentu i podejścia większości dobieramy). Z drugiej strony zazwyczaj spadki mają swoje jakies uzasadnienie więc na ewentualne odbicie lub zmianę sentymentu można długo sobie poczekać. Ja uważam, że fundamentalnie spółka jest dobra i nic sie nie zmieniło niemniej póki co obserwuje z boku. Pozdrawiam akcjonariuszy i życzę cierpliwości.
Myślę że Nadolski resztę sprzedaje...styczniu zeszedł poniżej 5 procent...teraz już nie informuje i wali pakietami które zbijają kurs....on kupował akcje poniżej 2 zł...dla nie zorientowanych..