• Szacunek za kwiecień Autor: ~Filemon [31.183.170.*]
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/39203353,artifex-mundi-sa-20-2021-szacunkowe-przychody-ze-sprzedazy-grupy-kapitalowej-spolki-oraz-koszty-akwizycji-nowych-graczy-w-kwietniu-2021-r
  • Re: Szacunek za kwiecień Autor: ~takietam [5.173.105.*]
    Jak oceniacie? Wzrosły koszty UA, ale nie widać tego aż tak bardzo w przychodach. Może to kwestia problemów z IDFA na iOS?
  • Re: Szacunek za kwiecień Autor: ~Big_Bee [88.156.183.*]
    Przychody nawet większe niż się spodziewałem, Unsolved 1,9 mln - myślałem, że będzie max 1,8 mln jak w marcu. Natomiast zaskakująco wysokie UA, zabierające sporo marży.
  • Re: Szacunek za kwiecień Autor: felek84 [89.78.41.*]
    W jakimś celu zwiększyli UA, należy pamiętać, że to przynosi efekt dopiero za jakiś czas. Nie wiem, czy to było rozłożone proporcjonalnie na cały miesiąc. Być może wprowadzili w niektórych regionach zapowiadane zmiany i dlatego większe nakłady. Z wypowiedzi prezesa wynika, że rozważnie/ostrożnie podchodzą do UA dlatego pewnie mieli powód aby je tak zwiększyć.
  • Re: Szacunek za kwiecień Autor: ~6365 [188.127.24.*]
    Dla mnie kluczowy jest przyrost w segmencie F2P. Dopóki będzie on rósł skokowo jak do tej pory , chłopaki trzymają rękę na pulsie. Reszta liczb to tylko paliwo . Im lepsze , tym szybciej rakieta się rozpędzi . Więc wysokie UA nie dziwi , dla mnie to bardzo rozsądne posunięcie , które zaprocentuje w przyszłości po wielokroć :)))
[x]
ARTIFEX -1,55% 14,00 2025-10-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.