Trochę jednak popłynąłeś szefie. Przeczytaj wątek jeszcze raz, nikt tu przecież nie nagania na spadki. Swoją drogą to sam właśnie naganiasz na wzrosty hehe
Ubieranie, skoki... Warto mieć na uwadze, że to firma przynosząca stale rosnące zyski, z bardzo mocną pozycją na dynamicznie rozwijającym się rynku rowerów i nie tylko. Posiadająca solidne fundamenty i przewagę nad konkurencją. Liczę, że to coś więcej, niż samo trzepanie się nad tym kto za ile wszedł a kto wyszedł i czy wykres ma kszałt filiżanki czy żelazka...
Dnia 2021-05-06 o godz. 18:27 ~PlasterMiodu napisał(a): > Ale Wy tak wszyscy na serio? Same świeżaki na tym papierze? To by trochę tłumaczyło kogo ubrali powyżej 27pln
chłopcze kiedy ja handlowałem BSK, Tonsilem , Irenę etc. etc , to ty zapewne nie byłes jeszcze na rozkładzie istnienia. A , ze jesteś analfabeta to inna sprawa, imnie tłumacz to czym co zwałbym podkultura bankiera, to tylko w twojej głowie !!!
Dnia 2021-05-07 o godz. 14:28 ~PlasterMiodu napisał(a): > Daj Pan spokój z emocjami, zostaw to dla wnucząt. Poza tym jak można nazywać kogoś analfabetą i jednocześnie pisać takie nieczytelne posty?
...to tylko literówki, ewidentna wina klawiatury ... dla wnucząt mam sporo pozytywnych emocji !
Nie wiem jaki cel mial post PlastraMiodu..... ale domyslam sie, ze zaden. To ze kurs spadl to normalna kolej gieldy. Rosnie i spada. Spada i rosnie. A tu kurs wciaz rosnie....wiec dobrze ze spadl. Niech sobie tez inni dokupią. Spolka z perspektywami. Fajnie jak tu bylo cicho, ale zaczely pojawiac sie trole. A jak ktos chce krecic kolka to won na Mercatora.