No właśnie...Ostatnio rzucił mi się w oczy jakiś artykuł, że drewno drożeje i trochę przez przypadek znalazłam tę Merę. ...aż trochę żałuję, że tak mało kupiłam ...
Ja też nie wiedziałam o stacji , dzięki za info. Kupić rzeczywiście nie jest łatwo....widać, że raczej wszyscy biorą z prawej... A te zapasy , to są te 2,5 mln środków pieniężnych na koniec okresu w raporcie ? Mogę poprosić o wyjaśnienie ? Przepraszam jeśli zadaję niemądre pytania. ale niestety nie znam się na księgowości :)
Chyba zrozumiałam..., że mają zapasy materiałowe na 4,6 mln, których wartość wzrośnie po przeszacowaniu o 40% , a do tego jak rozumiem 2,5 mln gotówki...W takim razie rzeczywiście spółka wydaje się być niedowartościowana, moim skromny zdaniem. Dzięki serdeczne.
Trudne pytanie, sama chciałabym znać odpowiedź. :) Może rzeczywiście po 2Q, bo zimą chyba jednak nie buduje się zbyt wiele, do tego były te obostrzenia covidowe..., chociaż schody to raczej wewnątrz, więc nie wiem... Chyba, że ze stacji paliw będą sowite zyski ... Zobaczymy, czy znajdą się nabywcy na akcje :)